את צודקת
ילדה טובה בשבילי זה לא רק בתולה: אין לי בעיה עם בחורה שהיו לה כמה קשרי אהבה לפני. דגש גדול על אהבה. אישית, אני לא רואה בזה שום דבר פסול. שאר הדברים פסולים בשבילי. אולם, לעיתים חשובה גם איכות הזוגיות. למשל, אם היא יצאה תקופה ארוכה עם גבר נשוי או אחד שהיה בבירור המפרנס שלה, זה די אומר הרבה עליה וכנראה ינבא דבר אחד או שניים.
את כן צודקת לגבי הילדות הרעות: לכל קבוצה של אנשים יש תפקיד משלה בחברה שלנו. זה נשמע מרושע ואכזרי, אבל לילדות רעות כן יש חלק מהחברה שלנו, כמו שגם לילדות טובות. אך הן שייכות לקבוצות שונות שאין חיתוך בינהן. לי, כגבר, הכי חשוב לדעת להבדיל בינהן.
אהובת הספרן, אני נורא מצטער על "כותבת המאמר" שפלטתי באופן דיגיטלי (כלומר מכני, כי אחרי הכל הקלדתי במקלדת). 1-0 לטובתך. אני אתקן: כותבת השרשור. לא. שוב, אני לא מדויק. או... מצאתי: פותחת הפוסט!
אז ככה. בגיל שלי, הרוב כן חושב כמוני. איך תסבירי לי, למשל, שרוב הבחורות משקרות לגבי מספר הגברים שהן היו איתם? תאמיני לי שאף אחד לא רוצה לצאת עם מישהי עם מוניטין כזה או אחר. בכלל, זה אינסטינקט בסיסי וקדום של גבר. זה נשמע סקסיסטי, אבל את אשה, כנראה שלא תביני את זה. את יכולה להסכים או לא להסכים איתי, אבל כמו שאמרתי, את לא מחליטה בשביל האחר מה נכון ומה לא.
בואי נגלוש דקה אל העתיד. תראי, אני נמצא בדור כזה שצופה בסטטיסטיקות ורואה שאחוז הגירושים עולה מדי שנה. הסברים כמו: עליה במחירים, דירות יקרות, לימודים, קריירה, אייפדים ומה לא - לא נראים לי הגיוניים. בדור הורי היה הרבה יותר קשה. לכן, אני ורבים כמוני מתחילים לפנות אל דור הורינו וסבינו, סתם לראות, למה להם זה הצליח ולנו לא. שוב, את יכולה להגיד שזה שטויות או סתם הזיות, אבל כן יש הבדל בולט אחד.
כנראה שפיספת משהו חשוב שאכתוב בפעם שלישית: אין לי בעיה עם אף אחד ואחת. שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה, כל עוד זה לא מפריע לי (אגב, זה אחד מעקרונותיה של מדינה דמוקרטית, אם אני לא טועה).