התייעצות

התייעצות

עשיתי קורס בקידום בחופש הגדול וניגשתי למועד אוקטובר (676). עכשיו עם הפסיכומטרי הזה אני באופן די גבולי יכול להתקבל לתעו"נ בטכניון לעתודה. שזה מה שאני רוצה אבל זה תלוי בבגרויות שלי שבנתיים ממש לא משהו (אני עצלן בצורה מפחידה). אז אני שוקל לעשות פסיכומטרי שוב כדי להעלות את סיכויי בפעם שעברה ממש לא השקעתי בלימודי הפסיכומטרי הכנתי שע"ב אולי פעמיים ועשיתי רק בחינה אחת מלאה להתנסות. השאלה שלי האם כדאי לעשות פסיכומטרי פעם נוספת והאם בד"כ בפעם השניה הציון עולה כדי שאני לא אאלץ לבזבז את כספי לשווא מבחינת החומר אין בעיה כי נשאר לי כל החומר שלא נגעתי בו כמעט של קידום לעבוד עליו. אז מה אתם אומרים מניסיון קודם? בפעם השניה הציון עולה? נ.ב ---------------- איך זה שכולם פה מקבלים מעל 700?

Snapple

New member
אל תעשה שוב פסיכומטרי

אין לך מספיק זמן ללמוד כדי לקבל ציון גבוה כמו שאתה רוצה. למה שלא תשפר בגרות או שתיים?

יש לי בגרויות בסדר עד עכשיו..

פשוט יש לי עוד 3.5 יחידות פיזיקה ו2 יחידות קשות של מחשבים אז זה מדאיג אותי... בכל אופן אני רוצה לשפר פסיכומטרי כדי לעלות את סיכויי אני מאמין שאת הסף של האוניברסיטה אני אעבור אבל לעתודה יש סף גבוה יותר.

לא הערה צינית בכלל

פשוט כי הדילמה שלך היא מאוד מאוחרת. יש לך עוד שבוע וקצת עד סגירת ההרשמה (3 למרץ) לפסיכומטרי וכולם כבר התחילו ללמוד - אם אתה רוצה להבחן באפריל היית צריך לחשוב על זה כבר הרבה קודם. אבל עדיין לא מאוחר - אם כבר עשית קורס והוצאת ציון כזה יפה אני בטוח שאם תשב עם החומר תוכל לשפר אפילו בהרבה. קנה ערכת הרשמה, תירשם ושב ללמוד! הכל בהנחה שאתה באמת צריך לשפר את הפסיכו.

OoלילךoO

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif

אתה גם ככה יכול להתקבל לעתודה (לא משנה גבולי או לא. בתכלס- אתה יכול להתקבל). הפסיכו' יוצא באפריל שזו התקופה שבה מתחילות הבגרויות אז עדיף להשקיע בבגרויות ולא בפסיכו'. אבל בעקרון אפשר לשפר את הפסיכומטרי. אבל... רגע!!! אתה יכול להתקבל לעתודה בטכניון?? חרשן!!
בהצלחה!

למעלה