התייעצות

התייעצות

יש לנו סוסה בחווה..קוראים לה בריז'יט. היא ערבית טהורה ממש יפה וחמודה. הבעיה היא שהיא פרטית ושייכת לאיזה נער בן 15-16 שחושב את עצמו. הוא בא פעם בחודש בערך ורוב הזמן הזה הסוסה באורווה כי אין לנו מרעה (בעיה בפני עצמה..
). ואז הוא בא אחרי חודש עם איזה 100 חברים שלו..ומתחיל להשוויץ איך הוא רוכב כשבפועל הוא רק דופק לסוסה בעיטות ושוטים כאלו שזה ממש כואב לראות. ואז החברים שלו שבכלל לא יודעים לרכב עולים ומתחילים להשתגע..ואז הוא זורק אותה בתא בלי להבריש בלי כלום והולך הביתה! זה ממש עצוב לי לראות את זה כי הברשתי אותה היום במקומו ושטפתי אותה ואז הברשתי לה תרעמה וזה נראה כאילו לא עשו את זה שנים,זה היה פשוט קשרים על גבי קשרים! והיא אחלה סוסה ועצוב לי עליה..והמדריכים שלי דיי מתעלמים ממני בקטע הזה..לוידעת למה. מה לדעתכם אפשר לעשות איתה? זה ממש התעללות מה שהולך שם!

wildrider

New member
אם המדריכים שלך מתעלמים מזה

אז אין לך הרבה מה לעשות מניסיון גם אם תפני לעמותה להגנת הסוס ידיהם כבולות כמעט לגמרי ואין להם הרבה מה לעשות את פשוט צריכה להתמודד עם זה ודעת שזה קיים אבל מצד שני את יכולה לנסות להכניס אנשים נוספים מהחווה שיהיו שותפים לבעייה שלך ואז תהיו קול יותר חזק שישפיע על המדריכים ומנהל החווה ובסופו של התהליך על הילד.. וזה באמת נוראי מה שהוא עושה..

זה לא מתעלמים ממני בכוונה

זה יותר לא שמים לב לתופעה..כאילו "זה הסוסה שלו ושיעשה איתה מה שהוא רוצה...ואנשים מדברים איתו כשהוא רוכב ואומרים לו להפסיק והוא פשוט לא מקשיב עכשיו הדבר הכי גרוע שיכולים לעשות לו זה לזרוק אותו מהחווה אבל אם הוא יתעלל בה במקום אחר זה לא ייתן כלום! אוף...ה' נתן
לאנשים הלא נכונים....אם היה לי תכסף הזה והיה לי תסוסה הזו...ררר חח הבטחתי שאם יהיה לי חצי מיליון דולר אני אבנה מרעה לסוסים בחווה שלי והוא עם הכסף שלו מתעלל בסוסים..זה לא פייר

../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifפפפ אני שונאת אותו

כזה יצור טיפש ומכוער פפ אני זוכרת שפעם הוא עשה טובה ובא כאילו לעבוד איתה.. אז הוא עשה לה לונג' חמש דקות וזרק אותה לתא =/ הסוסה הזאת בשבילו היא מייצג ומתקן להבאת סייחים =/

לודמיר

New member
לפי דעתיי...

תיקחי את הסוסה את לידיים... תתחילי את להוציא אותה, או לרכב, או ללונג' או לשחרר במגרש, ואם את לא יכולה לעשות את הדברים האלו, לפחות תדאגי להבריש אותה וזה... תראי לכולם שאת מוכנה לקחת אותה מידיים, ואז בסוף יתנו לך גם לרכב עליה...( עם הם מודעים בכלל לבעייה...)

אממ

תראה בלי להשמיץ תחווה שלנו..שמים יותר לב למבוגרים יותר כאילו מפחינת אם אחד הבוגרים (בוגרים הכוונה לא למדריכים אלא למתנדבים גדולים יותר לפני צבא)יירצה לטפל בה אז סבבה אבל אני או פיצ או נעה...יצחקו עלינו פחות או יותר. תודו (מופנה לנעה ופיצ) שרחינה היא הטיפוס שתחייף,תגיד לי "איזה חמודה" בצחוק הזה שלה ולא תתיחס ברצינות. אולי באמת אם נלך כולנו ונגיד לאמיר אז יקשיבו לנו...מי שבא לתחרות ונכנס לאורוות-אז היא הערבית הלבנה-אפורה.

לודמיר

New member
שיצחקו...

מה אכפת לך? כל עוד זה לא מונע ממך לטפל בסוסה, אז אל תשימי אליהם...

תסנה להעיר על זה למדריכים

שלך עם עוד קבוצת ילדים.. או לילד עצמו.. ואם זה לא עוזר אז אולי באמת תתחיל להבריש אותה כל יום ולקות אותה ולטח אותה... העיקר שתרגיש טוב ואהובה...

זה ממש נורא

אין איזה מישהו אחר בחווה חוץ מהמדריכים שאת יכולה לדבר איתם על זה?

The Horse Lover

New member
אפשר למצוא מישו שיעשה חצי פנסיון...

כאילו... אם יש מישו שבאמת רואה שהסוסה חמודה... אז בסכום לא גבוה (!) לגשת לערס צעצוע הזה שהיא שלו... אם הוא לא יסכים לכו אליו בגישה של- ככה הסוסה שלך מוזנחת... אם תלך איתנו גם תרוויח כסף חופשי... וגם שתבוא לרכב הסוסה תהיה יפה יותר כדי שכולם יראו אותה... עכשיו... קשה למצוא מישו לחצי פנסיון... אז אפשר אולי לגשת אליו ולבקש כביכול ש"יעסיק" אותך לטיפול בסוסה שלו... רק להברשה ולהוציא אותה לטיולים ולמנג'... אבל בתשלום... אחרי שהוא לא יסכים... להראות לו כאילו אתה מוותר... ולעשות כזה... טוב יודע מה? אני מוכן לעשות לך את זה בחינם! תנסה להוציא אותו בהרגשה שהוא ניצח... במידה ואתה מוכן לעשות את זה... אם זה לא פועל... תדע שרק הברשה... ואיזה 10 דקות ביום שתישב עם הסוסה... תלטף ותדבר... זה יעזור לה.... אולי היא לא תשתפר פיזית... אבל יהיה משו שהיא נהנת ממנו...

אין ממש מצב...

אני לא מכירה מישהו שיש לו כסף לבזבז על חצי פנסיון ושהוא רוצה לעשות את זה... ואני לא בחווה כל יום...מקסימום פעמיים בשבוע..

למעלה