התייעצות...

התייעצות...

היי, אני מאוד רוצה לשמוע מה דעתכם בנוגע לסטוצים?

האם לדעתכם בחורה שיש לה סטוץ היא חסרת ביטחון ולא מכבדת את עצמה?

זה נושא שיש סביבו כ"כ הרבה דעות... וקשה לי נורא להחליט אם זה מתאים לי או לא
אני מרגישה שזה יותר עניין של החלטה ובחירה!!!

אני אשמח אם תוכלו לתת לי עצה מתי לדעתכם מתאים ומתי כדאי להיזהר מזה.

תודה רבה מראש ;)

sani48

New member
היי,ברוכה הבאה

לא חושב שזה שיש למישהי סטוץ עושה אותה חסרת ביטחון או חסרת כבוד,כמו שיש גברים שלא מתאים להם כרגע זוגיות מהסיבות שלהם,יש גם בחורות כאלה,ואין בזה שום דבר כל עוד הן בנויות לזה ריגשית,ופה השאלה הגדולה שרק את יכולה לענות עליה,האם את חושבת שאת בנויה לזה או לא?כי ברגשות אי אפשר לשלוט,וגם תוך כדי סטוץ את יכולה להיקשר למישהו ולקוות שיהיה משהו יותר רציני בהמשך,ואם זה לא יקרה( או שפשוט תמשיכי להיות מין מזדמן בשבילו)אז את תצאי בסופו של דבר פגועה,וזה יכול להוריד לך גם את הביטחון,אז זה הכול תלוי באופי שלך וברצונות שלך, באופן כללי לבחורות שיש בעיה של ביטחון עצמי,אני לא מציע להיכנס למעגל הזה,כי יהיה להן קשה לצאת מזה,וזה סתם יוריד להן יותר את הביטחון בסופו של דבר,עד שזה יגיע למצב שהן לא מעריכות את עצמן כלל,סוג של הרגל גרוע,אם לעומת זה מדובר על מישהי שיש לה ביטחון עצמי,והיא יודעת באמת מה היא רוצה,זה כבר סיפור אחר,שיהיה בהצלחה נשמה יפה

sani48

New member
תיקון קל

שרשמתי שאין בזה שום דבר הכוונה היתה לזה שאין בזה שום דבר רע

עצה...

היי, אני מאוד רוצה לשמוע מה דעתכם בנוגע לסטוצים? האם לדעתכם בחורה שיש לה סטוץ היא חסרת ביטחון ולא מכבדת את עצמה? זה נושא שיש סביבו כ"כ הרבה דעות... וקשה לי נורא להחליט אם זה מתאים לי או לא אני מרגישה שזה יותר עניין של החלטה ובחירה!!! אני אשמח אם תוכלו לתת לי עצה מתי לדעתכם מתאים ומתי כדאי להיזהר מזה. תודה רבה מראש ;) יקירתי את יודעת מה זה סטוץ? מה הקשר חסרת ביטחון??? אני לא בעד ,הגברים מאוד בעד. כן הייתי אם כבר נכנסת לקשר ולא סטוץ אבל שוב ההחלטה שלך בלבד!

עצה...

היי, אני מאוד רוצה לשמוע מה דעתכם בנוגע לסטוצים? האם לדעתכם בחורה שיש לה סטוץ היא חסרת ביטחון ולא מכבדת את עצמה? זה נושא שיש סביבו כ"כ הרבה דעות... וקשה לי נורא להחליט אם זה מתאים לי או לא אני מרגישה שזה יותר עניין של החלטה ובחירה!!! אני אשמח אם תוכלו לתת לי עצה מתי לדעתכם מתאים ומתי כדאי להיזהר מזה. תודה רבה מראש ;) יקירתי את יודעת מה זה סטוץ? מה הקשר חסרת ביטחון??? אני לא בעד ,הגברים מאוד בעד. כן הייתי אם כבר נכנסת לקשר ולא סטוץ אבל שוב ההחלטה שלך בלבד!

Anonimous2009

New member
תיראי,

לדעתי זה משהו נורא אינדיבידואלי, את תשמעי דעות חורצות לכל הכיוונים בכל מיני זוויות.
תישמעי גברים שיגידו לא בגלל כל מיני עקרונות מוזרים וכל מיני סיבות מוזרות, כנ"ל הנשים, אם כי אצל הנשים הסירוב מובן הרבה יותר [מבחינת המוסכמות החברתית].

