התייעצות!

shanyz

New member
התייעצות!

אוקי אני רוצה בעקרון ללמוד לדהור ממש מהר ולקפוץ מעל מכשולים.. אז מה זה נקרא ווסטרן או אינגליש? שי אמרה לי שאינגליש זה כאילו יותר מאמץ וכזה יותר עדיף וזה (הבנתי נכון? כן?) וווסטרן זה יורת כזה לדהור בקלילות, בחופשיות וזה... אז מה זה מה שאני מחפשת? כאילו אני רוצה גם לדהור בחופשיות ובמהירות וגם לדעת לקפוץ מעל מכשולים... הלפ! =)

Sweet SuGaR

New member
אינגליש......

לגמרי..... לדעתי..... רכבתי את שניהם, גם לעשות קאנטר מהיר זה כיף ולקפוץ קופצים באינגליש..

shanyz

New member
אז אם אני עושה אינגליש

אני לומדת רק לקפוץ? אני לא אדע גם לדהור מהר?

בווסטרן לא לומדים לקפוץ

אבל מההתחלה עושים דהירה מהירה באינגליש רק שאת מתקדמת את קופצת ועושה דהירה מהירה

shanyz

New member
רגע... אז כאילו באינגליש

כשאני באה לשיעורים הראשונים, מה מלמדים אותי? איך לשבת? אם אני כבר יודעת איך לשבת, ואיך עושים את הריצה הקטנטקה הזאת... אתם יודעים שצריך כזה להתרומם עם התחת קצת כזה....כאילו להתרומם ולחזור, להתרומם ולחזור (בטח יש לזה שם אני לא יודעת..) בכל מקרה, אז מה השלבים שלומדים באינגליש? כאילו עד שאני מגיעה ללדהור ולקפוץ, מה אני עושה עד שאני מגיעה לשלב הזה..?

תשמעי אם תתחילי ללמוד אינגליש את

תלמדי תבסיס של רכיבה.....איך לשבת על הסוס כמו שצריך לדעת להשטלת עליו ולשוט על הגוף שלך כשאת על הסוס ולאט לאט תתחילי לעשות מקצבים.....זאת אומרת טרור (הריצה הקטנה שלך) קאנטר(דהיר) ובסוף בסוף את גם תקפצי אותו דבר גם בווסטרן בהתחלה תלמדי לשבת ואז תעברי למקצבים רק שבווסטרן לא קופצים כל סגנון יוהיל אותך למשהו אחר זה הכלל..... ואין כזה דבר לדעת לקפוץ בלי לעשות את כל המקצבים פני זה....זה שלבים מאוד קשים שאת צריכה לתרגל המון זמן עד שתגיעי לקפיצה

תשמעי אם תתחילי ללמוד אינגליש את

תלמדי תבסיס של הרכיבה.....איך לשבת על הסוס כמו שצריך לדעת להשתלט עליו ולשלוט על הגוף שלך כשאת על הסוס ולאט לאט תתחילי לעשות מקצבים.....זאת אומרת טרור (הריצה הקטנה שלך) קאנטר(דהירה) ובסוף בסוף את גם תקפצי אותו דבר גם בווסטרן בהתחלה תלמדי לשבת ואז תעברי למקצבים רק שבווסטרן לא קופצים כל סגנון יוביל אותך למשהו אחר בכלל.....תלוי מהי המטרה שלך אם המטרה היא לקפוץ בסופו של דבר אז לכי לאינגליש ואין כזה דבר לדעת לקפוץ בלי לעשות את כל המקצבים לפני זה....זה שלבים מאוד קשים שאת צריכה לתרגל המון זמן עד שתגיעי לקפיצה צריך לדעת להכיר תסוס ואת המקצבים ממש כמו שצריך לפני שעוברים לקפיצה כי זה ממש מסובך בהתחלה! אבל זה כיף לא נורמלי!!!!!!!! שווה את המאמץ!!!!!

אוי גזר איזה שטויות!../images/Emo39.gif

לא רק האינגליש מעמיקה בנושא הישיבה! הווסטרן זה לא רק לדהור מהר מהר... זה גם לעשות רופינג, ברל ריסינג, ריניניג, לא לשבור מקצב (ארררג איך עושים את זה? רק לפני כמה ימים שברתי את הג'וג' שלי ל..4 חחח) ועוד אלפי דברים! את פשוט צריכה לבדוק מה מתאים לך יותר ומה את חושבת שיותר נוח לך...! אם את ממש רוצה לקפוץ תשארי באינגליש- אם את רוצה לדהור מהר אין סיבה שתעברי לווסטרן- בווסטרן לא החוכמה היא להעביר את הסוס למקצב מהיר....!
אני האינגליש והווסטרן...חחח

אוי עדי איזה שטויות?!?!?!?!

אני לא אמרתי שווסטרן זה רק לרוץ מהר ולא להתעמק בישביה אמרתי שבשני הסגנונות לומדים ועובדים על הישיבה ועל ההתחברות עם הסו אבל אם היא רוצה קפיצות אז היא צריכה לבחור באינגליש וחוץ מזה אני לא יודעת מה עושים בווסטרן ולכן לא פירטתי! ופעם הבאה תבדקי לפני שאת מתנפלת ככה......

אם תסתתכלי טוב!!!

תראי שכתבתי שבאינגליש מעמיקים בישיבה והכל ורק אז מעבירים למקצבים וככה גםבווסטרן!!!! ומי אמר שווסטרן זה לרוץ מהר את קוראת מה שאת רוצה לקרוא!

סתיו...

אם תסתכלי טוב את תראי שהדגשת את ה- "לומדים לשבת כמו שצריך" או משהו כזה.... סליחה.

לא בישביל להדגיש את זה שבאינגליש

יושבים יותר נכון פשוט היא אמרה למעלה שהיא יודעת לשבת וכשמתחילים לרכב צריכים ללמוד לשבת כמו שצריך על הסוס!!!!!

ב ז י ק ו

New member
קוראים לזה טרוט

רק שתדעי לריצה הקלה הזאת שצריך לקום ולשבת וקנטר זה הריצה של השתיים שתיים

shanyz

New member
מה זאת אומרת שתיים על שתיים?

שכאילו הסוס נמצא על שתי הרגליים הקידמיות ואז על השתיים האחרות ושוב על הקידמיות ושוב על האחוריות? שזה נקרא דהירה מהירה?

הטרוט הולך באלכסון

רגל אחורית ורגל קדמית נגדית ורגל אחורית שניה ורגל קדמית נגדית למשל- 1) שמאל אחורית+ימין קדמית 2)ימין אחורית+שמאל קדמית זה המספר פעימות

shaililo

New member
זה לא בדיוק מה שהכוונתי../images/Emo4.gif../images/Emo25.gif

לפני שמגיעים לקפיצה או לדהירה מהירה לומדים את הבסיס, זה ככה גם בווסטרן וככה גם באינגליש. באיזה שלא תבחרי בשניהם תצטרכי לעבוד קשה כדי להגיע למה שאת מחכה לו כל כך. לדעתי את צריכה לבחוק באינגליש כי אני יודעת שאת רוצה קפיצות, וגם באינגליש וגם בווסטרן יש אפשרות לדהור מהר כמו שאת גם רוצה. אז לדעתי כדאי לך אינגליש... אבל רק שתדעי שצריך לעבוד מאד קשה כדי להגיע לדברים כאלו... זה לא על ההתחלה לומדים וזה לא בא בקלות. אז רק שתדעי שזה כרוך במאמץ.

למעלה