התייעצות!

shanyz

New member
חחהה ברור..

אני לא מצפה אחרי 3 שיעורים כבר לגשת לקפוץ.... אבל בעיקרון יש לי קצת בסיס.. זה לא שפעם ראשונה אני על סוס.. הייתי רצה ריצה קטנה על סוס ואני ידועת לאיך להחזיק במושכות ולגרום לו ללכת ולעצור... אז יקח לי פחות זמן? או שזה לא קשור.. ובאמת נראה לי שנאי ווסטרן כי כאילו כמו שאמרת, לא משנה במה אני עושה בכל מקרה אני אלמד לדהור... (נכון?) ובאינגליש גם לקפוץ...אז עדיף לי אינגליש נראה לי:) אני עוד אבר..

shaililo

New member
זה יכול לעזור...../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif

את לפחות יודעת משהו

shanyz

New member
חיחי נכון:)

אוף אני ממש רוצה להתחיל אבל אני מפחדת שלא יהיה לי זמן... =S

shanyz

New member
ועוד בקשה קטנה...

אפשר לכל אחד יכתוב באיזה חווה הוא (כאילו את השם של החווה והמקום שהיא נמצאת) ואם אפשר אז גם כאילו באיזה רמה אתם... כאילו אם יש פה מישהו שהוא כמוני, או שכולם פה מתחרים כבדים שזוכים במקומות הראשונים?:) תודה!! -שני-

ב ז י ק ו

New member
התשובות שלי

אני רוכבת בנצר סירני בחווה: "סוסי נועם". אני רוכבת קדם א ואל תדאגי לא כולם זוכים מקומות ראשונים...

ווינגז

New member
זה לא נכון...

שבווסטרן ישר מתחילים בדהירה מהירה! לא לומדים לקפוץ אבל מתקדמים כל חווה לפי הקצב שלה וממש לא מהר!

מה?!

אממ..... למה בווסטרן אי תרגילים ומקצים וכו´??? שטויות במיץ חזה גזר וארטישוק! זה מזה לא נכון! כאילו אם את רוצה קפיצות לכחי לאינגליש אאבל גם בווסטרן יש המון דברים נחמדים כגון טרל... ברל ריסינג... ופלג´ר....ו..אמ..על רינינג אני לא ממש יודעת אבל שיהיה רינינג... שו מן שיפ.. הורס מן שיפ....שכחתי משהו??? בטוח שכן.... טוב הבנת את הפואנטה...

חח....זה נראה סינית...

ההודעה שלי עם כל השמות של המקצים.. ח.. בהחלט אפשר להתבטא כך במזרח הרחוק!

גזר?!?!

מה גזר?? אתה רצחת גזר בישביל להכין מיץ?!!?!??! רוצח חוץ מזה אולי תסביר קצת על המקצים...... הרבה מאיתנו לא יודעים מה זה אומר ובגלל זה גם לא מדברים על זה בפורום

סליחה תיקון טעות!!

מה גזר?!?!? את רצחת גזר בישביל להכין מיץ?!?!!?? רוצחת שכמותך!!!!!!! :) חוץ מזה אולי אולי מישהו יכול להסביר על המקצים של הווסטרן רובנו פה אינגליש והרבה לא יודעים מזה המילים שאינדיאנה כתבה למעלה בכלל........ :)

חח..... אני ינסה....

למרות שאני לא מכירה כל כך טוב את כל המקצים...אבל אני יסביר חלק: טרל - יש מכשולים כמו במה, גשר, קבלטים, ויש גם כל מיני משימות כמו לפתוח שער ולסגור, ללכת הצידה וכו' את כל הדברים האלה עושים במקצבים שונים תלוי ברמה. שו מן שיפ- הצגת הסוס מן הקרקע. ה"רוכב" מוביל את הסוס והולך לצידו במקצבים שונים במסלול מסוים. יש חוץ מהמקצבים גם דברים אחרים כמו: סיבו על רגל ציר ועמידה עם הסוס בריבוע כשהשופט הולך סביבו ובודק אותו והמציג צריך לזור כל פעם שהשופט עובר את רבע הסוס..... ו.. אמ.. מה עוד יש? שכחתי מה עוד אבל זה פחות או יותר מה שאני יודעת להסביר עליו.. כנסו לאתר של ההתאחדות בשביל מידע יותר מפורט...

למעלה