התייעצות

יעלה35

New member
התייעצות

שלום, רציתי לשמוע את חוות דעתכם.
אני בת 43 רווקה, בן זוגי בן 44 גרוש + ילדה בת 14. לא גרנו יחד מבחירה של שנינו, היינו יחד 5 שנים.
נפרדנו לפני כשבועיים ביוזמתו,5 שנים שניתן לומר שבהן הסתדרנו טוב. והוא הרעיף אהבה גדולה. בחור מקסים.
במהלך השנים הללו, טרם הכרתי את ביתו, גם כשרציתי הוא טען, שהוא ניסה כמה פעמים לשכנע אותה והיא לא היתה מוכנה בשום אופן להכיר אותי, ומכאן ששבתות כמעט שלא בילינו יחדיו מהסיבה שהילדה היתה איתו כל שבת, אל תשאלו אותי איך זה שהאמא וויתרה על הילדה בשבתות, אבל אלו הסדרי הראיה שהם קבעו מלכתחילה מאז הגירושים, הילדה אצלו כל שבת ובמהלך השבוע אצל האמא.
יש לציין שהוא היה בחור מדהים, אוהב ומעניק ללא גבולות. (עלי העיב מידי פעם העניין שהבת לא היתה מוכנה להכיר אותי כי זה מנע מאיתנו לעשות דברים יחדיו בשבתות וחגים, ועיצבן אותי עוד יותר שהוא לא פותר את העניין אולי בייעוץ מקצועי איך לעשות זאת נכון) לפני כשבועיים הוא ביקש פסק זמן (מבחינתי פרידה) היות וסיפר שהעובדת הסוציאלית מבית סיפרה של הבת קראה לו לשיחה ונאמר לו בשיחה שיש ירידה משמעותית בלימודים, שהבת אינה אוכלת (אני לא יודעת אבל אולי מדובר בסוג של אנורקסיה אבל לא בטוחה), מגיעה עייפה מאוד לבית ספר, והוא מבחינת הילדה הדמות הדומיננטית והמגוננת, וכנראה יש לה חרדה שיעזוב אותה, או שמרגישה שהוא לא מספיק איתה ,לי בעצם אין מושג מה חומרת הבעיה עם הילדה, אך הסביר שכעת הוא חייב להקדיש את כל כולו בביתו, וזה אומר בתקופה זו ייקח אותה כל יום אליו, לדבריו הוא לא רוצה לעשות לי עוול ושאהיה מתוסכלת מהמצב, או שאהיה איתו כשהוא מוטרד ולא מצליח לשמח אותי, הוא בחר בנתק מוחלט בטוענה שלא רוצה להפריע לי בחיים גם אם אחליט לצאת עם אחרים, היות וביתו תצטרך בתקופה זו להיות אצלו כעת יום יום.
מספר ימים לאחר הפרידה היות והנושא הציק לי מאוד ונשארתי עם סימני שאלה, רציתי לאמת את הנושא שאכן הסיבה לרצון שלו להיפרד זה ביתו ולא דברים שנוגעים אלי שגרמו לו להחלטה הזו.
באותה שיחה אמר הוא שהוא אוהב אותי ושלא אתעסק בכלל בניתוחים לגבי, והסיבה היא נטו ביתו היות וצריך להקדיש את כל כולו, ואמר ש:"אם אנחנו נצטרך להיות ביחד אנחנו נהיה בסוף".
אני מרגישה שליבי נשבר, ומאוכזבת מאוד שלא בחר להתמודד עם הקושי יחד איתי, גם אם זה אומר שאצטרך לוותר ולראות אותו מעט מאוד, גם שיחות טלפון אין ביננו כעת, פשוט נתק.
מה אתם חושבים ? אשמח לשמוע את חוות דעתכם.
איריס

סגלגלה 1

New member
חמש שנים היית איתו

ואף סוף שבוע לא ביליתם ביחד? ואת רווקה בת 43, מגיל 38 את שם?
וואיי ווואיי.... כואב הלב עליך.

מומנט1

New member
מטאטא בליסינג

אישה פותחת את סגור ליבה בפני חבורת זרים. האם היא באה לפנינו על מנת שנחטט בפצעיה? האם באה לכאן כדי שננזוף בה על דרכיה הרעות?

חוץ ממרירות ואופי באמת מושחר ברוע שאין לי שני, מה עוד יכול להביא לתגובה ברוח תגובתך?

אין לי מילים. אני חושב מצד שני על המאושר שנמלט מבין התפרים הללו וחיוך מתפשט על שפתותי.

סגלגלה 1

New member
בשפת הילדים עונים על כזה דבר

הכל חוזר אליך חרא בידך
נראה לי שפה ברורה בשבילך.

שירלי6

New member
יעלה

איך את רואה את הזוגיות בינכם?
כלומר, מה שהיה לפני הפרידה, סיפק אותך?

עצמת עיניים והיום את התעוורת....

אבל מאוד מבינה את לבך, את אישה אוהבת שאיבדה את ההגיון והמציאות

הבחור לא נהג בך ביושר... הסיפורים שלו גדולים ומוגזמים כדי להכיל אותם...
מתוקה 5 שנים השקעת על מי שלא היה כנראה ראוי... והכי אינטרסנט
במיוחד ביודעו שאת רווקה ..... בחיי שבא לי למרוט לו את הביצים....

