התייעצות.

a s r o m a

New member
התייעצות.

שלום לכולכם, חשבתי על זה הרבה זמן והייתי רוצה להתייעץ איתכם לגבי ההתחלה של לימודי. כבר הרבה מאוד זמן שהנושא הזה מעניין אותי, בכלל לא בקטע של הטלת לחשים או כי "זה מגניב לדעת", אלא מעניין אותי ללמוד על זה בפן המרכזי של הלמידה, להיות מודעת לדברים (חוצמזה שכל הנושא של טלקינזיס מושך אותי ). עכשיו הבעיה המרכזית היא,שאני פוחדת. פשוטו כמשמעו להיחשף לעולם הזה, אולי לגלות דברים שאני לא רוצה לדעת, תמיד חששתי מכל הנושא של שדים ורוחות ,חוצמזה שחונכתי כל חיי בבית ש"מכשפה לא תחיה". מה אתם אומרים? האם יש באמת ממה לפחד? האם אני לא צריכה לתת לזה לעצור אותי בתהליך הלמידה? האם כדאי לי ללכת עם התחושה החזקה הזאת שמלווה אותי שאני צריכה ללמוד את זה? תודה מראש...

RainBird

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif ישנה אמירה בקרב המכשפות "בקירבת האימה תימצא העוצמה" לפעמים כדי להגיע למצב של העצמה אישית צריך לשים את הפחדים בצד, לנשום עמוק ולהתקדם קדימה. בכלל הפחד הוא חבר מאוד טוב של המכשפות. אני מדבר איתו, מבין מהיכן הוא מגיע, מקשיב לו כשצריך ואומר לו ללכת כשיש צורך עז יותר. אלו שהולכים בדרך המאגית יודעים להקשיב לאינטואיציה שלהם. הפחד הוא גורם נפרד, אבל האינטואיציה היא זו שלוחשת לנו אם אנחנו מוכנים- או לא. בהצלחה. ארדן

a s r o m a

New member
../images/Emo51.gif רבה לכם.

עזרתם לי להגיע להחלטה. אני חושבת שהאינטואיציה שלי חזקה מספיק להוביל אותי בדך הנכונה.

neophile

New member
Models of magick

יש כל מני גישות למאגיה , אין נכון או לא נכון , הכל אפשרי ,לדעתי יש דברים שיש להם סבירות גבוה יותר או פחות כמו לדוגמא להשפיע על רמזור שיתחלף , הסבירות היא שזה בטוח יקרה אז את יכולה לומר טוב אולי רק הגעתי בתזמון הנכון ..לא ביג דיל ואת יכולה לחטוף מזה אגו טריפ ...זה ממחיש את החשיבות של המודעות העצמית בכל התהליך הזה . ממליץ לך לקרוא את המאמר Models of magick

neophile

New member
אני מעדיף את המקור

לא שאני לא מעריך את התוספות של סאלביישן אבל הן מוציאות את הקורא מהפוקוס של תפיסת העיקרון של כמה מודלים לכישוף ושילוב בינהם שזה מספיק "חומר למחשבה" בתור התחלה.

gwizard

New member
עצה שלי

קודם כל הרשי לי לומר כי מי שמפחד - שלא יתעסק בעולם המאגיה. מאגיה היא אומנות רגשית ורגשות של אדם בזמן ביצוע פעולה זו או אחרת תקבע את התוצאה. פחד הינו רגש ראשוני ומכאן חזק ביותר. עדיף לא לבצע שום פעולה כל עוד הפחד שולט. "האם יש באמת ממה לפחד?" כן. למי שלא מודע - תמיד יש ממה לפחד. למי שכן מודע - אין דבר היכול להפחיד אותו כי הוא מבין. בהצלחה

Jerald_Admonds

New member
אבל זה טבעי לפחד לפני ההתחלה של מסע חדש

זה לא אומר שהפחד לא יעבור ככל שמתקדמים בדרך.

RainBird

New member
מסכים חלקית לפני טקס מאגי ספציפי זה נכון, אבל לפני אופקים חדשים? לא כ"כ... אני זוכר לפחות תלמידה אחת שלך שלא ממש היה לה "כיף" לעבור חניכה בקטקומבה- והאפקט היה פחד, האם זה פסל את המאגיה עבורה תמהני?

gwizard

New member
יש הבדל

וההבדל הוא שאצל התלמידה הפחד היה מפני מקום ספציפי (וטוב שכך, כי זה היה חלק מהתהליך), אלא שכאן מדובר על פחד מפני מאגיה עצמה כעיסוק.

RainBird

New member
אתה רוצה להגיד לי שכשהחלטת בצורה מודעת לעסוק לעסוק במאגיה באת ישר בperfect love and perfect trust?

Swicca

New member
לדעתי האישית(דגש על אישית)..

הפחד יהיה שם עד שתתרגל. הרי כולנו היינו צריכים להתרגל להפתעות לא נעימות שהופיעו בין אם רצינו או לא.(לפחות לאילו שעסקו במאגיה, לעומת אילו שאומרים שעסקו בה :p) אימה לא חסר בנושא הזה, אי נוחות, כאב. זהו סך הכל עולם נוסף שנפתחים אליו. זה לא אומר שמקבלים לפתע הטבות בלבד. מקבלים עוד טוב אבל באותה מידה כוס נוספת של רע ולא נעים. בכל אופן, מה שכן צריך לדעתי זה רצון 100%, החלטה שבאה ממקום כנה והכי חשוב ביטחון עצמי בעצמך ובמה שאתה עושה. בלי הביטחון כל מה שיצא זה ילדה מבוהלת שמבטלת כל פעולה מאגית של עצמה עקב פחד. זו פחות או יותר דעתי.

Swicca

New member
ותוספת קטנה..

קיצר אומץ. לפעול למרות שמפחיד וחדש או לא ידוע בגלל שזה חשוב(!) לאותו אדם ללמוד ולחוות נושא זה.

Monsieur D

New member
תגובה

הפחד העיקרי שאת מתארת הוא מפני "שדים ורוחות" אח"כ את מציינת שגדלת בבית דתי\מסורתי. אני יעשה את החיבור הזה ואגיד לך שיש לי תחושה שהתפיסה שלך לא בדיוק בפרספקטיבה הנכונה, אני מציע לך לשוטט קצת באתרים אונליין ולקרוא קצת יותר על מהי מאגיה ומה היא מציעה. בכל מקרה, גם אם תכנסי לעולם המאגיה או לא, אין לך ממה לפחד משדים ורוחות, אולי בגלל שיש להם דברים יותר טובים לעשות מאשר לעשות "בו" באמצע הלילה

a s r o m a

New member
התפיסה שלי היא דווקא כן מדברים שקראתי.

אני יודעת שזה יכול להישמע ילדותי קצת "לפחד משדים ורוחות" אבל עובדה שזה מונע ממני ליישם דברים בתכלס.

למעלה