התייעצות

מעיןבר

New member
התייעצות

ואני נרגשת בטירוף מהמחשבה שאני ממש עושה את זה, כולל תמונה... אז בבקשה ברחמנות...
אז ככה, בשבוע הבא יש בר מצווה במשפחה הקרובה (כן, אני עד כדי כך זקנה
).
זו משפחה מאוד מאוד צנועה בסגנון והאירוע הוא בבית כך שאין כאן עניין של "לדפוק הופעה". יחד עם זאת, כן מאוד חשוב לי להיראות מכובדת.
התחדשתי במכנסיים וחולצה מבית דפנה לווינסון (יחי מכירות סוף עונה! אני בחיים לא קונה בסכומים הללו).
המכנסיים - אפור-שחור - הגיעו עם חגורת קשירה ואני מודה שאני לא מבינה את הפריטים הללו, אני ממעטת מאוד בלבישת חגורות ואם כבר הן צריכות להיות חגורות "כמו שצריך" הקשירה תמיד נראית לי כמו משהו שתקוע באמצע הגוף אלא אם זה שרוך ממש עדין או בד משש דקיק בקשר פפיון...
על החולצה יש נקודות לבנות קטנטנות (צילמתי תקריב).
בתמונה שתי אפשרויות: חולצה בחוץ (כמו שאני תמיד מעדיפה
).
חולצה בפנים עם חגורה לבנה שמתאימה לנקודות.
אז מה דעתכן - בפנים או בחוץ?
חגורה - לבנה או אולי אדומה? (יש לי...)
נעליים -- בתמונות שלי אני עם הסנדלים, אבל למרות שבראש שלי הם לגמרי בסדר, אני לא בטוחה שזה עובד אז יש עוד 3 אפשרויות - איזה נעליים לדעתכן?
וגם - הבו לי רעיונות לאבזור ואקססוריז. זה המקום היחיד שבו אסכים להשקיע גם ממון אם יידרש (נעליים קצת מחוץ לתחום כרגע). לא יודעת איזה סוג של תכשיט (צמידים? שרשראות? עגילים?) ואיזה צבע ילך כאן.
לא רואים ולקחת בחשבון - יש לי שיער מתולתל עד הכתפיים שבד"כ אני אוספת כי חם לי ומציק לי... באירוע אני מוכנה להשקיע בפיזורו (למרות שנהיה בחוץ) אבל אני מניחה שזה יכול להשפיע על בחירת גודל העגילים.
שבת שלום!

sheffys1

New member
זקנה?! את עושה עלי צחוק?!

האחיין הגדול שלי בן 22...

ולענייננו - חולצה בפנים! גם יותר מחמיא לך, וגם נראה יותר מכובד.
לטעמי - החגורה הלבנה עובדת פה טוב, ואהבתי את ההתכתבות שלה עם הנקודות בחולצה.
את הסנדלים פחות אהבתי - לטעמי, הסירה האדומה יעבדו הכי טוב אם כי גם שני הזוגות השחורים יהיו מצויינים.
הדבר היחיד שהייתי מוסיפה זה תכשוט - לא יודעת מה מדבר אלייך יותר: צמיד, שרשרת או עגילים, אבל אני יכולה להגיד לך שלאחרונה נכנסתי לחנות של הגר סתת ובאמת שמצאתי שם הרבה דברים יפים (בשלוש הקטגוריות). המחירים שם לא מופרכים בעיני (קניתי מתנה לחברה, שרשרת גולד פילד מהיקרות יותר שהיו שם, שעלתה 260 שקלים, כך שהמחירים - לפחות של הדברים שאני אהבתי - לא היו מופרכים).

שיהיה במזל טוב!

מעיןבר

New member
ברור שתכשוט

אני אוהבת הכל, זה בכוונה לא מתוכשט בתמונות כדי שיהיה "דף חלק" - אני אוהבת הכל (פשוטים ויקרים, זהב, כסף, צבעוני וכל פריט שהוא - יש לי גם וגם וגם). השאלה היא איזה סוג לדעתכן יתאים, כי אני באמת לא יודעת על מה ללכת ואשמח לרעיונות
.
לגבי הסנדלים - כן, גם לי ברור שזה לא. מתה על הפלאטס האדומות אבל אולי השחורות שהן עקב בכל זאת יהיו יותר חגיגיות.

