התייעצות

התייעצות

סמויה בדרך כלל, די מכורה לסטייל שרץ פה שאני יכולה רק לחלום עליו בגלל חוסר יכולת התאמה, יוצאת מהארון על מנת להתייעץ.

קניתי את השמלה הזו, תתעלמו מן החגורה על מנת לא ליצור מגבלה, אני רוצה להוסיף לה עליונית ושואלת את עצמי איזה צבעים מתאימים לשמלה. מעולם לא לבשתי משהו בצבע כזה.
כנ"ל לגבי נעליים/ סנדלים.

חשבתי למשל שנעלי סירה שטוחות כסופות יכולות להתאים, וחשבתי גם על נעלי סירה שטוחות בצבע בורדו מהסוג שיש אצל מליסה ונדמה לי שעליונית לבנה יכולה להתאים, אבל אשמח ל*כמה* הצעות סטיילינג ממיטיבות הלבוש של הפורום, הצעות שכוללות גם נעליים וגם עליונית.

תודה.

shmickey

New member
וולקאם!

השמלה מקסימה והאמת שהצבע שלה בעיני די ניטרלי, זאת אומרת כמעט כל צבע יכול להשתלב איתה טוב.

למראה יותר דרמטי הייתי משלבת חגורה שחורה ונעלי עקב שחורות, אולי אפילו סנדלי גלדיאטור שחורות.

למראה יותר רומנטי, הייתי הולכת על צבעי שמנת/לבן/זהוב/כסוף

תודה!

הסגנון הרומנטי כנראה יותר מתאים לי מהדרמטי למרות שלא אשלול איבזור שחור.
חשבתי גם לקצר אותה לאורך הברך, מבחינת מבנה הגוף שלי זה האורך האולטימטיבי, לחשוף רגליים מהברך טיפה למעלה או למטה. האם זה יכול לשנות את מבנה השמלה? אין לי הבנה בגזרות ואני חוששת לשנות בלי לשמוע באופן מוסמך שהשמלה לא תהרס.

shmickey

New member
תראי, לא נראה לי שזה צריך לשנות

אבל ממש לא אקח את האחריות עלי!

עדיף שתתייעצי עם התופרת..

נהורית1

New member
היי שרה

השאלה איך את רוצה למצב את השמלה,
כשמלת ערב או ליום יום. לא הצלחתי להבחין
מאיזה בד עשויה השמלה. אם את רוצה לערב
כדאי נעל שחורה ועליונית שחורה. האורך לערב
זה בסדר.
אם זה ליום רגיל אפשר לקצר עד מתחת לברך.
לגבי נעליים ליום יום אני חושבת שרוב הצבעים
יתאימו. שחור לבן כסוף או בג'.

זו שמלת יום ועבודה

גם מבחינת הבד, כותנה מעורבת עם סינטטי.
אבל היא מתוקה ויותר מזה היא מונחת על הגוף מעולה ו"מעצבת" אזורים בעייתים.
תודה

נראית שמלה שימושית מאוד

מעבר לקרדיגן בז' נגיד, עם נעליים חומות בהירות, סנדלים יותר נכון, הייתי מנסה אפילו עם ירוק מנטה, אולי עליונית מקושקשת וצבעונית דווקא וכל מיני דברים כדי להחיות אותה קצת. גם ג'קט ג'ינס קצר ונעליי מוקסינים יכולים לעבוד לדעתי

מקושקש - רעיון נפלא.

הבז' נמצא באזור הנוחות שלי וגם ג'קט גינס כך שני מקבלת את הרעיון. מקושקש פחות ובכל זאת אנסה.

varod27

New member
זה מאסוס?

אפשר קישור?
שמלה מעולה ממש אוהבת את הגזרה שלה
אם כי הייתי קצת מקצרת את אורך
אבל זה רק אני ...

אכן מאסוס

השמלה הייתה המון זמן באתר, ומחירה הלך וירד. כשאני קניתי אותה היא כבר הייתה בקטגוריית המחירים המאוד נמוכים. היא מופיעה בצבע הזה וגם בשחור.
אחפש לך מאוחר יותר כי כרגע אני בעבודה בעומס גדול. אבל יתכן שהיא כבר לא קיימת כשאני קניתי כבר חסרו הרבה מידות.
לגבי האורך, אני עוד קצת מתלבטת כי קיצור אורך אינו בר-חזור אבל גם אני נוטה לקצר אותה, למבנה הגוף שלי מתאים יותר לחשוף רגליים.

varod27

New member
אשמח לקישור היא מהממת בעיניי

למרות שהצבע בעייתי הוא מאוד יפה בעיניי

למעלה