התייעצות - Experis / Pacific Software

nirsk01

New member
תשובה

לפני שהתחלת ללמוד מדעי המחשב, אמרו לך שכדי להיכנס לתחום התוכנה את חייבת תואר אקדמאי בתחום. הלכת, השקעת, למדת וסיימת. עכשיו אומרים לך שכדי להיכנס לתחום (שוב) את צריכה את ההכשרה ההיא. הרי ברור שהתואר שלמדת שווה פי כמה מהקורס הזה שהציעו לך. שרלטנים רואים בבוגרים חסרי ניסיון ואבודים בשוק ובתעשייה - טרף קל. אל תתני לזה לקרות לך. הבעיה היחידה שלך היא שאת חסרת ניסיון ועל זה את צריכה לעבוד. איך? את יכולה להשתתף בפרוייקטי קוד פתוח, את יכולה לחשוב על רעיון מסויים, לממש אותו, ללמוד ממנו, להשתפשף ולהציג אותו בקורות החיים שלך ובראיונות עבודה.

עלות, תועלת, ו-common false economy

עלותו הישירה של הקורס היא 5 חודשים נוספים ללא עבודה.
לעלות זו יש להוסיף את הפוטנציאל להשמה במשכורת נמוכה שהחברה תנסה לכפות עליך, תוך איום בחיובך בקנס.

התועלת היחידה הסבירה שתפיקי מהקורס הוא חיזוק הביטחון העצמי ביכולותיך כמהנדסת, ויצירת קשרים.
אינני מזלזל בתועלת זו כלל. להיפך. אבל אני משוכנע שאפשר להגיע לתוצאה זהה בעלות נמוכה הרבה יותר.
ושלא יבלבלו אותך עם קשקשת משפטית, תתמקדי בעיקר שזה הביטחון העצמי שלך.
דבר ראשון אני ממליץ מאד להרים טלפון לחברת השמה שאת עובדת איתה (אין כזו? אז שלחי מסר ליואב חיים מדיאלוג חבר מכובד בפורום הזה), ולבקש ראיון סימולציה.
אני חושב שלמישהו כמו יואב יש הרבה מאד מה לתרום לך.
בהצלחה.

closed flower

New member
תודה!

אפשר בבקשה לדעת מהו שם המשתמש של אותו יואב חיים נכבד?

choo

Active member
חידה לילידים: הוא פתח שירשור בפורום אתמול

ושמו בחיים הוא יואב חיים

HaimBenjamin

New member
כבוגר אקספריס

אשמח להמליץ על אקספריס כבוגר ותיק שלהם. המודל ייחודי, הפרטים כפי שראיתי די ברורים לך לכן כל שנותר לי זה להמליץ מניסיוני win win.
אם התקבלתי (לא פשוט, לוקחים תותחים כי הם בסופו של דבר המוצר שלהם) תעופו על
זה.

למעלה