האהבה שהרעיף עליך.... אני גם שמה במרחאות יתכן שאפילו נאלצת
להסתפק בכל כך מעט שכל מעשה שלו היה נראה גדול עבורך....

אבל ממש ממש לא היתה כאן אהבה ואיכפתיות... מציעה לך לפקוח את העיניים
ולהגיד תודה שהוא החליט לשחרר אותך ועם כל הקושי מאחלת לך
שתתמודדי ותתגברי עליו ואל תבזבזי דקה אחת יותר עליו...

בולשיט שכל שבת עם הילדה.....

בולשיט שהוא צריך פסק זמן למען הילדה...

בולשיט ששום שבת לא מצא לנכון לבלות איתך....

בולשיט גדול ....... יווווו זה מעצבן אותי כמה שנותנים לאהבה להעוויר את עינינו.....

יעלה35

New member
תגובה לאילנה

היי אילנה
תודה על התגובה.
לא, הוא לא שקרן, זה בוודאות !! הוא באמת היה כל שבת עם הילדה.
לא היה פה עניין של בזבוז זמן מבחינת ילד, היות ולא היו לי כוונות להביא ילד, אז כך שזה התאים מהבחינה הזו.
בחלק מהדברים את צודקת.
תודה
איריס

יעלה35

New member
לחיפושית

היי, אצלי בבית , היות והוא רכש בית חדש והבנייה צריכה להסתיים אוטוטו, לכן היה בתקופה זו של הבניה היה אצל אמו כך שלא היה שם פרטיות, אז הוא היה אצלי.

חמודה שלי

הוא נשוי (או גרוש שאישתו לא יודעת מכך)
הוא נשוי!
הוא נשוי מותק, מצטערת...

יעלה35

New member
חיפושית ממש לא נשוי

חחחחח, ממש לא נשוי, גרוש ביותר, אל תיסחפי, יש לי אינטואיציה מספיק טובה, וב- 5 שנים תאמיני לי שמכירה כל דבר אצלו
אני מכירה את כל המשפחה, הייתי שם, הוא הבן אדם הכי אמין בעולם, יש דברים שאי אפשר להסתיר.
הוא גם זמין לי 24 שעות ביממה.

Prince315

New member
לא בשר, לא חלב

פרווה....

5 שנים? ולא בערה לו הבטן לממש את הזוגיות הזו ב100%?

אם יש ספק, אין ספק!!

יש סיבה אחת....יקירתי :)
נגמר לו..

גם תבשילים על אש קטנה מגיעים לנקודת זמן שיש להוריד מהאש ...

יום טוב..

עף1

New member
היי. העניין נורא פשוט.

פשוט ירד לו.
נגמר לו.

ואכן הבחור מקסים.
לכן......

סוג של עדינות.......
אם נתמצת....

זו לא את זה אני

סה טו.

אילליט

New member
איריס כמו כל זוגיות גם זאת נגמרה

כן כנראה היה משהו שהתאים לשניכם במשך השנים הללו
וכאשר היתם צריכים לעבור לשלב אחר היא כנראה לא מתאימה לאחד הצדדים במקרה הנ"ל לבחור.
יכול להיות שהית יכולה לראות את זה מגיע כבר קודם, סביר להניח כי אם הוא לא הציג אותך לבת שלו כבת זוגו.
אני למשל לא ישאל את הילדים שלי אפילו שהם אצלי, הבחירות שלי הן שלי והן צריכים לקבל אותן כמו שאני אקבל את בני זוגם כבחירה שלהם.
כמובן שאני אציג אותה בעדינות, אבל עדין זאת תהיה הבחירה שלי.

תראי את הזוגיות הזאת של החמש שנים כזוגיות שכנראה התאימה לזמן ההוא שעבר, תנשמי עמוק זה טיבעי , תתאבלי שזה נגמר ובזוגיות הבאה את כבר תדעי יותר טוב מה את באמת רוצה ממנה.

בהצלחה
איל

יעלה35

New member
תודה אייל

היי, כן....אם כל הצער זה כנראה היה גדול עליו !
העצבות הזו עוברת אי פעם ????? זה נראה כרגע כאילו לעולם לא יעבור....:(

בדד1

New member
ממש לא משנה

מה היה ולמה נפרדתם
ככל שתפסיקי לחפור בנושא מהר ככל האפשר
תוכלי לצאת לדרך חדשה

ראי את הקשר גמור
ולכי הלאה

ואללה יעלה, מה נסגר איתך?...

...היית בת 30, התחלת הקשר עם גבר בן 38... עם ילדה בת 9 ...
זה בסדר, אין כאן בעיה...
אבל אחרי שנה, נניח +- ... היית צריכה להבין שזה לא זה...
ילדים איתך הוא לא יעשה...
בית איתך לא יבנה...

מה בדיוק את צריכה בגיל 31 גבר כזה?...

עכשיו את בת 35 ומשהו מגרד לך ומפריע...

סוג של יבלת רגשית...

תחתכי וצאי לדרך עם גבר אחר שעומד בדרישות, שלך...

בהצלחה... יש עוד כמה שנים לזכותך... ואח"כ... יוק...

למעלה