התייעצות

shaxuca

New member
לא מזלזלת

אבל נראה לי שיותר מעצבן שמתקתקים לך מעל הראש כמו נקר..

אביeג7

New member
יותר מעצבן

מלעשות כביסה יום אחרי יום ואחרי כמה שעות לגלות שכל הכביסה בנינוח של סגריות?

לא בטוחה

ושתעלה את זה לסטטוסים מצייצים

ואפרופו סטטוסים מצייצים

והנה משהו שהצחיק אותי נורא

כתב: ליאור סלע

המעלית עצרה, צעד אחד החוצה, אני לא בקומה הנכונה, צעד אחד לאחור. כדי שזה לא יראה מוזר הוספתי מחיאת כף וסיבוב ושרתי "צדיק כתמר"

פנינה21

New member
כל פעם שאני מתחילה לחשוב לעבור דירה

אני קוראת או שומעת על איזה בעל בית או שכנים משוגעים לגמרי - ואז כל הרטיבות גוקים ברז מקולקל וצפיפות שיש לי פה הופכים לשטיות לא נורא העיקר בלי:
עישון על הכביסה
רעש לא מתחשב
ושכנים שמזעיקים משטרה על מוזיקה דקה וחצי אחרי השעה שצריך לכבות

תודה שהזכרתם לי איזה שכונה נפלאה יש לי

purehoney

New member
לילה...

תגידו מתי בפעם האחרונה הרגשתם עייפות מצד אחד אבל עם פרץ אנרגיה לא מוסבר בכלל מצד שני?זה מה שקורה אצלי בכמה שעות אחרונות אחרי משהו מסוים שהיה והראש שעובד שעות נוספות בלחשוב ולנבור עד שאין יותר לאן ובא לי כבר שינוי...

http://www.youtube.com/watch?v=XP_eHGYzYtc

לילה טוב דובשי וכולם

יופי של שאלה שאלת. זה קורה לי כל הזמן. כאילו ופרץ האנרגיה דוחף את הגוף שלי קדימה, לא להיעצר. לא ללכת לישון. לא לנוח. והגוף לפעמים לא עומד בלחץ האנרגטי הזה וזועק הצילו!
ואז פתאום מגיע משהו מרגיע כזה, משהו שאומר לי: הכל בסדר אצלך.

והנה דוגמא למבחן עצמי:
https://www.facebook.com/photo.php?...70090687100.2126038.1091705172&type=1&theater

ומה שיצא לי זה כל כך אני
וזה פתאום הרגיע אותי

purehoney

New member
עם חלקו כן

לא כזה קל לקרוא דברים שאומרים לך איך את כבן אדם ואת לא כל כך מרגישה ככה אבל חושבת שבטח מתישהו היית ככה כמו בתיאור הכתוב

אני דווקא תמיד מאמצת את הדברים הטובים

שכותבים עליי בכל מיני שאלונים של "דע את עצמך" ובכל מיני מקומות שבו כותבים את דעתם עליי. מקבלת גם את הביקורת אבל בעיקר מאמצת את הדברים הטובים. וזה עונה על שאלתך.
זה מרגיע אותי. כשאני קוראת על עצמי דברים טובים, זה מרגיע אותי. אני מרגישה אחרת לגמריי כשאני מסתכלת במראה כשאני לבושה יפה ומאופרת, מאשר כשאני מסתכלת על עצמי במראה באמצע שטיפת הבית כשאני לא מאופרת והשיער סתור ולא אסוף. מה שחשוב הוא את מה את מעדיפה לאמץ? את הדברים היפים שכותבים עלייך, או את המראה הנשקף אלייך מהמראה בזמן שאת מבואסת, עייפה ועצבנית?
את היא זאת שקובעת איך תרגישי. ואת תעזרי לעצמך בזה שאת תאמצי לעצמך ותאהבי את מה שיפה בך ואת מה שטוב בך. ואת יודעת איך אני מרגיעה את עצמי? אני יושבת מול המראה, ומתחילה להתאפר בטקס שלם. לאט לאט עד שהאדרנלין נעלם ואז מתגלה כל מה שאני אוהבת בעצמי. הנה רצית לדעת איך אני עושה את זה? ככה אני עושה את זה!

purehoney

New member
אבל זה לא קשור לחיצוניות שגם אם תגרום הרגשה

טובה באותו רגע זה מרגיש כאילו כמו לשקר לאני העצמי...זה לא שדבר כל דבר שמטריד אותך נעלם כאילו לא היה את רק מתעלמת שוכחת מזה לפרק זמן מסוים..
בן אדם עובר מלא דברים בחיים שמשנים אותו אם רוצה ואם לא רוצה...אולי זה נכון שצריך למצוא איזה משהו איזון לחיים "נורמלים" ולדבוק בזה עד כמה שאפשר אבל לא תמיד זה עובד ככה...