לדעתי, אישה צריכה לכבד את עצמה,
עכשיו נכנסת השאלה מתי היא מכבדת את עצמה ואיך, אם אישה מאמינה שהיא מכבדת את עצמה בכך שהיא מספקת את רצונותיה [גם אם זה אומר לילה חטוף עם גבר זר], שתעשה כאוות נפשה.
יש כמובן נשים שישללו ויגידו שאישה שמכבדת את עצמה זו אישה שמתגברת על היצרים שלה ושומרת אותם למצבים ו/או מקרים מיוחדים. כמו זוגיות וכדומה.
אישה צריכה לכבד את עצמה ולהיו שלמה עם המעשים שלה לא משנה מתי ואיך וכמה.
כל עוד היא שלמה עם עצמה, השמיים הם הגבול ואיתה האורגזמה.

לגבי הביטחון, אני דווקא מאמין שזה נטוי, כי יש נשים שיעשו את זה מיתר ביטחון, 'אני לא צריכה או רוצה גבר אחד, אני אעשה את מי שאני רוצה מתי שאני רוצה.'
ולהפך, 'אולי אם אני אשכב איתו הוא ירצה אותי'
אז כמו שאמרתי ואני אפסיק לחפור על זה,
זה נושא מאוד מאוד אינדיבידואלי.

המשך יום נעים :)

The Heretic

New member
יתרונות וחסרונות..

מהיר קל זמין.
בעיני חוץ ממקרים חריגים אין מה להשוות לכשמכירים את הבן אדם, ויש רגש כלשהו מעבר לסתם יצרים.
האמת, נראה לי שזה ככה אצל שני המינים..

haverbetapuz

New member
איך לומר זאת בעדינות

אם בשלב כלשהו היה נודע לי שלבת זוגתי היה סטוץ בשלב כלשהו בחיים - זה היה מוריד לי ממנה. אני אפילו לא אשאל לסיבה. אני ממש לא מתכוון לפתוח פה דיון על הסיבות לכך.
לשאלתך השניה, אני חושב שבמקרים רבים, בחורות כאלו רוצות להרגיש את עצמן רצויות או נשיות. נשמע חרטה, אבל זה באמת ככה. אם מישהי פותחת רגליים רק כדי להרגיש נשית ורצויה, כן מדובר בביטחון עצמי ירוד. האירוניה היא שהגבר ממש לא יחשוב על אותה הבחורה כרצויה אלא כעל אובייקט לצרכי מין בלבד. כמו-כן, לרוב גברים כן יכולים "לכבות את הלב" כשהם רוצים, בניגוד לנשים. קחי את זה בחשבון. כלומר, אותה הבחורה תרגיש את עצמה רצויה, נחשקת ונשית, בזמן שלגבר יהיה רושם שונה עליה.
אישית, אני חושב שכל אחת תעשה מה שבא לה. מדינה דמוקרטית אחרי הכל. אנחנו לא באיזה כפר בדואי שסוקלים נשים כאלו באבנים. אך אני לא אראה בא כמישהי למשהו רציני.
בלי קשר, אם יש ספק - אין ספק.

Tangirl

New member
הסיבות שאתה לא רוצה להכנס אליהן

מתוארות יפה יפה בפסקה השניה שלך.

וכמה שטויות אפשר לכתוב בפסקה אחת..
בחורות "כאלה" לא רוצות להרגיש רצויות ונשיות- הן מרגישות רצויות ונשיות. ואם במקרה הן לא מרגישות ככה, אין לזה שום קשר לבחירתן בסקס מזדמן או לא.
משהי לא "פותחת רגליים" כדי להרגיש נשית ורצויה, משהי נהנית מהנשיות שלה בין השאר דרך סקס עם מי שבא לה ומתי שבא לה. מי שלמדה דבר או שניים על הנשיות שלה, לא "נותנת" לך את הסקס כמתנה אלא נהנית מהסקס עבור עצמה ועבור הקשר, עם בן הזוג שלה, גם אם מדובר בבן זוג רגעי.
גבר יחשוב עליה כאובייקט לצרכי מין בלבד? כלומר אתה תחשוב עליה ככזאת? כך או כך, זהו משפט חסר כל משמעות לוגית בהקשר הנוכחי. מה זה אומר אובייקט לצרכי מין בלבד? מה קשור אובייקט? יש מצבים שבהם שני אנשים בוחרים בקשר מיני בלבד וזה לא הופך את אף אחד מהם לאובייקט.
גבר יכול "לכבות את הלב" כשהוא רוצה, בניגוד לאשה? וזה אתה אומר בתור.. גבר??

