התייעצות

התייעצות

(אני לא חדשה פה, רק החלפתי ניק מחשש לזיהוי, בהמשך גם תבינו למה). עד לפני משהו כמו חצי שנה הייתי בסדנת תיאטרון פלייבק, סדנה שממש עזרה לי בעניין החרדה החברתית ובכלל.. עד שהתחילו להיות לי כאבי גב שדי הקשו עליי את ההשתתפות בסדנה (כי התרגילים שם כוללים הרבה עבודה עם הגוף ותנועה וכו' וכבר היו מצבים שבזמן שכולם התנועעו, רצו וכו' אני הייתי צריכה לשבת על כיסא). עכשיו יש שיפור מסוים עם כאבי הגב ואני רוצה לחזור לשם אבל ההתלבטות שלי היא בכיוון אחר: יש שם מישהו שכנראה היה ממש דלוק עליי ואיכשהו זה די הציק לי. הוא כל הזמן היה נועץ בי מבטים שזה היה הכי מעצבן או בכל מיני מצבים היה מסתכל לראות איך אני מגיבה. (לדברים שהיו בקבוצה). מה שהכי "הפיל" אותי כאשר עזבתי את הקבוצה הוא גילה לי גם שהוא קורא את הבלוג שלי. (טוב, באשמתי, לא הייתי צריכה לספר שיש לי בלוג אם לא רציתי שאנשים מהקבוצה יקראו אותו..) זה בכלל הרגשה של להיכנס לוורידים, לעצמות ולנשמה. ועכשיו אם אני אחזור אני איאלץ גם לחזור איתו הביתה אחרי כל שיעור כי עברתי לגור בעיר שהוא גר בה ושנינו חוזרים עם אוטובוס שאני חושבת שהוא האוטובוס האחרון באותו יום כך שאי אפשר לצפות שהוא יעלה על אוטובוס אחר או לסדר שלא נחזור ביחד. והאמת שזה די מציק. מצד שני הסדנה באמת חסרה לי ועשתה לי הרבה טוב. ואולי זה גם טפשי לא לחזור לקבוצה מסוימת רק בגלל משתתף אחד. (אני יודעת שהוא עדיין שם כי לא מזמן פגשתי אותו והוא אמר לי שהוא עדיין משתתף שם). מה הייתם עושים במקומי?

blackrobin

New member
אין בכלל שאלה

ברור שאת ממשיכה ללכת לסדנה הזו. ואם הוא גם יתחיל לדבר איתך/לשבת לידך באוטובוס או לא יודע מה, תעירי לו, תגידי שלא מעוניינת. הקיצר שימי *** ואל תוותרי על משהו שאת נהנית ממנו ותורם לך, בטח שלא בגללו.

משוחרר19

New member
להמשיך ללכת לסדנה

בטח שבנאדם אחד לא יהרוס לך את מה שעושה לך טוב. אם את מרגישה שהוא ממש ממש לוחץ, פשוט תגידי לו בדיוק מה שאת מרגישה. רק אז הוא ישתחרר ממך.

stagadish2

New member
יש אנשים שיודעים להיפטר מאנשים לא רצויים

אני רואה איך אנשים מנפנפים אנשים אחרים (בין היתר גם אותי) וכשאליי נדבקים אנשים לא רצויים, אני פשוט ממשיכה לדבר איתם ומכריחה את עצמי להתרגל אליהם. אני לא יודעת להתחבר עם אנשים שאני רוצה להיות איתם, ולא יודעת איך להיפטר מאנשים שאני לא רוצה להיות איתם. כמובן שאנשים שנדבקים אליי גם עוזבים אותי בסוף, אחרי שהם מוצאים אנשים חדשים.

כל העולם במה

יש ים של סדנאות תיאטרון טובות. מה גרם להעדיף דוקא את זאת ? הוא לא אשם שהוא חולה עלייך. דברי איתו , תסבירי לו שזה לא מתאים. באופן רגיל , היית יכולה פשוט להיתעלם ממנו , אבל היתנהגות מהסוג הזה לא יודע עם היא מתאימה לחוג תיאטרון , אם אתם מעט אנשים. את יכולה גם להישתמש בכלי של התיאטרון כדי להסביר לו את זה : תעלי סצנה שבה יש גבר שמטריד אותך , תתארי אותו ואותך , אל תגידי לו שזה הוא ואת , ותני לו לשחק אותך . אבל תשבצי בתאור הדמות שלו מישפטים שהוא אמר לך , כדי שהוא יזהה לבד .... יכול להיות שהוא יבין , יכול להיות שלא . אולי צריך לעשות משהו אחר , לא יודע ....( מכות ? )

למעלה