התייעצות

רונן987

New member
התייעצות

בודאי משהו/י עברו דבר כזה או דומה
מה עליי לעשות שלא בא לי להיות דתי אבל אני נשוי עם ילדים
בא לי נוראלהתחיל חיים חדשים/ אחרים לגמרי

ה

ההוא ארמאה

Guest
פשוט.

תפסיק לקיים מצוות, תעשה מה שבא לך ותתחיל חיים חדשים כרצונך. וכשהשכונה שלך לא תסבול אותך תעבור לגור בשכונה או בעיר אחרת. וכשאשתך לא תסכים תתגרש ממנה, תשכור עורך דין באלפי שקלים, תשלם מזונות, תתגמש בהסדרים עם הילדים, תתחיל ללמוד ולחיות חיים חדשים.
ואם אתה לא יכול או אם אינך מסוגל אז תוותר.

אם אינך מסוגל כנראה שהחיים החדשים פחות חשובים לך, כנראה שיעדת לעצמך להיות אבא אוהב ודואג לילדיו. אם כן אז תתמסר לזה תנסה להיות הכי טוב בזה, תאמין לי זה יביא לך סיפוק ובמהרה יוציא לך מהראש את כל התיכנונים שלך.

וגם אם לפעמים קשה, נמאס כבר, יש נפילות תשתדל לחזור לדרך אל המטרה, הדרך אותה בחרת שתשקף את מצב ההישרדות שלך כייצור ביוכימי, הדרך שתביא לך שלמות בתוך הבלי החיים הקצרים האלה.

נ.ב. אני כותב גם לעצמי ולכל האחים שלנו כאן לאלה שיכולים לשאוב מזה חיזוק וכח.

מאחל לך הרבה בריאות והצלחה בדרכך בחיים.

ה

ההוא ארמאה

Guest
צודק, אני אשתוק.

הגזמתי, אני כבר ממש נשמע בעל מוסר. מה לעשות זאת דעתי. אולי תביא לו איזו עצה יותר טובה כולנו כאן נשמח.

ramyc

New member
מתוך שלא לשמה

בעבר אלה שלא שמרו מצוות קראו לעצמם "חופשיים" ולא "חילוניים" שזה לדעתי יותר מתאים.
בניגוד לחרדים המכונסים ומרוכזים במיקרו-ניהול של היום-יום - כולל נקבים חלולים, ביאה ושאר ירקות הרי שהחופשיות היא בעלת גוונים רבים ללא הגבלה.
אם נמאסו עליך חיי הגטו ועבודת ה' עם בן או בת הזוג החרדי/ת והזאטוטים המצווחים מסביב - הברירה בידיך. את/ה יכול להיות אנוס ובסתר לחפף ולחיות חיים כפולים.
הבעיה היא בדר"כ השלב הבא. לצאת ולשרוף גשרים ולהרוס עולמות, את חיי בת בן הזוג ואת סיכויי השידך של הילדים ושיזרקו את ילדיך מהחיידר או מהסמינר והישיבה?!

כל אחד יקבע לעצמו ויחפש פתרון. יש כאלה שאירגנו נסיעה לחו"ל שם "התפקרו" הרחק מעין צופיה, יש כאלה שחיו בסתר כל חייהם וכמובן יש את אלה ששרפו את המועדון וסיפקו חומר לרכילות בעדה לשנים.

למעלה