התייעצות

התייעצות

היי, רציתי לדעת לגבי לימודים.. אין לי נתונים בשמיים.. פסיכומטרי 580 וממוצע בגרות בסביבות 94 אני ממש לא סגורה על מה אני רוצה ללמוד.. אבל רציתי לדעת אם יש כאן אנשים עם נתונים דומים לשלי שהצליחו להתקבל לאיזו פקולטה ללימודי תואר ראשון בחיפה ועל מה ממליצים? תודה!

stkachov

New member
בחיפה

ישנם חוגים עם דרישות נמוכות מאוד, כך שגם עם הציונים הללו תוכלי להתקבל ללימודים. תכנסי לאתר האינטרנט של אונ' חיפה ותבדקי לאיפה את יכולה להתקבל.

קודם כל תודה

אני לא ככ ממוקדת ויודעת מה אני רוצה ללמוד.. אני גם לא רוצה להתפשר על מקצוע שהוא לא פרקטי נכנסתי לאתר אבל איבדתי את עצמי באיזה שלב

deathcaster

New member
מממממממממ

מקצוע פרקטי שגם יתן לך אפשרות פרנסה נורמאלית ? טכניון או מכללה להנדסה (במכללה להנדסה את מתקבלת ללא בעיה) אוניברסיטה ? פרקטי ? אולי רק מדעי המחשב במקרה הטוב איזה ייעוץ את רוצה אם אינך יודעת מה את רוצה ללמוד ?

חחח אל תגזים..

בוא נגיד שיותר קל לי להגיד מה אני לא ארצה.. אני יודעת שמושכת אותי עבודה עם אנשים.. עו"ס נשמע מעניין.. אך אני לא יודעת עד כמה זה רווחי בעיקרון רציתי לשמוע מאנשים שיש להם נתונים כמו שלי פחות או יותר על מה הם לומדים ומה ממליצים זה יתן לי כיווני מחשבה

deathcaster

New member
תגובה

עו"ס = לא רווחי בלשון המעטה (למעט עו"ס שמשובצים לארגונים כמו בתי חולים/ צה"ל ועם תואר שני ומעלה). עבודה עם אנשים לבוגרי תואר ראשון = לרוב....לא רווחי (למעט אולי משפטים לבעלי פרוטקציה)

deathcaster

New member
ממממממממממ

סליחה על הרשעות..... אבל לשפר פסיכומטרי ובגרות ? ואז אפשר ללמוד הנדסה בטכניון..... ושוב... אם לא נעולים בגלל שיקולים מוטעים על אוניברסיטה... אפשר ללמוד הנדסה במכללה.. גילוי נאות: הכותב ממשיך בשנת הלימודים הקרובה לתואר שלישי, מסיים בימים אלה תואר שני ובוגר תואר ראשון בהנדסה..........ממכללה

חח אתץה ממש לא רשע..

גם אני חושבת על זה.. רק בגלל שאני לא סגורה על המ אני רוצה ללמוד אין לי כח לעבור את הסיוט הזה שוב והנדסה פשוט לא מושך אותי.. זה אני יודעת בוודאות וברכותיי על התואר השלישי :)

amitk80

New member
קשקוש אחד גדול

סטודנטים עם שילוב של מערכות מידע וסטטיסטיקה מרווחים לא רע. לחילופין מי שסיים רק מערכות מידע מרוויח טוב. תבדוק את העובדות

deathcaster

New member
קשקוש אחותך...

קרא טוב את כל ההודעות בשרשור לפני שאתה קורא להודעה של מישהו קשקוש, חוצפן קטן

amitk80

New member
אם יש דבר אחד שמבחינתי הוא קו אדום

הוא עירוב בני משפחה. אני מזהיר אותך בפעם האחרונה אני לא מוכן לשמוע דיבורים כאלו! מצידי אל תאהב אותי, אבל אני לא מערב פה בני משפחה בעימותים! את הדיבור הזה שמור למקומות אחרים. תכבד את עצמך ואת הסובבים פה. לא מאמין לי, בבקשה תבדוק כמה אנשים עובדים כאשר הם סיימו תואר ראשון. אחד פה ניצב לפניך.

deathcaster

New member
תגובה

אתה בגנון ? אם לא תקרא להודעות שלי קשקוש.... שזה עלבון חמור מבחינתי... לא תזכה לקריאות גנאי. נקודה. ושוב אתה מוכיח כמה אתה לא קורא (או לא מבין את הנכתב) : "תבדוק כמה אנשים עובדים כאשר הם סיימו תואר ראשון" - אולי בגלל שאתה לא קורא טוב הודעות של אחרים אתה מגדיר אותן "קשקוש" ? האם רשמתי שכל בוגר תואר ראשון הוא מובטל ?!.......לא נראה לי. תקן אותי אם אני טועה.

deathcaster

New member
אגב

"אני מזהיר אותך בפעם האחרונה" - אמא'לה.......זה כבר פאתטי. למה מה תעשה ? תרדוף אחריי ? תפנצ'ר לי ת'גלגלים ? אני מרגיש בגנון......... "אני לא מוכן לשמוע דיבורים כאלו!" - אני מוכן להישבע שמעולם לא דיברתי אליך.
...... (יש חיים מחוץ לפורום עמית.... בפורום רק כותבים וקוראים.... לא שומעים, לא מדברים, לא צועקים... ועוד כמה "לואים")

מֵירַב

New member
עמית, לא נעים לי לכתוב לך את זה.... אבל..

החום העביר אותך על דעתך????????????????

berta84

New member
לדעתי עמית הוא דווקא אחלה גבר חרף העובדה

שאינו משלם מזונות

למעלה