התייעצות

גיאצו89

New member
זהו ספר המכיל שירונים קצרים

על הפילוסופיה הסינית של שנת 500 לפנה"ס אם אני לא טועה. בעיקרון זה דרך חיים, שאותי הכניסה למחשבה שאני מתעסק בשטויות וחושב יותר מידי על דברים שלא ניתנים לשינוי.. הנה תקרא קצת על הטאואיזם: http://he.wikipedia.org/wiki/טאואיזם

כי לא יודע נראה לי שמרגישים את זה

יכול להיות שזה סתם סרטים שלי ובאמת שלא ניסיתי מערכת יחסים עם אישה אבל זה חלק מהעניין- אם היא תשאל למה בגיל 21 עדיין לא היה לי שום מערכת יחסים או ניסיון מיני זה כבר מחשיד .. וזה בדיוק הבעייה- שסטרייטיות ישר עולה להם נורה אדומה ורתיעה אז אני לא נכנס מראש לקשר בגלל זה ...

squalus

New member
למה לספר?

כי מערכת יחסים המבוססת על סודות ושקרים, סופה להגמר. אולי בגלל זה הקשרים שלך מחזיקים רק כמה חודשים. להכנס למערכת יחסים עם חשיבה של "זה רק יחזיק כמה חודשים", מראש סותם את הגולל על מערכת היחסים. מערכת יחסים צריכה להיות מבוססת על אמון, פתיחות ותקשורת. להסתיר פרט כמו העובדה שאתה ביסקסואל, זה להסתיר חלק גדול מאוד ממי שאתה. לכל בחורה שיצאתי איתה יותר מכמה פעמים סיפרתי שאני ביסקסואל. לרוב זה לא הזיז בכלל, וחלק זה הדליק אותן. לא נתקלתי במישהי שנרתעה לגמרי, אבל כמובן שהרבה נשים תרתענה מכך. אני במערכת יחסים עם אישה, לקראת נישואין, מה שאומר שלא יהיו יותר גברים בחיי, ומן הסתם גם לא נשים אחרות. אם אתה לא חושב שתוכל להתמיד במערכת יחסים עם מגדר אחד בלי לממש את המשיכה למגדר השני, אז כדאי לך מראש לחפש מישהי/ו שמתאים להם מערכת יחסים פתוחה.

squalus

New member
כן, באמת

לכל מערכת יחסים שנכנסתי סיפרתי הכל. לא מדבר על שניים שלושה דייטים, אבל כשזה מרגיש שזה הולך להיות רציני, אני מספר הכל. ושוב, אני לא נכנס למערכת יחסים עם חשיבה שזה הולך להגמר בכל מקרה, אז אין טעם לספר. זו חשיבה מעוותת שמחבלת בסיכויי ההצלחה של מערכת היחסים. וגם אם נפרדים בריב והיא מפיצה את הידיעה, אז מה? א. תמיד אפשר להכחיש ולומר שהיא ממציאה לכלוכים, או אפשר לזרום אם זה ולצאת מהארון. זה לא "עובדה" שקשרים בגיל צעיר לא מחזיקים הרבה זמן, אל תשליך מנסיונך האישי אל הכלל. אם זו עצה גרועה, תרגיש חופשי להתעלם. אלו הם חיי, ואלו הן בחירותיי, והעצות שאני נותן הן מתוך נסיון אישי. אני לא מסתיר כלום מהבחורות איתן אני יוצא, אני רוצה שהן תדענה הכל עלי לפני שזה הופך לרציני. אם אחרי חצי שנה ביחד אני מחליט לספר לה שאני ביסקסואל והיא נגעלת ובורחת, אז סתם שרפתי חצי שנה.

וואי תודה ! אני צריך לאמץ תגישה הזאת בדחיפות

חח וסתם בכללי- איפה עוד אפשר לדבר עם ביסקסואלים ולשאול שאלות פילוסופיות כאלה? זה מוזר כי בחיים אין לי אף אחד לדבר איתו על זה תכלס

פשש איזה יופי ! שמח בשבילך שמצאת את האחת

ועוד יותר משמח לשמוע שיש נשים שמקבלות את זה בלי בעיה =]\ ואני לגמרי לגמרי בגישה של לספר. זה פרט מאוד עקרוני.

אתה יכול טיפה לפרט על איך אמרת, מה אמרת ואיך

נוסחה התגובה? זה פשוט לא תסריט שמתחבר לי בכלל חח

התייעצות

אני בן 21 היו לי התנסויות רק לאחרונה, ורק עם 2 גברים. יש לי משיכה מינית לגברים, מעבר לזה אין לי חברים גברים ואני ביום יום יותר מתאהב בנשים. לאחרונה התחלתי לחשוב על החיים בכלל ואיפה אני רואה את עצמי וזה די מתסבך. כי אני רוצה מאוד ילדים ושתהיה לי אישה ומשפחה אך קיימת המשיכה לגברים. יש לי משיכה מינית גם לנשים. הבעייה שאני חושב שאם אני יתחיל קשר עם אישה ואספר לה על המשיכה לגברים היא לא תרצה אותי, ואני לא רוצה להיות רק עם גברים כל החיים אתם מבינים חח? זה נשמע קצת מתוסבך אז אני אנסח את זה ככה: האם אפששרי לשלב חיי משפחה עם ילד ואישה וכו' ובנוסף משיכה לגברים או מ"י פתוחה כזאת או שזה סתם פנטזייה מופרכת שלי? איך חיים עם משיכה כפולה ואיך אפשר לשלב?.. חג שמח ליעד

