התייעצות..:)

hld27

New member
התייעצות..:)

אני אוהבת מיש'ו כבר 5 וחצי חודשים היינו חברים שבוע ..הוא רק בגד,זילזל וכו'.. עד שלבסוף לא יכולתי וניפרדתי ממנו מאז היו לנו ריבים השלמנו התנשקנו והכל והוא מנסה יותר מידי והוא מנצל את זה שאני אוהבת אותו.. מה לעשות לנסות לשכוח אותו?זהה קשההה.. לדבר איתו ניסיתי זה לא הלך... :/ קששה לי לסנן אותו קשה לי להגיד לו לא.. הכרתי עוד מיש'ו ...חמוד.. וחשבתי אולי אני יכנס איתו לקשר ואני ישכח את זה שאני אוהבת הלכתי אליו וזה .. התנשקנו הוא גם ניסה יותר מידי לא נתתי לו חברה /שלי ייעצה לי שאם אני יזרום איתו קצת יהיה לי יותר קל להכנס איתו לקשר רציני כאילו זה יהיה סטו'ץ ואז זה יהפוך לרציני מה לעשות בשני הנושאים? תודה:) הילי ..

אמממ

אולי אם תזרמי באמת עם המישו האחר שהכרת, תשכחי יותר מהר את ההוא.. בהצלחה

sweetdreams

New member
וואו...

אוקיי, דבר ראשון, לגבי הבחור הראשון: לנתק את הקשר!!! חד משמעית, אני לא מבינה איזו סיבה יש לך עוד להסתובב ולהפגש ולהתנשק איתו, במיוחד כשאת אומרת שמה שאת מנסה לעשות זה לשכוח ממנו (ובצדק רב, יש לאמר!!) קשה לך לסנן אותו? תתאמצי. קשה לך לאמר לו לא?? אל תדברי איתו בכלל, ואז לא תצטרכי לאמר לו "לא", וגם לא שומדבר אחר.. ובאמת.. תעשי משהו בקשר לסדר העדיפויות שלך... הבחור עושה לך רק רע!! תעדיפי את עצמך על פניו, ותעיפי אותו לכל הרוחות.. לגבי הבחור השני, ובכלל: אנ'לא יודעת, אולי ההודעה הזאת שלך יצאה קצת מבולבלת, אבל הרושם שקיבלתי ממנה הוא שאת מתמסרת לאנשים הרבה יותר מדי מהר... לא שיש לי טענה נגד סטוצים, אני לא נגדם וגם לא בעדם, אני אישית חושבת שכל מקרה לגופו, וכל אדם צריך לעשות מה שטוב לו.. אבל במקרה שלך זה ברור שאת לא ממש מעוניינת בבחור השני, את רק משתמשת בו ככלי (כושל למדי) על מנת לשכוח את הבחור הראשון, וסטוץ איתו זה בטח לא מה שיעשה את העבודה. כך שאם זה מה שאת מחפשת איתו, את יכולה לשכוח מזה. אם לעומת זאת את רוצה סטוץ איתו למען הסטוץ ותו לא, אז מה אני אגיד לך, לכי על זה ותהני (רק תשמרו על עצמכם, כן..?) אבל לי דווקא נראה שכדאי לך להרגע מבחורים.. הדרך להתגבר על בחור אחד היא לא באמצעות בחור שני, ואת צריכה לצאת עם מי שעושה לך טוב, ולא עם מי שרק לא עושה לך רע.. וההתפשרות הזאת על הבחור הזה שללא ספק נראה שלא עושה לך את זה נראית לי נוראית..