אם יש ספק אין ספק???
אתה יודע איזה מחיר יש לגישה כזו? (למרות שאני בטוחה שלרגע לא חשבת על מה אתה כותב וסתם רצית לכתוב שחלילה לאשה להכנס לסטוץ אבל לגבר בכיף ולא ידעת איך לכתוב את זה פוליטיקלי קורקט).
זו הגישה שלפיה אתה עושה בחירות בחיים? ככה אתה בוחר עבודה חדשה? ככה אתה מכיר אנשים חדשים? ככה אתה נחשף לחויות חדשות? בכל הדברים האלו תמיד יש ספקות, כי לא יכול להיות אחרת. מאידך, לפי האופן שבו אתה כותב, באמת נראה שיש לך עוד דרך ארוכה בכל מה שקשור בללמוד, להתפתח ולחשוב את עצמך לאמיתות שונות מאלו שהחדירו לך במהלך חייך. מאלחת לך להבין מהר ככל האפשר שבשלב מסויים בחיים מצטערים בעיקר על מה שלא עשינו ולא על מה שכן עשינו..

haverbetapuz

New member
אנחנו לא בשיעור ספרות שצריך לחפש רמזים בין

השורות. תראי, ניסיתי רק להציג נקודת מבט מסוימת. לא באתי להוכיח פה לאף אחד שום דבר. לא באתי להיות שום פוליטיקלי קורקט: אני מעדיף להגיד את האמת בפנים, מאשר לרמוז רמיזות.
את ורבים כמוך צריכים להבין דבר אחד: אין פה צודק ולא צודק. כל אחד מעדיף משהו אחר. כשם שרוב הנשים יעדיפו גבר עם משכורת טובה, כך גם יש לא מעט גברים שיעדיפו ילדה טובה. שימי לב כי כל גבר מגדיר "ילדה טובה" באופן שונה. מה שאני בא להגיד שזאת ההעדפה שלי. אני מעדיף בחורות כאלו, ולכן לאף אחד אין זכות לשפוט אותי על כך. קחי בחשבון, שאחרי הכל לא את קובעת את החוקים. מי שיקבע זה הבן זוג אשר יחליט אם זה חשוב לו, או לא. באותה המידה כמו שאת תקבעי שהגובה שלו לא מתאים לך, למשל.
סיבות? את באמת רוצה לשמוע? אני יכול לכתוב לך ספר שלם של סיבות. עצם העובדה שזה חשוב ללא מעט גברים, כבר מהווה סיבה בפני עצמה.
אגב, אני כן חושב שזה הרבה יותר גרוע כשבחורה נכנסת לסטוץ מאשר גבר. שוב, זאת דעתי. אבל כמו שאמרתי: "אישית, אני חושב שכל אחת תעשה מה שבא לה... אך אני לא אראה בא כמישהי למשהו רציני". (מוזר שלא התייחסת לשורה זו). כלומר, כותבת המאמר צריכה לקחת בחשבון שקיימים גברים שזה מאוד יפריע להם. יש גם כאלו שיגידו שלא אכפט להם. גם במקרה זה הם יכולים לשקר, לצורך השגת הסקס איתה.
בקשר למה שכתבת בפסקאות האחרונות. "אם יש ספק - אין ספק." - התרגום הוא: אם היא לא בטוחה שהיא רוצה להיכנס לזה, לא שקלה יתרונות מול החסרונות, אז שלא תכנס לזה. לא יודע איך הסקת ממשפט זה, כי אני חיי לפי הסלוגן שלעיל. אני יותר חיי ע"פ עיקרונות שגיבשתי לבד ובעיקר שיקול דעת.

אז איך החיים בארץ הקלישאות?

הכי נחמד זה שמה שקובע לך הוא מה שנראה לך שהרוב רוצה
אבל אתה חי ע"פ עקרונות שגיבשת לבד ובעיקר שיקול דעת...

לא כל הנשים רוצות גברים עם משכורת טובה
יש כאלו שהולכות על המעניינים והמאתגרים דווקא
וגברים שאוהבים "ילדות טובות" (או ילדות בכלל)
הם לא הטעם שלי.

