התייעצות

unno01

New member
התייעצות

הציון שקיבלתי בפסיכומטרי אומנם דיי טוב אך עדיין לא מספיק כדי להתקבל לאוניברסיטה שאני רוצה ומכיוון שיש לי אופציה לנסות את מזלי עוד פעם לפני שזה יהיה מאוחר מדי, אני שוקל לגשת שוב.
רציתי לשאול אם יש פה חבר'ה שניגשו פעם שנייה ואיך הם בחרו ללמוד? (לבד/קורס חוזר) ובכמה הם שיפרו?
בנוסף רציתי לשאול מה קורה במידה ואני מקבל ציון פחות טוב. האם מתייחסים לציון הטוב יותר או לציון העדכני יותר?

תודה מראש! :)
 

niruzu

New member
בוקר טוב

1. קודם כל, עלייך להבין שכל הסיפור אינדיבידואלי. יש אנשים שמשפרים קצת, ויש כאלה שהרבה, ויש כאלה שמקבלים פחות( במיוחד אם הוציאו גבוה בפעם הראשונה).
אין ערובה לדבר- אבל ללא ספק יש סיכוי טוב לשפר כשניגשים שנית.

בגדול, לדעתי עדיף לא לעשות קורס שנית. את רוב החומר אתה מכיר טוב, ואם יש דברים שצריך להשלים כבר תשלים באמצעות ספרים/אינטרנט או מקסימום מורה פרטי.

הכי חשוב שתפתור את כל בחינות העבר של המרכז הארצי, כאשר תשאיר חלק מהם לסימולציות אמת. שלושה שבועות לפני המבחן- סימולציה כל יומיים לפחות, ותחקור מעמיק של הסימולציה לאחר מכן.
את כל בחינות העבר תמצא באתר של ניב רווח, ויש גם קישורים כאן בפורום.

לגבי ערכת ספרים- אל תפתור שוב את הערכה שכבר פתרת, תשיג אחרת.

ולגבי הציון- הציון הגבוה יותר נחשב, לא המבחן האחרון.
בהצלחה
 
למעלה