התייעצות...

צומיש

New member
התייעצות...

טוב את סיפורי אתם כבר מכירים.. ומי שלא שיחפש בפורום... בכל מקרה לפני משהו כמו חודש וחצי יצאתי עם מישהו ממש חמוד ג'נטלמן מקסים.. וכו' בהתחלה יצאנו כידידים הוא רצה משהו יותר.. התלבטתי ואמרתי שאני אלך על זה.. משם לכאן הכל זרם שהיינו יחד וכאילו בדרך הכוונה מרחוק משהו נתקע אני יצאתי מקשר ארוך 4 שנים ועוד חשבתי על האקס והוא יצא גם מקשר ארוך 2 וחצי ושנינו היינו פגועים, זה לא זזה שיצאנו רק 3 שבועות אלא דיברתי איתו משהו כמו יותר מחודשים במסנג'ר ובכלל לא חשבתי עליו לקטע כזה וכל פעם שסיפרתי לו על האקס הוא יעץ כמו "ידיד" טוב.. משפםם לכאן שנפגשנו פשוט כנראה היה הקליק אצלו ואני זרמתי עם זה.. ואז ב-3 שבועות הגעתי לנק' רחוקות אבל הרגשתי שמבחינה מינית הכל מתפתח ומשהו בקשר עוצר אותו הוא לא רצה הגדרות ורצה שהכל יזרום כאילו הגדיר שאנחנו "יוצאים אחד עם השני" שאסור לצאת עם אחרים אבל לא חברים, ולא יודעת הרגשתי פחד כאילו הוא רק רוצה סקס כי הוא דיי לחץ אותי על המין כי נמשך אלי בטירוף אבל לא לחץ על הסקס.. זה מסובך להסביר בקיצ' הוא כל הזמן רצה לגעת.. בהתחלה חשבתי הנה עוד מניאק ומשם לכאן המשכנו והיה סבבה לצאת אבל כל הזמן לצערי השוואתי לאקס שאז היה דיי קדוש מעונה (מה שהיום ממש לא) ובהתחלה אמרתי לו חשוב לי לדבר פעמיים ביום בבוקר ובלילה והוא השתדל לצלצל באמת אבל בימי שישי פשוט פקשש ואני כל פעם לחצתי אותו לפינה על זה.. משם לכאן.. לא יודעת שהייתי איתו הרגשתי שמשהו חסר.. ואז מרב שנכנסנו שנינו לסרטים כי הוא החליט שלא מתאים לו שזה עושה לו רטר לאקסית והתחלה צריכה להיות יפה קלילה ואני בגישה של התחלה קשה כי לומדים אחד את השני חתכנו.. ושנינו אמרנו שיכל היה להיות יותר טוב אב זה כנראה האופי שלי הדביקות הזו מה שזה ממש לא נכון כי רציתי לשנות וכנראה לא הייתה הסבלנות.. משם לכאן פתאום נפל לי האסימון וקלטתי שפאק אנחנו יוצאים 3 שבועות מה אני רוצה ממנו ואני שבכלל לא זכרתי איך מתחילים עם קשר התחלתי לרוץ... ואז ביקשתי צ'אנס שני אמר שלא מתאים לו כרגע ושאני יפה ואינטלגמטית בוגרת וכל זה ואני אמצא מישהו ואם אני רוצה למחוק אותו או לחסום מהמסנג'ר הוא יבין אבל ישמח אם לא שיתנהג איתי בכפפות של משי כי ידע מה אני עובר כי גם עבר..שפעם היה כמוני עם האקסית שלו אבל החליט להשתנות.. וזה מה שהוא היום.. ושאם הייתי סתם עוד בחורה היה זורק אותי קיבינימט אבל הוא לא מסוגל.. ואז המשכנו בערך להישאר בקשר כאילו הוא צריך להחזיר לי טרנינג שלי שהשארתי אצלו ומקשקשים בין לבין וכל פעם שאני רומזת שאני רוצה את המכנס הוא אומר אבל אני חולה על הרי ח שלך. וכל מיני כאלו.... ואז אמרתי איזה יום שבא לי לטוס לחו"ל או לנסוע לאילת והוא בשיא הטבעיות אמר וואלה מתאים.. ואני כזה לא מבינה אם הוא מדבר בציניות או בצחוק (לא אוהבת ציניות) אומרת לו טוב ותשמור עלי חדרים נפרדים הוא אומר לא חדרים נפרדים ברור שאשמור עלייך...אז אמרתי אבל אני רוצה לראות את חו"ל אז הוא עושה תראי דרך החלון
בכל מקרה גם שדיברנו על להיפגש אז אמר שהוא מתגעגע ובכייף.. או שיום אחד אמר שפגעתי בו בפנים כאילו עשיתי לו משהו ששאלתי אותו אם יוצא עם בנות ואמר שלא והשארתי טראומה יענו פגעתי בו הוא מרגיש משהו... ושיום אחד סתם הצעתי לו סקס בלי כוונות אמר לי שזה לא מה שרוצה ממני.. ועכשיו.. עכשיו אנחנו בקשר פה.. ולי אין מושג מה רוצה אם רוצה... וכהרגלי אני אוכלת סרטים למה אין כלום ואיך יכול להיות משהו כי אני יודעת שאם ניפגש אחד על אחד זה לא סתם יהיה כי להיות "ידיד" שלי הוא לא רוצה ולא מסוגל..אז אני לא מבינה מה הקטע שלו.. ולחלופין לא מבינה איך אני יכולה לגרום לו שננסה שוב כמו שצריך בלי שאני אביט אחורה לאקס או בלי שאשווה אליו... מי שהגיע עד לכאן כנראה קרא הכל ומוזמן להגיב

