התייעצות:

אני אוהב לחשוב על דברים יפים ומהנים כמו קשרים שלי עם אנשים, אבל כשאני חושב את האות כף במילה כמו "אותך" יוצאים לי בלי שליטה קול או נשיפה מהפה ואנשים לא אוהבים את זה ומתנהגים אליי לא יפה. אני לא לגמרי מודע לנשיפות האלה ולכן לא מצליח להפסיק אותן, הן באות לי באופן טבעי בתגובה לאות שאני בוחר לחשוב עליה. מה לעשות בזה כדי שיניחו לי?

אני אוהב לחשוב על דברים יפים ומהנים כמו קשרים שלי עם אנשים, אבל כשאני חושב את האות כף במילה כמו "אותך" יוצאים לי בלי שליטה קול או נשיפה מהפה ואנשים לא אוהבים את זה ומתנהגים אליי לא יפה. אני לא לגמרי מודע לנשיפות האלה ולכן לא מצליח להפסיק אותן, הן באות לי באופן טבעי בתגובה לאות שאני בוחר לחשוב עליה. מה לעשות בזה כדי שיניחו לי?
זאת שאלה שאתה צריך להפנות לקלינאית תקשורת, יש כלים שהיא יכולה ללמד אותך בכדי להתגבר על בעייתך.

איך אפשר להשיג קלינאי תקשורת? אולי כדאי לבקש מהעו"ס בכפר ללמד אותי להיות מודע ולא לעשות קולות, וגם שיביאו קלינאי תקשורת שיאמן אותי בזה.

עוד שאלה: האם להגיד לאדם שאני יכול ליצור אתו קשר מסוים אילו רציתי אבל הוא לא רוצה את הקשר, עלול להוות איום עליו, כאילו יש לי כוונות לא טהורות כלפיו?

שתי שאלות:

מה לעשות כשאדם נועץ בי מבט חצי שעה ולא מפסיק? האם עדיף להתעלם או להסתכל עליו בחזרה עד שיפסיק?

מה לעשות כשיושבים בלובי ציבורי ואנשים מדברים בקולות מאוד חזקים?

נערך לאחרונה ב:
למעלה