התייעצות

JADYNA

New member
התייעצות

היי,
מאז גיל 12 אני רוצה להיות רופאה ומאז כל מעשיי מכוונים לשם (חוג לפרחי רפואה, התנדבות במד"א והשקעה בבגרויות).
כרגע אני אחרי שנתיים שירות לאומי, עשיתי פסיכומטרי תוך כדי השירות בספטמבר ולמדתי ביואל גבע. אני די בטוחה שהציון יהיה לא מתאים בכלל לרפואה ולכן אני שוקלת את צעדיי לגבי השנה הקרובה- כרגע תכננתי לקחת את השנה ולשפר פסיכומטרי בפברואר ולא בדצמבר כדי שיהיה לי זמן ללמוד.
הבגרויות שלי טובות, אבל עשיתי 4 יח"ל במתמטיקה- האם ניתן בכלל להתקבל עם 4 יח"ל או שחובה לשפר ל-5?
מהלימוד לפסיכומטרי הסקתי שאני צריכה לשפר בעיקר את החלק הכמותי- איך לדעתכם אפשר לשפר את הכמותי? פשוט לעשות אינספור תרגילים?
והאם כדאי לקחת עוד קורס של יואל גבע (עולה משהו כמו 3000 בפעם השנייה), קורס 700 של קידום או פשוט ללמוד לבד ואולי מדי פעם להעזר במורה פרטי?
תודה :)
 

עומשה

New member
אפשר לשפר את הכמותי

אבל לדעתי זה די חסר טעם לעשות אינספור תרגילים. ברור שחשוב לתרגל אבל חשוב ללמוד את הקטע בתרגילים האלו, מורים טובים של פסיכומטרי יודעים את הטריקים. חשוב גם שהמדריך ישקיע בנקודות חולשה שלך, להגיד לו. יש את הקורס הזה "700" בקידום ששם הם לא מוותרים על אף אחד וממש מתעקשים עם אנשים שרוצים להגיע למקצועות 'הקשים'. חבר שלי היה בקורס הזה וממש התעקשו עליו. הצליח. כל הכבוד לך שאת לא מוותרת ואת ממשיכה לנסות. זה לא קל
 

LostTime

New member
אני אנצל את ההודעה כי זה גם רלוונטי לי- אך לגבי המילולי

איך משפרים את זה?
כאן זה פחות עניין של טריקים וזה הצד הכי חלש שלי.
 
למעלה