צומיש

New member
כנראה...

עייפים האנשים בשבת אם הוא הגיע עד למטה.. או שפשוט יותר מדי ערים רושמים בעצמם.. אשמח לתגובות... אולי הפעם

nate2000

New member
יקירתי תנשמי קצת....

ממש לא ברור לי כלום מהסיפור....

צומיש

New member
טוב...

לא יודעת איך לכתוב שייהיה ברור.. השאלה שלי. היא אם לומר לו את רחשי ליבי או לתת לזמן לעשות את שלו???

קודם כל, סימני פיסוק!!

אני לא מבינה חלק מהכותבים כאן... כותבים הודעות ארוכות (אין בעיה עם זה) אבל לא טורחים לפסק, לשים נקודות, מרכאות, פסקאות.... תתחשבו בקוראים! אני בקריאה שלישית ועוד תוהה האם הבנתי.... עכשיו לתשובה- לפני כמה זמן נפרדת מהאקס המיתולוגי הזה? אחרי כמה זמן התחלת לצאת עם הנוכחי? נראה לי שאתם הופכים אחד את השני לריבאונד. את עוד לא התגברת על האקס והוא עדיין לא מוכן להיות "חבר" כי גם יצא מקשר ארוך. למה הוא צריך להשתדל להתקשר כי את אמרת? הוא צריך לרצות להתקשר, אפילו איזה sms קטן גם באמצע היום ומה הקטע של הטלפון ביום שישי? כל שישי הוא אמור להתקשר אלייך? למה את לא מתקשרת? מה זה "הוא פקשש"? את יודעת, זה נשמע נורא מוזר על העסק של הטלפונים... את אומרת שהוא נפגע מכך ששאלת אותו על בנות אחרות אבל הוא בעצם לא יודע איך להגדיר אתכם. אולי תעשו שיחת יחסנו לאן? את יכולה להגיד לו ששאלת מכיוון שאת לא יודעת מה המצב ביניכם, איך הוא מגדיר אתכם מבחינתו. הוא רוצה סקס אבל לא חברות, הוא נפגע משאלות על בחורות אחרות אבל לא רוצה חברות.... גם אני לא מבינה בדיוק ונראה לי שגם הוא לא יודע מה הוא רוצה מעצמו וממך. לפי דעתי צריכה להיות כאן הבהרה כי לא תצליחו אחרת. בקשר להשוואה לאקס- תמיד תהיה השוואה מסויימת, אבל אל תגרמי לזה להשפיע על פרידה או המשך. תהיו חברים אם יילך לכם או שתפרדו אם לא ילך לכם. אל תתני למחשבות על האקס "לעזור" לך לקבוע איך יהיו הקשרים שלך.

צומיש

New member
הממ..