עם החולצה בפנים זה יפה ומכובד

הנעליים האדומות והשחורות יתאימו באותה מידה, תלוי בסגנון שלך, אם את בדרך כלל על עקבים אז עקבים. אם לא אז לא, כי בכל זאת האירוע בחוץ וזה אולי פחות נוח.
אבל בכל אופן, לא עדיף שמלה? זה יהיה יותר מאוורר בחום המגעיל הזה...

מעיןבר

New member
יש לי שמלה לגיבוי

אבל כרגע אני מעדיפה ללכת על מכנסיים וחולצה משלל סיבות שלי
.

חולצה מקסימה

ובתוך המכנסיים היא מחמיאה לך יותר, אבל זו בחירה בין אופציות שאף אחת מהן לא נראית רע.

אם יותר לי לכתוב משהו, בהיותי אזוב קיר שכאן כדי ללמוד: לי החגורה הלבנה מפריעה בעיניים. החלק הצר ביותר שלך הוא כמה ס"מ מעל קו החגורה. אולי תנסי עם חגורה בצבע פחות בהיר?

מעיןבר

New member
זו בדיוק הסיבה שאני לא אוהבת חגורות

הן מדגישות את החלק הלא נכון אצלי ומכנסים בגזרה כל כך גבוהה לא הולמים לי. זו גם הסיבה שאני כמעט תמיד בשמלות בגזרת אמפייר לסוגיה (לשמחתי דווקא בגזרת הבטן התסביכים שהיו נעלמו אחרי שהבנתי שאין סיבה אמיתית לתסביך). אני באמת אחפש חגורה שחורה, אני חושבת שזה יעבוד טוב יותר.

בתוך המכנסיים ניראה הרבה יותר טוב

לדעתי תורידי את החגורה הלבנה הייתי שמה או שחורה או חומה אפילו תתכשטי את עצמך עם זהב ונעלים שחורות או אדומות

michali278

New member
הנעליים השחורות הימניות

לדעתי יתאימו כאן. יקפיצו את המראה הכללי שבאמת בטוב טעם נאה ולא מתאמץ די לאירוע ביתי.

אם נעליים שחורות אז גם חגורה שחורה (מסכימה עם הקודמת לי לגביי חגורה לבנה והחלק הצר/רחב)
והייתי מצרפת צמיד מוזהב חלק רחב ומינימליסטי לשדרוג כללי ונעים לעין.

בסגנון הזה
http://www.hassida.co.il/web/8888/nsf/web/5035/133531ImageFile2.jpg
או זה
http://www.effectonline.co.il/_Uploads/dbsArticles/8398(1).jpg

מעיןבר

New member
וואו@ צמידים מהממים!

אני אחפש חיקוי כלשהו כי נראה לי שזהב של ממש יהפוך את המראה להרבה יותר מדי יקר
.

michali278

New member
לכן אמרתי מוזהב

וכל אחת על פי פרשנותה

אין ספק שקיימים פריטים יפים ואיכותיים שאינם זהב אמיתי ויכבדו כל ערכת לבוש באשר היא.

שיהיה במזל טוב

ומצטרפת לדברים הטובים של יוגורט על הפורום אותו את מנהלת

אחד המעניינים ביותר בפרדס כולו אם לא המעניין שבהם.
אני סמויה שם מלאן 'תלפים זמן עם הבלחות כתיבה מעטות.

מעיןבר

New member
רבה רבה לכולכן!

העזרה שלכן ממש נעימה ועוזרת לי להתגבש ולתקנן את מה שצריך. בדיוק הפרטים הקטנים שעושים את כל ההבדל.

לדעתי

חולצה בפנים

נעלי עקב שחורות

החגורה הלבנה - קונטרסטית מדי, החליפי בשחורה או אדומה

תכשיטים - הכל הולך פה. מתכתי, עדין יותר, עדין פחות (רק שימי לב שאבזם החגורה והתכשיטים באותו צבע של מתכת פחות או יותר), או גם משהו פלסטיקי צ'אנקי כזה בלבן למשל, יכול להיות מדליק.

ורק רציתי להוסיף שהפורום שאת מנהלת הוא אחד המוצלחים, המעניינים והאינטיליגנטיים בתפוז בעיני, והלוואי והיה לי זמן לקרוא בו יותר ואפילו לכתוב

rc11

New member
לחולצה בפנים

עם חגורה שחורה ופלאטס שחורות או אדומות.
מאוד יפה ומחמיא לך.
באבזור אני גרועה אז אחכה איתך לעצות מעניינות.

למעלה