התייעצות 
היי. אני בת כמעט 17, לומדת בכיתה י"א. הייתי מטופלת שנה אצל פסיכולוג בגלל החרדה החברתית, אבל בעקרון אני מתמודדת עם זה לבד. אני מכריחה את עצמי לעשות את כל הדברים שאני מפחדת מהם ולא ממש יוצא שאני מפסידה משהו בגלל הפחד, רק הרבה כוחות נפשיים
עכשיו נפתח בבית ספר שלי חוג רטוריקה. הרבה מהחברים שלי הצטרפו, ואני נורא מתלבטת מה לעשות, כי לדבר מול קהל זה אחד הפחדים הגדולים שלי. מצד אחד, זאת אחלה דרך להתמודד עם הפחד. מצד שני - אולי לא תמיד צריך לדחוף את עצמך עד הקצה, וכשאני מעבירה את כל היום בחרדה לקראת האירוע, אולי עדיף פשוט לוותר. כמו שאמרתי, אף פעם לא ויתרתי על דברים שנראו לי נורמליים רק כי הם הכניסו אותי לחרדה, גם אם הייתי בחרדה חודשים מראש ולא הייתי בטוחה בכלל שאני מסוגלת להתמודד עם זה. אבל החוג הזה נראה לי כל כך שולי, שאולי לא כדאי להתאמץ עד כדי כך בשבילו. מה אתם אומרים?
היי. אני בת כמעט 17, לומדת בכיתה י"א. הייתי מטופלת שנה אצל פסיכולוג בגלל החרדה החברתית, אבל בעקרון אני מתמודדת עם זה לבד. אני מכריחה את עצמי לעשות את כל הדברים שאני מפחדת מהם ולא ממש יוצא שאני מפסידה משהו בגלל הפחד, רק הרבה כוחות נפשיים