נפרדתי מהאקס לפני חודשיים בערך ו-4 חודשים מההתחלה זה היה הפסקה, עם זה שיצאתי איתו נקרא לו ערן יצאתי 3 שבועות אבל הוא דיבר איתי במסנג'ר כל הזמן שהייתי בהפסקה מהאקס המיתולגי... אני לא יודעת איזה מן ריבאונד כי לא היה סקס היה מגע אבל לא סקס. הוא לאהסכים להגדרות כי אמר שבאות לבד.. ואני לא מבינה מה שונה בין להגדיר יוצאים אחד עם השני.. וחברים אם גם ככה לא יוצאם עם אחרים.. אבל זו הבעיה שלו... םשוט אמרתי שזה חשוב לי לדבר שיחה בבוקר ובערב, אז לרב הוא צלצל שהגיע לעבודהכי לא אהב לדבר על איך שמתעורר וימי שישי כי אין עבודה, ואין לו"ז קבוע פשוט היה מצלצל אם בכלל בערב... זו השאלה אם לעשות שיחה ולומר לו שהוא יושב לי על הלב ומתרוצץ במחשבות או לחלופין לתת לדברים לזרום ולראות לאן יובילו... כרגע זה לא מוגדר.. ולגבי סקס זה לא מה שהוא רצה ממני , למרות שזה היה החשש שלי. אבל הוא התבדה.. כנראה באמת שנינו לא יודעים מה רוצים אני רק יודעת שאני רוצה לנסות איתו שוב אבל הבעיה שזה לא יהיה קל והשאלה אם יש לו סבלנות או שזה מקרה אבוד מראש.?? ושוב השאלה זה מה לומר ואם לומר לו... כי צמצד אחד הוא שומר על קשר אומנם רחוק אבל להוא לא קר אלי ומאד עירני למצב שלי ומצד שני שביקשתי צ'אנס אמר שזה לא הזמן ובזמן אחר ומקום אחר היה אחרת... ואז הוא בא בקטע של לנסוע יחד לאילת/חו"ל ששנינו ברור שזה לא ל"שחק בגוגאים, אז זה שוב כבר לא ברור...? השאלה אם לעשות שיחת תיאום ציפיות או לעזוב ולזרום.. ולגבי האקס לאט לאט אני מפנימה שזה נגמר... אולי הפעם הייתיברורה יותר

את יודעת משהו צומיש..

כבר אמרו לך את זה פה אבל שתדעי, שאני מאד מבינה אותך ומזדהה עם הסיפור שלך והכאב שלך.. אבל וואלה.. יש לי כאב ראש רק מלראות את ההודעה שלך... תחלקי אותה לפסקאות, באמת שאי אפשר לקרוא ככה וגם אין חשק.

צומיש

New member
ננסה לחלק...

טוב את סיפורי אתם כבר מכירים.. ומי שלא שיחפש בפורום... בכל מקרה לפני משהו כמו חודש וחצי יצאתי עם מישהו ממש חמוד ג'נטלמן מקסים.. וכו' בהתחלה יצאנו כידידים הוא רצה משהו יותר.. התלבטתי ואמרתי שאני אלך על זה.. משם לכאן הכל זרם שהיינו יחד וכאילו בדרך הכוונה מרחוק משהו נתקע אני יצאתי מקשר ארוך 4 שנים ועוד חשבתי על האקס והוא יצא גם מקשר ארוך 2 וחצי ושנינו היינו פגועים. זה לא רק זזה שיצאנו רק 3 שבועות אלא דיברתי איתו משהו כמו יותר מחודשים במסנג'ר ובכלל לא חשבתי עליו לקטע כזה וכל פעם שסיפרתי לו על האקס הוא יעץ כמו "ידיד" טוב.. משם לכאן שנפגשנו פשוט כנראה היה הקליק אצלו ואני זרמתי עם זה.. ואז ב-3 שבועות הגעתי לנק' רחוקות אבל הרגשתי שמבחינה מינית הכל מתפתח ומשהו בקשר עוצר אותו הוא לא רצה הגדרות ורצה שהכל יזרום כאילו הגדיר שאנחנו "יוצאים אחד עם השני" שאסור לצאת עם אחרים אבל לא חברים. הרגשתי פחד כאילו הוא רק רוצה סקס כי הוא דיי לחץ אותי על המין כי נמשך אלי בטירוף אבל לא לחץ על הסקס.. זה מסובך להסביר בקיצ' הוא כל הזמן רצה לגעת.. בהתחלה חשבתי הנה עוד מניאק. ומשם לכאן המשכנו והיה סבבה לצאת אבל כל הזמן לצערי השוואתי לאקס שאז היה דיי קדוש מעונה (מה שהיום ממש לא) ובהתחלה אמרתי לו חשוב לי לדבר פעמיים ביום בבוקר ובלילה והוא השתדל לצלצל באמת אבל בימי שישי פשוט פקששהכוונה לא צלצל כי אין עבודה כמו שכל יום אז לא היה סדר יום כזה רגיל ואני כל פעם לחצתי אותו לפינה על זה.. משם לכאן.. לא יודעת שהייתי איתו הרגשתי שמשהו חסר.. ואז מרב שנכנסנו שנינו לסרטים כי הוא החליט שלא מתאים, לו שזה עושה לו רטרו לאקסיתכל המריבות והווכוחים. והתחלה צריכה להיות יפה קלילה ואני בגישה של התחלה קשה כי לומדים אחד את השני חתכנו.. ושנינו אמרנו שיכל היה להיות יותר טוב אבל זה כנראה האופי שלי הדביקות הזו- מה שזה ממש לא נכון כי רציתי לשנות וכנראה לא הייתה הסבלנות.. משם לכאן פתאום נפל לי האסימון וקלטתי שפאק אנחנו יוצאים 3 שבועות מה אני רוצה ממנו ואני שבכלל לא זכרתי איך מתחילים עם קשר התחלתי לרוץ... ואז ביקשתי צ'אנס שני אמר שלא מתאים לו כרגע ושאני יפה ואינטלגמטית בוגרת וכל זה ואני אמצא מישהו ואם אני רוצה למחוק אותו או לחסום מהמסנג'ר הוא יבין אבל ישמח אם לא שיתנהג איתי בכפפות של משי כי ידע מה אני עובר כי גם עבר..שפעם היה כמוני עם האקסית שלו אבל החליט להשתנות.. וזה מה שהוא היום.. ושאם הייתי סתם עוד בחורה היה זורק אותי קיבינימט אבל הוא לא מסוגל.. ואז המשכנו בערך להישאר בקשר כאילו הוא צריך להחזיר לי טרנינג שלי שהשארתי אצלו ומקשקשים בין לבין וכל פעם שאני רומזת שאני רוצה את המכנס הוא אומר אבל אני חולה על הריח שלך. וכל מיני כאלו.... ואז אמרתי איזה יום שבא לי לטוס לחו"ל או לנסוע לאילת והוא בשיא הטבעיות אמר וואלה מתאים.. ואני כזה לא מבינה אם הוא מדבר בציניות או בצחוק (לא אוהבת ציניות) אומרת לו טוב ותשמור עלי חדרים נפרדים הוא אומר לא חדרים נפרדים ברור שאשמור עלייך...אז אמרתי אבל אני רוצה לראות את חו"ל אז הוא עושה תראי דרך החלון
. בכל מקרה גם שדיברנו על להיפגש אז אמר שהוא מתגעגע ובכייף.. או שיום אחד אמר שפגעתי בו בפנים כאילו עשיתי לו משהו ששאלתי אותו אם יוצא עם בנות ואמר שלא והשארתי טראומה יענו פגעתי בו הוא מרגיש משהו... ושיום אחד סתם הצעתי לו סקס בלי כוונות אמר לי שזה לא מה שרוצה ממני.. ועכשיו.. עכשיו אנחנו בקשר פה.. ולי אין מושג מה רוצה אם רוצה... וכהרגלי אני אוכלת סרטים למה אין כלום ואיך יכול להיות משהו כי אני יודעת שאם ניפגש אחד על אחד זה לא סתם יהיה כי להיות "ידיד" שלי הוא לא רוצה ולא מסוגל..אז אני לא מבינה מה הקטע שלו.. ולחלופין לא מבינה איך אני יכולה לגרום לו שננסה שוב כמו שצריך בלי שאני אביט אחורה לאקס או בלי שאשווה אליו... מי שהגיע עד לכאן כנראה קרא הכל ומוזמן להגיב
מקווה שעכשיו יותר ברור... והשאלה זה אם לומר את רחשי ליבי אליו ולהיפתח ולנסות או לזרום או לוותר כי זה מועד לפורענות..
מקווה שהכל ברור יותר

למה שלא פשוט תזרמי..

