התייעצות ....

tweetybird

New member
התייעצות ....

הי, כעת אני בסיום השנה השלישית שלי בפתוחה במסלול של ניהול וחטיבה בתקשורת . יש לי עוד 8 קורסים ( מלבד הסמסטר הנלמד ) וחשבתי לעשות אותם בקצב של 3 בסמסטר ( כפי שעשיתי עד כה ) כך שיצא לי עוד 3 סמסטרים ( 2 עם 3 קורסים ואחד עם שני רוקסים).הבעיה היא שכל מה שנשאר לי (כמעט)זה מתקדם וכמה קורסים גדולים כמו תורת המימון , התנהגות צרכנים וכו'. בנוסף אני אצטרך גם לעבוד על עבודות הסמינריוניות שלי תוך כדי הלימודים.. חשבתי בסמסטר הבא לקחת את תורת המימון, להבים סרטים ויסודות החשבונאות ולעשות את הסמינריון במוסר ועסקים (אותו אני לומדת כעת). מה אתם אומרים ? בנוסף למשרה מלאה...זה קשה ? קורסים כבדים מדי ...?

edna12

New member
להבין סרטים קורס לא קשה

לא יודעת לגבי השאר קורס מתקדם לא אומר בהכרח קשה יותר מקורס רגיל

eyalap

New member
אממ....

אני זוכר שלקחתי את יסודות החשבונאות והשתעממתי ממנו פחד... המטלות בו די ארוכות וממש משעממות. הכל יחסית טכני אבל ממש מעצבן. אם יש לך זמן תוכלי לעשות אותו בסדרו להפטר ממנו ... צריך גם הרבה כוח רצון. בקשר לתורת המימון, הקורס יחסית כבד, הרבה נושאים צריך הרבה תרגול. זה קשה אבל אפשרי לקחת את שניהם ועוד משהו בסמסטר. בקשר לסמינריונית במוסר ועסקים, אני עושה כרגע את הסמינריונית שלי בקורס. שתדעי פשוט שאת יכולה להרשם לסמינריונית רק אחרי שקיבלת ציון על המבחן בקורס מה שיקרה בטח באמצע פברואר ואז אישור סופי לכתיבת העבודה ייקח עוד איזה חודש.. זה יוצא כבר מרץ. ואז יש לך חצי שנה להכין את העבודה... ממרץ עד ספטמבר מה שאומר שבמידה ואת לא גוררת מועדי בחינות מסמסטר ב' לקיץ תוכלי לעשות את הסמינריונית בקיץ בלי יותר מדי הפרעות אחרות. בהצלחה

tweetybird

New member
תודה ועוד שאלה

אני מתלבטת במה לעשות סמינריונית ... ניהול בינלאומי , יחסי עבודה או מוסר ועסקים. כעת אני לומדת מוסר ועסקים ואת שני הנוספים אני אעשה בספטמבר שנה הבאה . כך שאני עדיין לא יודעת איך הקורסים ההם ובמה קל יותר ( מבחינת חומר וכתיבת העבודה ) להכין עבודה

eyalap

New member
בזה קשה לי לעזור

מתוך הקורסים האלו למדתי רק את מוסר ועסקים, ובו אני עושה את הסמינריונית. אותי אישית מוסר ועסקים עניין והצלחתי בסוף למצוא נושא לכתוב עליו את העבודה. אז אם הקורס מעניין אותך אז כדאי לעשות בו. ד"א אם התואר שלך הוא רק ניהול אז את צריכה להכין שתי עבודות סמינריוניות, ואז תצטרכי גם מוסר וגם עוד משהו.

למעלה