גם אצלי קלעו יחסית... כל השלושה שבחרתי
(דרך אגב, אחלה עץ, אחד מהשלישייה שלי גם, גם אם לא הראשון).
חשבתי על כל המבחנים האלו, לא רק המבחנים, גם חיזוי העתיד למינם. אחד הדברים ששמתי לב אליהם זה שברב המבחנים הללו - התיאורים חיוביים.
אני ממש לא אסטרולוגית ולא קרובה לזה אפילו. אני אפילו לא יכולה להגיד שאני מאמינה בזה, לפחות לא במידה שזה ישפיע באיזו שהיא צורה על ההחלטות שלי או התפיסה שלי. אבל הפואנטה שלי היא שאם אני מנסה לאפיין במילה (או כמה), בהנחה שהסטראוטיפים שלי על המזלות השונים בכלל מאפיינים ותואמים ללמה שאסטרולוגים באמת אומרים עליהם, אז מה שיוצא זה: גדי - פרקטים ומצליחנים, דלי - רוצים לשנות את העולם, דגים - פילוסופיים, טלה - כריזמטיים והכל עכשיו, שור - אסתטיקנים, תאומים - שכלתניים, סרטן - חברותיים, אריה - מנהיגים, בתולה - מסודרים, מאזניים - שקולים , עקרב - נאמנים וטוטליים, קשת - אימפולסיביים ודורשי מרחב -
אז האם יש בכלל סתירה בין כל אלו? הם יצא משהו חיובי עד כמה נמהר לבטל את זה?
למשל מניסיון (לא שזה יעצור אותי לגבי אדם חדש שאני אפגוש) - עוד לא נתקלתי במישהי ממזל מאזניים שאני מסתדרת איתה. כשאני עצבנית על אחת מאלו אני גם אתאר את "שקולה" בתור "מי שלא מסוגלת לקבל החלטה" - אבל בתכלס זה נכון לכל אחד מהתיאורים הללו. "רוצים לשנות את העולם"? = "מעופפים", "פרקטים ומצליחנים" = "דורסים אנשים וחסרי דמיון" וכו'.
אני חובבת קלפי טארות. יודעת לפתוח, לא מאמינה בזה, ובעיקר אוהבת את הציורים. משום מה אומרים לי שכשאני כבר פותחת (אחרי הדיסקליימרים המתאימים, כי עד כמה פתיחה של מי שלא מאמינה בזה יכולה להיות רצינית?) - אומרים לי שאני קולעת. אני תמהה אם זה לא מגיע מאותו המקום? (ואולי לא, כי לפחות במקרה של הקלפים אני יודעת שדווקא כי אני לא מאמינה - אני כן אגיד גם את השלילי).