תפתחי דף חדש ופשוט תזרמי עם מה שקורה.. בלי לחשוב יותר מדי! זה היתרון בקשר חדש..עדיין אין מעורבות רגשית חזקה מדי, אפשר יותר לקחת סיכונים...עזבי את האקס... יש מיליארדים כמוהו.. את לא תשווי כל אחד שתצאי איתו למיליארדים נכון.. וגם אם כן.. זו תקופה חולפת, מתישהו את תפסיקי להשוות מבלי שתשימי לב. אל תקחי את זה קשה, אל תנתחי.. פשוט תזרמי..

צומיש

New member
למה..

כי הוא כן נכנס לי למחשבות.. כי אני תמיד חושבת.. ולא יודעת מה זה לזרום... והכי גרוע פוחדת להיפגע...

החיים הם סיכון אחד גדול

כך שיש לך שתי ברירות.. לפחד מהם או לחיות אותם.. אני ממליצה על הדרך השניה.. לזרום זה פשוט לחיות ולראות מה ילד יום, והכי חשוב- להנות מההווה... תנסי- אולי ימצא חן בעינייך.. :)

צומיש

New member
ושזורמים...

לא אומרים מה שחושבים או מה שיושב על הלב.. םשוט חדש לי העניין הזה אני מכירה לזרום רק בקטע של סקס...ואת זה אני לא אוהבת וגם לא את הקונוטציה של זה...

בכלל לא התכוונתי לזה

לזרום בקטע של סקס.. אלא לזרום עם החיים.. לא לנתח כל דבר.. להנות ממה שקורה לך...

צומיש

New member
וואי.......

ההלוואי ויכולתי היה מקל עלי בהרבה... אני כל הזמן חושבת... נראה לי הראש עובד שעות נוספות.. אין לי מושג איך גורמים לזה או איך מנתקים את המחשבות מכל דבר... ואיך לעזאזל אני לא אכנס שוב לסרטים

nate2000

New member
מה זה לזרום

אני אישית לא אוהבת את המילה הזאת, אבל כאן הכוונה תמשיכי לצאת עם הבחור, טוב לך איתו, הוא מתנהג אלייך יפה, את נהנית בחברתו, אז לכי על זה. הבחור לא רוצה להגדיר את המצב בינכם, האם זה מתאים לך? מה את בדיוק מחפשת? קשר קליל עם מישהו או מערכת יחסים רצינית? מה גם שקשר כזה יכול להתפתח לדבר האחרון. בקיצר, אם נוח לך עם הבחור ואת נהנית איתו, אז תמשיכו את המערכת יחסים. אם לא אז תיפרדו יפה ושכל אחד ילך לדרכו.

צומיש

New member
זה הבעיה...

זו לא בדיוק מערכת יחסים... לא ראיתי אותו שבוע וחצי שום דבר היום כבר לא מוגדר.. שנינו כנראה תפסנו רגליים קרות והרמנו ידיים ושאני כבר רציתי אמר שזה יותר מדי למרות שאני יודעת שהוא רוצה ועשיתי לו את זה... ואני יודעת שזה קשה לשקר על הלב.. אבל הוא מנסה... אולי אם ניפגש שוב אחד על אחד נראה מה יהיה... אבל לא יודעת אמרתם לא לחשוב אז ננסה לזרום..

צומיש

New member
אז...

ניסיתי לגשש ככה באפלה.. אני מאד עושה לו את זה כמו שאמרתי.. והוא גם דיי עושה לי...אבל ופה אבל גדול הוא חשוב כנראה שלא יגרום לי להיות מאושרת.. אני מדא רוצה שניפגש וגם הוא מסתבר.. אבל כנראה כל אחד מאיתנו למטרות שונות!!! מצד אחד אני יכולה לזרום איתו בסבבה מבחינה מינית ולא עד סקס ומצד שני.. אני יודעת שאני אוכל סרטים על זה... אז מה דעתכם.. האם לעשות את השיחה בירור מה הוא רוצה ממני?? או פשוט לנסות ולראות...

למעלה