התייעצות

מצב
הנושא נעול.

ציפי9

New member
התייעצות

התייעצות
האם משהי מכירה רופא מומחה מקצועי בנושא ברור הפלות ? לפני שאני מחליטה על מסלול וכו הייתי רוצה מבחינתי לעשות את כל הבירורים על מנת למנוע עוגמת נפש והרבה הוצאות. שבוע טוב ותודה

rebecca29

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

התייעצות
האם משהי מכירה רופא מומחה מקצועי בנושא ברור הפלות ? לפני שאני מחליטה על מסלול וכו הייתי רוצה מבחינתי לעשות את כל הבירורים על מנת למנוע עוגמת נפש והרבה הוצאות. שבוע טוב ותודה

לא הבנתי את כוונתך..... אם את חושבת בכיוון של תרומת ביציות ומתלבטת לגביי מסלולים, למה את צריכה לדעת שם רופא שעושה הפלות?.?

יש בזה דווקא הרבה היגיון../images/Emo132.gif

לא הבנתי את כוונתך..... אם את חושבת בכיוון של תרומת ביציות ומתלבטת לגביי מסלולים, למה את צריכה לדעת שם רופא שעושה הפלות?.?
יש בזה דווקא הרבה היגיון

הרי מה הטעם להצויא כל כך הרבה כסף (25,000 ש"ח) על תהליך כאשר יתכן ויש גורמים שאלולים למנוע את הצלחתו .גם כך כאשר הכל תקין יש סיכוי של 50% להצלחה.
אנחנו בזמנו דרשנו מהרופא שלנו לבצע את הכל הבדיקות העל-מנת לשלול אפשריות ולהגדיל כמה שיותר את ההצלחה ואכן פלפלת ביצעה: צילום רחם עדכני היסטרוסקופיה אבחנתית. מאחר ויש לפלפלת בעית קרישות ידועה אז על בדיקה זו פסחנו. הייתי גם ממליץ על פיפל שזה מלמעשה ביופסיה של הרירית, אך גם משפר את גידולו של הרירית במחזורים לאחר ביצועו.

מאיזה איזור ?

התייעצות
מאיזה איזור ?
מהמרכז יש את פרו' כרפ. מהצפון הייתי ממליץ על ד"ר אלי גוטרמן.

ROSMARY

New member
אם זה הוארד כרפ - אז הטלפון שלו -

אם אני לא טועה
הוא מקבל בתל-השומר. אני בטוח שנתן לקבל פרטים עליו בפורומי ה-" פוריות" או (לא אלינו
), פורום "אבדן היריון -תמיכה".
אם זה הוארד כרפ - אז הטלפון שלו -
09-9557075 וזה בהרצליה . לא ידועת אם זה אותו כרפ אבל מקסימום מנסים . הרבה הצלחה רוזמרי

a17

New member
רק פרופ' כארפ מתל השומר../images/Emo9.gif

התייעצות
רק פרופ' כארפ מתל השומר

אצלנו הוא חולל את המהפך ואחרי 4 הפלות רצופות טופלתי אצלו וילדתי !!! הוא רופא מעולה, יסודי ומתעסק בתחום מאוד שנוי במחלוקת, אבל אין בעל נסיון כמותו בהפלות . לי היתה ממש חויה להיות מטופלת שלו. איך מגיעים אליו - מתקשרים למרפאת הנשים בתל השומר ומזמינים תור. ב ה צ ל ח ה

אני מכירה את דר' ורדימון מבלינסון

התייעצות
אני מכירה את דר' ורדימון מבלינסון
דרך קופח כללית. בזמנו עשיתי אצלו בדיקות לקרישות יתר. ידוע לי שהוא נחשב למומחה בנושא הפלות. אבל שווה עוד לברר. בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה