התייעצות

התייעצות../images/Emo17.gif

משום שסיפורים אישיים החלו להופיע בפורום, עלה הרעיון להכניס גם אותם אל אסופת הסיפורים שמצטברת כאן. שאלות: 1. בעד או נגד? אני מניחה שחלק מן הסיפורים האישיים מופיעים כאן מתוך כוונה לשתף ולא דווקא לפרסם או לשמור לנצח. 2. יש אפשרות שחבר פורום המעוניין שסיפור אישי שלו יישמר, יצרף אישור על כך בזמן שליחת הסיפור. אני זקוקה לאישור מפורש בכתב על כל סיפור כדי לעמוד בתנאים שהציבה הנהלת תפוז בענייני זכויות יוצרים. 3. מלבד ההגדרה "אישי" נסובים הסיפורים סביב מוטיבים מסויימים. אני יכולה להכניס את כל הסיפורים האישיים לקטגוריית "אישיים" אבל כדאי למיין לתת קטגוריות. האם יצרף הכותב את הגדרת המשנה של הסיפור או שאני אקבע זאת? אני מעדיפה את האפשרות הראשונה. 4. זכרו, שברגע שסיפור עולה לאויר יכול כל אדם לעשות בו שימוש, לערוך בו שינויים וכד'.אם יש בכוונתכם לאסור על כך, הרישום צריך להיות מפורש ואני אדאג לכך שיופיע בראש הסיפור. 5. ע"פ אמות המידה שקבעתי לעצמי, סיפור העולה לאוסף צריך לעמוד בקריטריונים מקובלים של מבנה סיפור, רובד לשוני וכד'. האם תסכימו לכך שאערוך את המיון הזה? סיפור אישי הוא עניין אישי ואין לי רצון שיתעוררו על כך ויכוחים אישיים. אשמח לדון במסרים פרטיים עם מי שיהיו מעוניינים בכך. קודם נדבר ואח"כ נחליט יחד. בברכה,

perhay

New member
תשובות שלי לשאלותיך

באופן כללי, אני בעד שיפורסמו במאמרים הסיפורים האישיים. עלו פה סיפורים מאד מיוחדים. כמובן, שעם שתי ההסתייגויות שציינת. אחד, שבעל הסיפור יסכים להכנסה למאמרים, ושנית שהסיפור יהיה ראוי לכך. בנקודה האחרונה זה לא שונה מיתר הסיפורים שמפורסמים בפורום. הרי לא באופן אוטומטי, את מעבירה כל סיפור למאמרי הפורום, אלא רק אלה שעונים לקריטריונים מסויימים. נראה לי הכי פשוט, שברגע שאת חושבת שהסיפור מתאים להכנס לאוסף המאמרים, תפני לבעל הסיפור על גבי הפורום או במסר,ותבקשי את אישורו לפרסום.

NAVVAN1

New member
מסובך, ובמילים קטנות, אז איפה לחתום

ומי שירצה להשתמש אולי שיגיד קראתי בפורום מספרים,וכתב xxx אחרת יצמח לו אף ארוך מעץ

התייעצות-הגיע הזמן לדון

היי הגבירה. אכן הגיע הזמן לדיון בנושא שהעלית.וטוב שעה אחת קודם. א.כפי שצויין ,יש תמיד לפנות לכותב אם הוא מעוניין לפרסם ולשמור את הסיפור.ועוד יותר אם הוא רוצה שהסיפור יישאר ככתבו וכלשונו או אחרת מזה. לפיכך הרעיון שנכתב בהצעתך,יש לאמצו.הפעלה טכנית שלו תיפטר בבוא הזמן. ב.בהמשך לסעיף א' תשובתו של הכותב חייבת להיות בכתב מפורשת וברורה.בזה יש להתייעץ כמובן עם ברי סמכא(עו"ד משפטן) כדי לנסח טופס וכו' ג.יש למיין את הסיפורים האישיים לפי קטגוריות.כך יהיה יותר קל לאתר אותם. ד.סיפורים נכתבים ע"י כל מיני כותבים מהם טובים יותר מהם טובים פחות.בלי קריטריונים קשה לאמוד אותם.לכן חובה לבנות קריטריונים לסיפור טוב. ה.בהמשך לסעיף ד' עפ"י הקריטריונים יש למיין את הסיפורים. ו.מנהלת הפורום שיש לה נסיון עשיר מאוד בסיפורים ויש לה יידע עצום בנושא מספרים וסיפורים וניהול הפורום זמין לה יהיה מוצלח שהיא תבצע את מיון הסיפורים. ז. קדימה לדרך...בהצלחה! פרי גן העדן

לגבירה אני מסכימה עם..

אני גם חושבת שצריך לעשות זאת כראוי ודרך שהוצעה פה מקובלת עלי.

למעלה