התייעצות
האם משהי מכירה רופא מומחה מקצועי בנושא ברור הפלות ? לפני שאני מחליטה על מסלול וכו הייתי רוצה מבחינתי לעשות את כל הבירורים על מנת למנוע עוגמת נפש והרבה הוצאות. שבוע טוב ותודה
יש בזה דווקא הרבה היגיון![]()
![]()
![]()
לא הבנתי את כוונתך..... אם את חושבת בכיוון של תרומת ביציות ומתלבטת לגביי מסלולים, למה את צריכה לדעת שם רופא שעושה הפלות?.?
מאיזה איזור ?התייעצות
האם משהי מכירה רופא מומחה מקצועי בנושא ברור הפלות ? לפני שאני מחליטה על מסלול וכו הייתי רוצה מבחינתי לעשות את כל הבירורים על מנת למנוע עוגמת נפש והרבה הוצאות. שבוע טוב ותודה
תודה רבה מלחמאיזה איזור ?
מהמרכז יש את פרו' כרפ. מהצפון הייתי ממליץ על ד"ר אלי גוטרמן.
אם אני לא טועהתודה רבה מלח
יש לך מושג איפה מקבל ד"ר קרפ ?
אם זה הוארד כרפ - אז הטלפון שלו -אם אני לא טועה
הוא מקבל בתל-השומר. אני בטוח שנתן לקבל פרטים עליו בפורומי ה-" פוריות" או (לא אלינו), פורום "אבדן היריון -תמיכה".![]()
רוזמרי תודה רבהאם זה הוארד כרפ - אז הטלפון שלו -
09-9557075 וזה בהרצליה . לא ידועת אם זה אותו כרפ אבל מקסימום מנסים . הרבה הצלחה רוזמרי
רק פרופ' כארפ מתל השומרהתייעצות
אני מכירה את דר' ורדימון מבלינסוןהתייעצות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.