התייעצות

talila2

New member
עדכון אחרון...

חזרנו לפני שעה מהמפגש הראשון והאחרון עם היועצת. היא ראתה שהוא החלטי ונחוש. והמסקנה היתה - להיפרד. הוא עובר לגור אצל הוריו. אמר שלא אוהב אותי. כמובן שבא לי פשוט להעלם עכשיו. בא לי למות. אבל יכול להיות שאו שהוא יבין יום אחד שעשה טעות. או שזו תחילתה של דרך חדשה וטובה יותר עבורי. להתראות בשמחות...

meshi4

New member
../images/Emo24.gif רגשות

הכאב מאוד מובנים. כל האפשרויות פתוחות בפניך רק האמיני בעצמך.

טלילה יקרה,

אני חושבת שאחרי שלושה חודשים אינטנסיביים שאת סוחבת את המשא הזה על כתפייך ועל ליבך, הגיע הזמן להתעשת ולתת לו ללכת אם זה מה שהוא בוחר. רזה 15 ק"ג, ללא כל מצב רוח טוב, אומר שהוא לא אוהב.... זה קשה וזה כואב (
לצערי אני כנראה גם על אותו כיוון), אבל הוא צריך את הזמן שלו כדי לעשות את חשבון הנפש שלו. קחי לך זמן הפסקה ומלאי אותו בכל טוב. ממלציה שני דברים: 1. שהוא ימשיך (שהרי הלך פעם אחת
) ללכת לפסיכולוגית. זה מאד חשוב והכרחי לאור התיאורים שלך. 2. בעקבות ההרזיה והדכאון (אין לי מילה אחרת להשתמש בה), כדאי לעשות גם בדיקות דם מקיפות. זה אולי נשמע מאד לא קשור, אבל בדיקת הורמונים ו"כללית" אולי בכל זאת תאיר משהו. אין רופא שיאמר שלאור התסמינים שאת מתארת, אין הוכחות בדם שרץ בו. (הפסיכולוגית גם היא יכולה להמליץ על בדיקות שכאלו. במידה ויש צורך בתרופות, על זה כמובן יכול להמליץ רק פסיכיאטר).
את נשמעת לי מציאותית לחלוטין, ועירנית. אני מאחלת לך כל טוב
.

מאולף

New member
מברך על כל מילה ../images/Emo45.gif

ברור שהבחור נמצא במשבר. רק אתמול יצא לי לדבר ארוכות עם מישהי שהתנסתה במספר רב של מערכות יחסים, אולי משום שיש לה לב רחב שאוהב לתת ולהעניק, ומשום מה לא מצליח לה להחזיק מעמד לאורך זמן עם מערכת טובה אחת. כנראה שישנם אנשים (במקרה זה גברים), שאינם יודעים איך לקבל את כל הרוך ההבנה והאהבה שהיא מנת חלקם דווקא ברגעי המשבר, ולמרות האבסורד שבכך, הם דוחים אותה על הסף ומוסיפים להתחפר בסבלם. ימים יגידו. טל יקירתי, אין לך מה לעשות מעבר למה שאת עושה. הניחי לו לחיות את אבלו וסיבלו. המשיכי מרחוק לתת תמיכה אם ירצה, ואם יהיה לך רצון וחשק. יתכן והוא יתעשת ויתכן ולא. אל תמתיני בצד ותזניחי את חייך שלך. נסי כדברי "לונה" לת לזמן משמעות מלאה עבורך, עם דברים ואנשים שאת אוהבת, ותוכלי לנוח מעט מהמחשבות המעיקות ומהסבל שבו את מצויה. "הזמן ירפא את הכל" (טוב לא הכל), והוא ירפא. זכרי, "AFTER ALL, TOMORROW IS ANOTHER DAY" בהצלחה.

למעלה