אבל עזוב, מה שהכי אהבתי מכל מה שכתבת הוא שכינית את הכותבת כ"כותבת המאמר" אם זה מאמר אז מה שכתבת זה לפחות תזה.

The Heretic

New member
חח אהבתי את הפסקה הארחונה שלך

כעקרון אם הייתי גבר הייתי גם חושבת כמוהו
אבל

יש נשים וילדות מאד טובות שסמכו על הגברים או הבני זוג שלהן, ניפתחו, ניקשרו, שכבו- והוא בגד/שיקר/זרק/עזב אותן. מה דעתך עליהן? או שאני יכולה להסיק מדבריך שכדי שבחורה תשמור על איכותה וילדותה הטובה והחסודה היא צריכה לחכות לאחרי החתונה?

וזה כבר נדוש :) אבל המין הגברי היה מאאד סובל ללא ילדות רעות.

haverbetapuz

New member
את צודקת

ילדה טובה בשבילי זה לא רק בתולה: אין לי בעיה עם בחורה שהיו לה כמה קשרי אהבה לפני. דגש גדול על אהבה. אישית, אני לא רואה בזה שום דבר פסול. שאר הדברים פסולים בשבילי. אולם, לעיתים חשובה גם איכות הזוגיות. למשל, אם היא יצאה תקופה ארוכה עם גבר נשוי או אחד שהיה בבירור המפרנס שלה, זה די אומר הרבה עליה וכנראה ינבא דבר אחד או שניים.
את כן צודקת לגבי הילדות הרעות: לכל קבוצה של אנשים יש תפקיד משלה בחברה שלנו. זה נשמע מרושע ואכזרי, אבל לילדות רעות כן יש חלק מהחברה שלנו, כמו שגם לילדות טובות. אך הן שייכות לקבוצות שונות שאין חיתוך בינהן. לי, כגבר, הכי חשוב לדעת להבדיל בינהן.

אהובת הספרן, אני נורא מצטער על "כותבת המאמר" שפלטתי באופן דיגיטלי (כלומר מכני, כי אחרי הכל הקלדתי במקלדת). 1-0 לטובתך. אני אתקן: כותבת השרשור. לא. שוב, אני לא מדויק. או... מצאתי: פותחת הפוסט!
אז ככה. בגיל שלי, הרוב כן חושב כמוני. איך תסבירי לי, למשל, שרוב הבחורות משקרות לגבי מספר הגברים שהן היו איתם? תאמיני לי שאף אחד לא רוצה לצאת עם מישהי עם מוניטין כזה או אחר. בכלל, זה אינסטינקט בסיסי וקדום של גבר. זה נשמע סקסיסטי, אבל את אשה, כנראה שלא תביני את זה. את יכולה להסכים או לא להסכים איתי, אבל כמו שאמרתי, את לא מחליטה בשביל האחר מה נכון ומה לא.
בואי נגלוש דקה אל העתיד. תראי, אני נמצא בדור כזה שצופה בסטטיסטיקות ורואה שאחוז הגירושים עולה מדי שנה. הסברים כמו: עליה במחירים, דירות יקרות, לימודים, קריירה, אייפדים ומה לא - לא נראים לי הגיוניים. בדור הורי היה הרבה יותר קשה. לכן, אני ורבים כמוני מתחילים לפנות אל דור הורינו וסבינו, סתם לראות, למה להם זה הצליח ולנו לא. שוב, את יכולה להגיד שזה שטויות או סתם הזיות, אבל כן יש הבדל בולט אחד.
כנראה שפיספת משהו חשוב שאכתוב בפעם שלישית: אין לי בעיה עם אף אחד ואחת. שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה, כל עוד זה לא מפריע לי (אגב, זה אחד מעקרונותיה של מדינה דמוקרטית, אם אני לא טועה).