squalus

New member
אין נוסחה

זה היה מלחיץ לספר, אבל זו היתה הקלה. בחורה אחת שאלה אותי "עם כמה אנשים שכבת"? אז אמרתי "מעניין שאמרת אנשים ולא נשים, יש לי משהו לספר לך". עם החברה הנוכחית ישבתי ערב אחד ואמרתי לה שכנות ותקשורת במערכת יחסים הם ערכים עליונים לגבי, ואני רוצה שהיא תדע הכל עלי, בלי סודות, ואז סיפרתי לה. זה הטריד אותה במשך זמן מה והיא זרקה הערות פה ושם שהראו שזה מטריד אותה, אבל הרגעתי אותה ואמרתי לה שאין קשר בין נטיה מינית למונוגמיות, ואני איתה ורק איתה.

כשאתם מכירים אנשים חדשים

האם אתם מספרים להם על זה שאתם ביסקסואלים? ואיך בדר"כ התגובות? כי אני יודע שהרבה אנשים זה לא מסתדר להם ומנסים למתג על "הומו" או סטרייט ..// והאם זה אותם קשיים של בנאדם הומו בחברה רגילה ויציאה מהארון או שזה טיפה שונה מקווה שאנלא חופר יותר מדי

bitom

New member
הרבה שאלות קשות ../images/Emo13.gif

כל מה שאני יכול להגיד זה שזה לא פשוט להיות בי - ההומואים חושבים שאתה הומו בארון, הסטריטיות גם חושבות שאתה הומו בארון, והתגובות בהתאם
צריך פשוט לקבל את עצמך כמו שאתה, להיות כן עם עצמך לגבי מה שאתה מרגיש ופשוט ללכת עם מה שעושה לך טוב, זו דעתי.

כן אה? חשבתי שתשלוף לי תשובה קלה

חמסתבר שלא.. חח בכל מקרה תודה על התשובות ונראה לי אני אמשיך לקרוא פה :) חג שמח!

גיאצו89

New member
לדעתי הבעיה היא לחשוב איפה אתה רואה את עצמך

ושלא תבין לא נכון, אני לא מרחף, לא בעננים - ריאלי לגמרי. אבל.. אני חושב שזה לא נכון לחשוב על איפה אתה רואה את עצמך.. זה לא בריא לחיות את עוד 5 שנים.. אני חושב שאנחנו במקום דיי דומה, אני לא חושב שכל בחורה שתספר לה על המשיכה שלך לא תרצה אותך, ואם היא לא תרצה אותך סביר להניח שזה לטובה.. בני האדם הם לא מציאה.. תחיה בצורה שטובה לך, תעשה מה שעושה לך טוב.. שמעתי על מערכות יחסים פוליאמוריות (מרובות אהבות) אבל משהו בזה פשוט לא נראה לי.. אולי לך זה מתאים.. מה שכן זה לא נשמע כ"כ נפוץ.. לא בישראל בכל אופן... חג שמח

תודה על התגובה

פשוט אני מאוד מאוד ריאלי ואני חושב על זה שאם אני כן רוצה להשאיר דלת פתוחה לאישה ומשפחה וכו אז אני לא יכול כרגע לממש שום דבר מהצד השני- ויוצא שאני לא ממש כלום לא עם גברים ולא עם נשים.. חוץ מזה שאני ממש לא מאמין בסקס ואני מאמין באהבה. לדעתכם- כדי להכנס למערכת יחסים - האם אני צריך להחליט קודם אם זה גבר או אישה או שפשוט לפי מה שיקרה בשטח?? כאילו איך זה עובד אצל ביסקסואלים- קובעים- אוקיי עכשיו אני רוצה גבר ואז אני מחפש או ההיפך?

גיאצו89

New member
אתה יכול להחליט שעכשיו אתה רוצה מערכת

יחסים עם גבר.. מי מבטיח לך שמחר לא תתאהב באישה? אתה לא יכול להחליט ממעכשיו בגיל 21 מה תיהיה ואיך תחיה ב70 שנים הקרובות, אתה יכול לנסות, אתה יכול לחשוב על זה אבל ביננו זה חסר טעם, אתה לא יודע מה יקרה שיגרום לך לשנות את המחשבה שלך עוד שנה חמש שנים או עשרים.. זרום עם החיים.. חשוב לחשוב קדימה.. אם זה מבחינת לחסוך כסף או להתקדם לעבר מטרות שהצבת לעצמך אבל להחליט מי אתה תיהיה זה לדעתי פשוט בזבוז זמן.. זה שתחשוב עכשיו שאתה מעוניין במערכת יחסים עם גבר זה אחלה, אבל ההחלטה הזאת היא החלטה לזמן הקרוב.. לא לשארית חייך.. אם החלטת כך, אתה לא סוגר לעצמך שום דלת לגבי חיים עם אישה וילדים... היית ממליץ לך לקרוא את הספר טאו דה צ'ינג.. אבל אם זה לא בשבילך אז היית ממליץ שלא תקרא :p

למעלה