גרתי שלוש שנים מתחת לטרול שכזו, שהסתובבה עם קבקבי עץ באמצע הלילה, שבתה הפרחולה חזרה בדייטים בשתיים בלילה עם עקבים ועוד 2-3 חברות שנשמעו כמו עדר ג'מוסים מעל הראש שלי, שהחליטה שלשאוב ולשטוף את הרצפה תוך כדי גרירת רהיטים זה מאוד הגיוני בחמש בבוקר, ועוד ועוד.
ניסיתי לדבר אליה יפה, ניסיתי לבקש, פניתי אליה כמה פעמים בנימוס ובשעות הגיוניות (אחה"צ) והיא כמובן התממה ואין לה מושג בכלל על מה אנחנו מדברים, היא "לא הייתה בבית"... כשזה לא עבד פניתי לבעלת הדירה, והבנתי ממנה שהשוכרת מפחידה אותה וכל עוד היא משלמת בזמן היא לא רוצה להתעמת איתה. סבלנו את זה בשקט עד שנולדה בתי ואז באמת יש גבול לכמה אפשר לסבול... פנינו אליה פעם אחרונה בבקשה להתחשב כי ההתנהגות שלהן מעירה את התינוקת באמצע הלילה, כמובן שזה לא עזר, ואז:
1. כל פעם שהתינוקת הייתה מתעוררת הייתי דופקת עם מקל של מטאטא על התקרה בחדר השינה של האמא איזה רבע שעה, שאם בטעות היא לא התעוררה מהבכי- שתקום עכשיו.
2. כל פעם שהרעישו בלילה בעלי עלה לדירתן (אם חד הורית ובתה) באמצע הלילה תוך דפיקות היסטריות על הדלת ולא עזב עד שלא צעק עליהן והרגיז אותן. (בעלי חננת טורבו, היה מאוד מצחיק לשמוע אותו מתחזה לערס).
3. חסמנו לה את הרכב בחניה.
4. כל פעם שעשו רעש התקשרתי לבעלת הדירה, גם באמצע הלילה. אם אני סובלת מהדיירת שלה אין שום סיבה שהיא תישן בשקט.
בסופו של דבר זה לא נפסק לגמרי, אבל אני חייבת לציין שאם במקרה מדי פעם היינו שומעים קבקב בלילה הייתה מספיקה דפיקה או שתיים עם המקל של המטאטא והיא הייתה מפסיקה כי כנראה לא התאימו לה "סרטים".
אציין שלפניה גרו בדירה משפחה עם 5 בנים קטנים, ומעולם לא ביקשנו מהם שקט... אין מה לעשות, יש רעשים של ילדים רצים, סקייטבורד בבית, ריבים, ככה זה ילדים וזה חלק מחיים בבניין משותף, אבל מי שעושה "דווקא" מבחינתי מוציא ממני את המכשפה... לא רואה בזה התנהגות לא הולמת, כל אחד מקבל את היחס שמגיע לו ואם לא היינו מטפלים בעניין בכזו אגרסיביות היום היינו קורסים מרוב עייפות. שילמנו כסף רב כדי לגור בעיר שנחשבת איכותית ולא הגיוני שכל איכות החיים תיעלם בגלל שכנה אחת ...