התייעצות....
בוקר טוב לכל מי שכבר קמה (אני בעבודה כבר....)
אז יש לי התייעצות קטנה.....
ביום ששי יש בגן של הקטנות (שנתיים) מסיבה לכבוד יום המשפחה עם סבתות!
הסבתות שלנו לא מגיעות ודיברתי עם המנהלת שאנחנו נגיע במקום.
היא אמרה שרק אמהות יכולה להגיע כי זו המסגרת שהוחלט עליה והיא לא רוצה לחרוג ממנה.
זה מאוד מפריע לי שלכל ילד תהיה סבתא או שתיים והבנות שלי יצטרכו "להתחלק" בי
גם ככה הן מתחלקות בחיים בהרבה דברים מכורח היותן תאומות....
אם הייתי שומעת סיבה הגיונית מאחורי העניין, לפחות היה מניח את דעתי, אבל לא שמעתי שום סיבה....
מה אתן אומרות? אם היתה סיבה מניחה את הדעת כמו סיבות דתיות, לא הייתי מתלוננת אבל הגן חילוני ולא קיבלתי תשובה עניינית.
רק אציין שלא אפשרי להביא את הסבתות כי זה גם טרחה וגם הבנות כרגע לא היו מוכנות לשתף פעולה עם הסבתות והסיטואציה היתה לא נעימה שהן מעדיפות את הגננות ובוכות שלא רוצות את הסבתות....
המנהלת גם אמרה לי שהצוות יעזור לי אבל אני לא רוצה שהגננת תעזור , הן צריכות את אבא ואמא (בסוגריים אציין כי לאחרונה היתה היעדרות של אבא מסיבות טובות ואז כשחזר העדרות חלקית של אמא שהן לא מורגלות אליה והן די רגישות)
יצא מאוד ארוך, תודה מראש על התגובות.
בוקר טוב לכל מי שכבר קמה (אני בעבודה כבר....)
אז יש לי התייעצות קטנה.....
ביום ששי יש בגן של הקטנות (שנתיים) מסיבה לכבוד יום המשפחה עם סבתות!
הסבתות שלנו לא מגיעות ודיברתי עם המנהלת שאנחנו נגיע במקום.
היא אמרה שרק אמהות יכולה להגיע כי זו המסגרת שהוחלט עליה והיא לא רוצה לחרוג ממנה.
זה מאוד מפריע לי שלכל ילד תהיה סבתא או שתיים והבנות שלי יצטרכו "להתחלק" בי
גם ככה הן מתחלקות בחיים בהרבה דברים מכורח היותן תאומות....
אם הייתי שומעת סיבה הגיונית מאחורי העניין, לפחות היה מניח את דעתי, אבל לא שמעתי שום סיבה....
מה אתן אומרות? אם היתה סיבה מניחה את הדעת כמו סיבות דתיות, לא הייתי מתלוננת אבל הגן חילוני ולא קיבלתי תשובה עניינית.
רק אציין שלא אפשרי להביא את הסבתות כי זה גם טרחה וגם הבנות כרגע לא היו מוכנות לשתף פעולה עם הסבתות והסיטואציה היתה לא נעימה שהן מעדיפות את הגננות ובוכות שלא רוצות את הסבתות....
המנהלת גם אמרה לי שהצוות יעזור לי אבל אני לא רוצה שהגננת תעזור , הן צריכות את אבא ואמא (בסוגריים אציין כי לאחרונה היתה היעדרות של אבא מסיבות טובות ואז כשחזר העדרות חלקית של אמא שהן לא מורגלות אליה והן די רגישות)
יצא מאוד ארוך, תודה מראש על התגובות.