sh53

New member
לא להסחף מבחינת רגשות

לא לשים את ההגיון בצד ולוותר על הכבוד שלך ולתת לראשון לפגוע בך. נתת לראשון הזדמנות, כל מה שהוא עשה זה לפגוע בך ולזלזל בך, נתת עוד צ'אנס וגם לא עבד - די, מספיק, התעוררי, זה לא יהיה יותר טוב גם אם תיתני עוד מיליון צ'אנסים. בקשר לבחור השני - חוץ מזה שהוא חמוד, מה את מרגישה אליו? אם את רואה אפשרות לקשר ביניכם - אז עשי לך קווים אדומים, לא מתחבקים/מתנשקים/נכנסים למיטה כשאת לא רוצה ואת עושה את זה רק כדי לשכוח את הראשון. אל תכנסי לסטוץ בלית ברירה ולא מתוך בחירה חופשית ומודעת לכך - כי אחרת תרגישי מגעיל וזו לא תהיה אהבה, אלא סטוץ הבנוי על פעילות גופנית (נשיקות/חיבוקים/סקס) ורגש של אהבה או כבוד מצד הבחור לא בטוח שיהיה שם. קודם תבדקי עם עצמך מה את רוצה ואם את מוכנה להיות בקשר. זה לא נורא להיות לבד תקופה מסויימת. עדיף להיות לבד ולא להכנס לקשר גופני רק כדי לשכוח את הראשון.

ohad shemer

New member
הינני כאן

שלום לך אני מרגיש מצוקה קלאסית בדבריך לצערי הרבה בנות נהנות מיחס מזלזל ואני לא מצליח להבין למה מגיע לך יותר ואת לא זבל של אף אחד תערידי את עצמך ותזכרי דבר אחד זה את שבוחרת את הגבר ולא הוא זה שבוחר אותך אני אשמח לייעץ לך יותר בנושא אם את רוצה לדבר על הנושא עוד אז תגידי אני אשמח לעזור

seoguy

New member
לדעתי

כמה שזה נראה מוזר, רוצי קדימה בלי להסתכל אחורה.

avocumber

New member
בהתחלה חשבתי שאת בת 27, אבל

נכנסתי לכרטיס שלך. אל תקחי את זה באופן אישי, אני עושה את זה להרבה אנשים. ושם כתוב שאת בת 15. אז מה זה ה-27?

miti1969

New member
../images/Emo23.gifעצה

יקרה. קבלי עצתי...באהבה טוב. מבחינת גיל יכולה בהחלט להיות אמא שלך.אבל מקווה שזה לא מה שיגרום לך לשלול באופן מיידי את עצתי. אז לגביי יחסים בכלל בגילך.....גם אני לא הייתי בדיוק "ילדה טובה" בצעירותי.ובמבט לאחור...הייתי מוחקת הרבה....מתעלוליי.. למעשה. המצב שאת מתארת מוכר לי מאוד.....לאהוב...לנסות לשכוח ולחפש פורקן...לברוח לזרועות אחרות. ממש לא ממליצה. את ההתמודדות עשי קודם עם עצמך...יחסים שנועדו רק כדי לברוח מקשר מסויים יצרו במקרה שלי רק כאב,הרגשה של כלי....פעילות פיזית שאין בה רגש. סליחה על הניסוח..... זיון לא בעיה להשיג,בשום גיל, אלא שאנחנו בנויים ובעיקר בנויות לא רק מגוף אלא יש גם נשמה. אם אותו ידיד שהכרת חשוב לך, ואת לו....שייתמוך בך בלי שום קשר למין.ובכלל. לגביי מי שמנסה..יותר מידי. אל תחששי להגיד לא. הבעיה קיימת בכל גיל..לא רק בגילך ואני לא אומרת את זה בטון של אמא שמתנגדת ליחסים אלא כאישה אל אישה. מותר לבנות / נשים לעמוד על דעתן...לסרב...אפילו אם זה נראה לך כמו משהו שיגרום לך להראות "מרובעת" ומתחסדת. סקס הוא אקט טכני...3 דקות וגמרנו. מאחלת לך שתוכלי לאהוב את עצמך קודם כל בלי חיזוקים לאהבה ממשהו אחר ובטח שלא דווקא ע'י יחסי מין. ואם הזמן תמצאי את האחד שאיתו תוכלי לאהוב באמת אהבה בוגרת שיש בה נתינה. בכל מקרה מזכירה להשתמש כמובן באמצעים....כבר הכרתי בנות שסיימו תיכון עם עגלה.....שמרי על עצמך. מאחלת הרבה אהבה .אשמח להמשיך איתך קשר.מיטי

למעלה