התייעצות

• פותח הנושא qet1
  • פורסם בתאריך

qet1

New member
התייעצות

אני רוצה ללכת לעתודה כך שאני חייב לעשות פסיכומטרי מועד אפריל הבא(כולל) תיכננתי לקחת קורס פסיכומטרי ולגשת באוקטובר ואחר-כך אם אני אצטרך אז לגשת שוב באפריל ולשפר) אבל בגלל שאני אהיה בטיול חצי מאוגוסט זה לא ממש משתלם לי.... אז האפשרויות שלי הן: 1)להתחיל ללמוד עכשיו לבד,להמשיך לבד בספטמבר אחרי הטיול ולגשת באוקטובר לבחינה(ואז אני שומר על האפשרות לגשת באפריל אבל לא לומד בקורס). 2)לא לגשת באוקטובר, לקחת קורס למועד הבא(דצמבר?) ואז אמנם אני לומד בקורס(שזה עדיף) אבל יהיה לי ניסיון אחד בלבד ולא תהיה לי הזדמנות לשפר במידה שאני אפקשש את המבחן.... מה אתם אומרים?

מתי בדיוק יהיה לך זמן לקורס

באמצע הבגרויות? אני הייתי לומד לבד עכשיו וממשיך באוקטובר למרות שגם זה נשמע לא משהו. ד"א - עד כמה חשוב לך להיות בעתודה?

qet1

New member
אם אני ניגש בדצמבר אז הקורס

הוא באוקטובר-נובמבר שזה לפני הלחץ של הבגרויות.... זה מאוד חשוב לי ואני רוצה להתקבל לפסגות, ככה שאני חייב ציון טוב מאוד....

chim chim

New member
דעתי

אם איו לך בעיה מבחינה כספית ואתה מעוניין בציון גבוה. אז האפשרות הראשונה היא עדיפה יהיה לך ניסיון מה אתה הולך לעבור יהיה לך קצת מושג מה יקרה בבחינה מה כדאי לך לעשות ומה לא יהיו לך תובנות שיעזרו לך במבחן השני. .במבחן הראשון שלי לא הייתי רגיל ללחץ (ויש הרבה)ןלא השתלטתי על המבחן והרבה שאלות לא הספקתי.במבחן השני הסתדרתי הרבה יותר טוב עם הזמן לא נלחצתי והצלחתי הרבה יותר מהראשון. אם אתה לא מוכן לבזבז 485 שקל על התענוג הזה אז עדיף שתלמד והרבה ללמבחן השני. לסיכום-לדעתי עדיף שלא תעשה בכלל קורס תלמד לבד עם ערכה של אחד הקורסים (אני ממליץ לך על של קידום)ותעשה שני מבחנים(אפשרות 1) בהצלחה

למעלה