התייעצות

Orbi

New member
התייעצות

אהלן שוב לכולם. רציתי להוציא קצת קיטור ולהתייעץ. לפני כחמש שנים למדתי את הקורס ניהול השיווק, חומר הלימוד היה מורכב אז ב4 כרכים, לא עברתי את הקורס וכעת( בסמסטר הבא) אני חוזר עליו ב50 אחוזי הנחה. הדבר המעצבן הוא שכעת השתנתה מתכונת חומר הלימוד ומדובר בשני כרכים שהאוניברסיטה בנחמדותה מציעה לי לרכוש בהנחה משמעותית של 50%, במחיר מציאה של 61 שקלים לכרך. מצויין גם שבמבחן החומר הנדרש הוא הכרכים החדשים( כלומר אין לי יותר מידי ברירה), למה אני צריך לשלם על זה? בכל מיקרה מה דעתכם, לנסות לעבור את הסמסטר בלי הכרכים החדשים ולהשיג אישור לישנים למבחן, או שזה יפגע בי מבחינה לימודית ופשוט למחול על 122 שקל ולרכוש אותם? תודה.

Peekaboo

New member
אני בטוחה שתוכל למצוא מישהו...

...שעשה את הקורס הזה במתכונתו החדשה ויסכים להשאיל לך את הספרים למשך הסמסטר.

Orbi

New member
איפה מוצאים כזה מישהו?

זאת אומרת חוץ מכאן (אם יש מישהו כזה אשמח...), כפי שציינתי הפסקתי את הלימודים לזמן ממושך לכן אני לא מכיר סטודנטים נוספים במסלול שלי(לדעתי הם כבר עם תואר שני עכשיו...)

אילילי

New member
...

כתבתי הודעה גדולה והיא נמחקה אז אני אתמצת... 1) מפרסמים הודעה במרכזי הלימוד 2. נכנסים באישור מהרכז לאתר הקורס במהלך הסמסטר הזה ופונים לסטודנטים שרשומים שם בבקשה(אני הייתי פונה אישית ולא דרך קבוצת הדיון...) גוד לאק

open source

New member
תזדקק לספרים חדשים

מהניסיון, כשהספרים מתחלפים אז הספרים הישנים כבר ממש לא עוזרים. בנוסף להצעות של אילילי, אפשר לפרסם הודעה גם בפורום "איתור והחלפת ספרים". ראיתי שמידי פעם מפרסמים שם גם ספרי או"פ למכירה.

למעלה