דעתי האישית (הגעתי מהראשי)

כן, הכינוי שלי כבר מתייחס לדיון.
אני חושב שכבודה של בחורה בנוי על האישיות שלה, על הביטחון העצמי שלה, הביטחון שלה בעשיית הדבר שנכון לה לעשותו.
אשה שחוששת היא אשה שמכריזה על היותה שבויה ביד אלו שחושבים עליה, ששופטים אותה. לעומתה - אשה שנמנעת, כי מרגיש לה נכון להשיג אינטימיות רק עם מישהו קרוב מנטאלית - היא אשה שפועלת על סמך הרגשותיה. היא אשה יציבה.
אשה שעושה מה שמרגיש לה נכון, שההחלטות שלה מבוססות על הברומטר הפנימי שלה - גם אם בן זוגה ישמע עליה שעשתה עשרות סטוצים - זה לא יפריע לו, כי הוא יודע שהם לא נעשו מתוך רפיסות, אלא מתוך צורך ושליטה על המצב.

לסיכום, סטוץ אינו פרמטר לכבודה והגינותה של אשה. יחסה של אשה לעצמה, ולסביבתה - הוא הוא הקובע את מעמדה, גם כלפי עצמה, גם כלפי סובביה.

בהצלחה.
(להשאיר מספר?
)

אין חוקים...

בחורה ובחור זה בדיוק אותו הדבר, וכמו שבחור עם סטוצים הוא לא חסר בטחון שלא מכבד את עצמו, כך גם בחורה שמחליטה שזה מה שהיא רוצה, לא חסרת בטחון, ולא חסרת כבוד עצמי.

מה שחשוב בסטוצים, זה לדעת לא להקשר רגשית, לא להפגע, ולא לצפות לכלום אלא לקחת הכל קליל, חשוב שזה יהיה מסוכם על שני הצדדים כדי שלא יהיו בעיות אחר כך,

ובעיקר משהו אישי של אחד יודע אם זה מתאים לו או לא.

אישית לי למשל זה לא מתאים, לא כי אני חושבת שזה יוריד מכבודי, אלא פשוט מאד לא מתאים לאופי.

אם את חושבת שאת אדם שיכול לנתק רגש מיחסים פיזיים, וסתם להנות, אז זה כנראה מתאים לך.

לפי מה שכתבת כנראה זה משהו שפחות מתאים לך, כי אין מה להזהר אם שני הצדדים יודעים בדיוק לאן הם נכנסים.

oneofus

New member
ממרומי שנותי ...

כמו שלא מדברים על החברים הקודמים, לא מדברים על "סטוצים"
הרי אני יודע שלאשתי היו כמה לפני. גם אני לא לא הייתי צדיק גדול
זה היה ונשאר שם!
בפאראפראזה על אדית פיאף - "מה שהיה לא חשוב? מבחינתי את/ה הראשון"

ב ר ו ר ?

לדעתי

אישה שעושה ממש בדיוק את מה שהיא רוצה
זה הדבר הכי יפה, הכי משמח והכי סקסי בעולם.

מכאן שאם סטוץ הוא מה שהיא רוצה אז זה טוב
ואם היא עושה את זה רק כדי לרצות מישהו, אז זה לא טוב.
ואותו דבר לגבי ההחלטה על "לא סטוץ".

ממש ממש לא !

לכל אחד יש את הצרכים שלו ולכל אחד מגיע לבחור את מה שמתאים לו
\לה. אני לא רואה בזה שום דבר רע נהפוכו כשזה מתאים לך ועם הבנאדם המתאים זה גם יכול להיות מצוין. רק לזכור שזה למטרה הזו ואם אתה מכבד את עצמך ואת הפרטנר\ית שלך לא נראה שתהיה בעיה. זה לא מתאים לכל אחד כי אחרי הכול כולנו בעלי רגשות.

MissCrowley

New member
בתור מישהי שחוותה את זה

זה אחלה, אם את באמת לא מחפשת משהו רציני.
זה ממש לא מעיד עלייך כלום, כל אחד מחפש משהו אחר בשלב אחר בחיים וזו זכותו.
את צריכה לדאוג שאתם מתואמים, שאף אחד לא מחפש משהו רציני והשני לא (גם אם הוא מחפש משהו רציני ואת לא, זה לא נעים)
קחי בחשבון שזה קצת לוקה בחסר, זה אינטימיות בלי רומנטיקה, סקס בלי רגש, זה משהו מאוד פיזי וזה לא מספק מענה רגשי.
עוד דבר, אני אהיה הכי ישירה בעולם: קחי גלולות/שימי התקן.
קונדומים נקרעים, ואת לא רוצה למצוא את עצמך בהיריון ממישהו שאת לא נמצאת במערכת יחסים איתו, יש הפלות אבל לא נעים לעבור אותן לבד.
לשיקולך.

למעלה