התייעצות

inbarp

New member
התייעצות

אז ככה ההורים שלי הם אנשים מאוד אטומים רגשית. אבא שלי הוא בן אדם מאוד קשה אם זה לא בדרך שלו אז זה לא יהיה בשום דרך אחרת. כל החיים אכלתי הרבה חרא (סליחה על הבוטות) מהם. אני בת 24 הם מטילים עלי הגבלות כאילו אני ילדה קטנה לא נותנים לעשות ככה, את לא תלכי לפה, בקיצור קובעים לי הכל אפילו חבר לא היה לי בגללם. אני השנה מסימת את התואר שלי ורוצה לסוע לארה"ב כדי לנסות להתחיל את החיים שלי שם ואבא שלי אמר לי שאם אני עושה את הצעד הזה ונוסעת אני יכולה לשכוח מהמשפחה ומהבית. הוא לא יתן לי לחזור הביתה הוא לא ירצה שום קשר איתי. השאלה שלי מה היתם עושים?

אולי הייתי מתחילה בקטן ויוצאת מהבית

עוברת לדירה משל עצמי ומבהירה להורים (אולי כדאי לפנות לאמא שלך שנשמעת יותר קשובה לעומת אביך קודם שתעזור לך) שאת לא ילדה קטנה. מעבר לארה"ב הוא מעבר בכלל לא קל ואני לא מאמינה בבריחות, אני חושבת שכדאי באמת שתנסי קודם בארץ, להתרחק קצת מהם, להראות שאת גדולה ובוגרת ומסתדרת. מה דעתך?

השאלה היא איזה מן קשר יש לכם עכשיו?

הוא מפחיד אותך בניתוק ממנו,אבל המערכת יחסים שלכם מנותקת מזמן.אתם משדרים על גל שונה.יכול להיות שתצטרכי הרבה כח כדי לעשות צעד כזה אבל המרחק ממנו וההתחלה החדשה במקום אחר יצמיחו אותך ויעצימו אותך ותוכלי לממש את עצמך.מה שכן הייתי במקומך מוצאת לי מישהו במשפחה המורחבת שיהיה לצידי ויתמוך בי.בגיל 24 הגיע הזמן לעמוד קצת על שלך בלי לשרוף גשרים.

למעלה