יהלום 86

New member
הרבה פעמים

הרגשה עצמית טובה מתחילה בתור שקר.
וככל שעושים את זה יותר ויותר מתחילים להאמין לאותו "שקר"
את שגם מתחילים לרגיש כבר שזו היא האמת.
ולפעמים עם כל הקושי שבדבר, צריך לקפוץ למים ולהכריח את עצמנו לעשות את זה (זה בטוח ויותר קל לכתוב את זה מאשר לעשות את זה אבל עדיין, זה פיתרון שעוד עלול לעבוד:) )

שינוי זה לא בהכרח משהו רע,
וברור שהחיים לא עובדים לפי איך שאנחנו רוציןם שהם יעבדו, אבל בסופו של יום זאת האחריות שלנו לנסות לגרום להם לעבוד בצורה הכי טובה והכי דומה למה שאנחנו שואפים שהם יהיו.

בן אדם עובר בחיים המון דבהרים שמעצביםם אותו, משפיעים עליו, דברים שיכולים לבנות או להרוס אותו.
חד עם זאת, אותו אדם יכול להמשיך עם כל הקושי שבדבר, לנסות ולקחת כל שינוי למקום בונה וטוב.
זה מצריך זמן וזה מצריך לפעמים הרבה מאמצים וזה לא תמיד עובד על ההתחלה, אבל בסופו של יום ככל שממשיכים לנסות כך יש יותר סיכויים שזה יעבוד.
זה לפחות מה שאני חושבת :)

purehoney

New member
אני חושבת שאני צריכה לקחת את ההודעה שלך

למסגר ולשנן אותה כל יום בוקר וערב...אמרת הכל ומדויק נורא ובאמת שאין לי יותר מה להוסיף לזה

יהלום 86

New member
וזה מה שיצא לי:

" . אתה מאושר וקר רוח . אתה אדם מאוד רגיש והבנה. אתה מאזין גדול ויודע איך להיות לא שיפוטי. אתה מאמין כי לכל אחד יש את המסע שלו בחיים. אתה פתוח לאנשים חדשים ולאירועים. אתה עמיד מאוד ללחץ ורק לעתים נדירות תדאג. בדרך כלל, אתה מאוד רגוע. אתה תמיד מצליח להיות במקום טוב ולא לאבד את הדרך."

אני חושבת שזה כמעט קולע במקרה שלי חוץ מעניין הרגועה והעמידה מאוד ללחץ - במקרה שלי זה מאוד הפוך.
בכל מקרה, מבחן מגניב יחפונת :)
בעלי מסר שגם אצלו זה כמעט קלע לחלוטין :)

hericane

New member
גם אצלי קלעו יחסית... כל השלושה שבחרתי :)

(דרך אגב, אחלה עץ, אחד מהשלישייה שלי גם, גם אם לא הראשון).

חשבתי על כל המבחנים האלו, לא רק המבחנים, גם חיזוי העתיד למינם. אחד הדברים ששמתי לב אליהם זה שברב המבחנים הללו - התיאורים חיוביים.
אני ממש לא אסטרולוגית ולא קרובה לזה אפילו. אני אפילו לא יכולה להגיד שאני מאמינה בזה, לפחות לא במידה שזה ישפיע באיזו שהיא צורה על ההחלטות שלי או התפיסה שלי. אבל הפואנטה שלי היא שאם אני מנסה לאפיין במילה (או כמה), בהנחה שהסטראוטיפים שלי על המזלות השונים בכלל מאפיינים ותואמים ללמה שאסטרולוגים באמת אומרים עליהם, אז מה שיוצא זה: גדי - פרקטים ומצליחנים, דלי - רוצים לשנות את העולם, דגים - פילוסופיים, טלה - כריזמטיים והכל עכשיו, שור - אסתטיקנים, תאומים - שכלתניים, סרטן - חברותיים, אריה - מנהיגים, בתולה - מסודרים, מאזניים - שקולים , עקרב - נאמנים וטוטליים, קשת - אימפולסיביים ודורשי מרחב -
אז האם יש בכלל סתירה בין כל אלו? הם יצא משהו חיובי עד כמה נמהר לבטל את זה?

למשל מניסיון (לא שזה יעצור אותי לגבי אדם חדש שאני אפגוש) - עוד לא נתקלתי במישהי ממזל מאזניים שאני מסתדרת איתה. כשאני עצבנית על אחת מאלו אני גם אתאר את "שקולה" בתור "מי שלא מסוגלת לקבל החלטה" - אבל בתכלס זה נכון לכל אחד מהתיאורים הללו. "רוצים לשנות את העולם"? = "מעופפים", "פרקטים ומצליחנים" = "דורסים אנשים וחסרי דמיון" וכו'.

אני חובבת קלפי טארות. יודעת לפתוח, לא מאמינה בזה, ובעיקר אוהבת את הציורים. משום מה אומרים לי שכשאני כבר פותחת (אחרי הדיסקליימרים המתאימים, כי עד כמה פתיחה של מי שלא מאמינה בזה יכולה להיות רצינית?) - אומרים לי שאני קולעת. אני תמהה אם זה לא מגיע מאותו המקום? (ואולי לא, כי לפחות במקרה של הקלפים אני יודעת שדווקא כי אני לא מאמינה - אני כן אגיד גם את השלילי).

לאודר6

New member
כך נשמעים 15 אלף זמרים במקביל...

לאיזון בין העייפות לפרץ האנרגיה, אין יותר טוב מלהקשיב לשירה המדהימה הזאת של 15,000 זמרים...
מאוד מרגש, לא לפספס... להקשיב עד הסוף...

לילה טוב

למעלה