התייעצות שמלות

haych

New member
התייעצות שמלות

סאגת שמלה לחתונה של גיסתי ממשיכה!
נשארו עוד 3 שבועות.... רגע!! תוך כדי כתיבה אני חושבת על זה שתוך שלושה שבועות השמלות יספיקו להגיע בכלל?

אז זו האפשרות הראשונה:
http://www.asos.com/VLabel-London/V...6&sort=3&clr=Pink&totalstyles=6099&gridsize=3
סייגים: יש מצב שהצווארון יציק לי, אני פחות אוהבת שהיא אטומה מדי בגב - נראה לי שיהיה לי חם מוות. ואני לא מבינה איזה בד זה אבל זה נראה כמו סוג חם ולא נעים. או שאני טועה? מה דעתכן?
עוד בעיה - שאני לא רואה מתי אוכל ללבוש אותה שוב, ואני די מתנגדת לבגדים חד פעמיים.

אפשרות שניה:
http://www.asos.com/TFNC/TFNC-Embel...6&sort=3&clr=Navy&totalstyles=4945&gridsize=3
נראית לי קצת יותר שימושית ועם בד יותר נעים, אם כי גם בה בטח יהיה לי ממש חם - בגלל השרוולים ובגלל הסגירה בגב. הגב מזכיר לי קצת את השמלות של הבדואיות...

אוף, אני כבר ממש מיואשת

עשיתי סיבוב בקניון ולא מצאתי כלום.

השמלה השנייה-בלי שום ספק!

קודם כל-הראשונה לא יפה בכלל לדעתי והיא גם נראית זולה וגם הבד באמת נראה לא איכותי וגם הצווארון חונק וגם וגם וגם וגם... זה פשוט לא זה. השנייה יפיפייה! (בלי שום קשר לשמלה הראשונה) ולא נראה לי שיהיה לך חם מידי כי יש באירועים מיזוג חזק בדר״כ. היא גם מספיק מיוחדת בשביל האחות של הכלה. (-: ו... מזל טוב!

haych

New member
איזה כייף שאת חושבת ככה על השניה

אמא שלי אמרה בדיוק הפוך - שהכחולה ממש לא, והשניה לגמרי כן.
ויתרתי בינתיים על הורודה, אבל אמא שלי ממש ערערה אותי על הכחולה :(
היא אמרה שהיא מבוגרת מדי, ושהחיתוך שלה לא מחמיא - את לא חושבת שהיא מבוגרת?

ותודה על המזל"ט
אני לא חות של הכלה, אני אשתו של אח של :)

Happy Goth

New member
אל תתייאשי!

בסוף את תמצאי משהו....
אני בטוחה שהמומחיות של רכישות אונליין יגידו לך אם זה יגיע תוך 3 שבועות. לי נראה שעם כל הבלאגן בדואר (זבל) ישראל - זה קצת גבולי....
השמלה הראשונה יפה מאד אבל אם את מכירה את עצמך בעניין הצווארון, יציק לך וכאלה, ואולי זה לא ישב בול בצוואר ואז הכתפיות לא יהיו צמודות לגוף, קיצר קצת נראה לי סיכון שזה לא ישב בול. הבד 100% פוליאסטר מה שאומר שזה סינטטי, עם בטנה משי (לא נראה לי שבאמת זה משי טהור, אלא הכוונה לתחושה משי כזה חלק ונעים אבל עדין סינטטי). קיצר- לי נשמע ונראה חם ולא נושם. אני לא נגד בדים סינטטים אבל בגלל שהשמלה ארוכה וצמודה- זה יכול להיות

&nbsp
השמלה השנייה אותו בד אבל בגלל שהיא יותר אוורירית - נראה לי פחות תסבלי בה מחום. אני יותר אוהבת אותה מבחינת הצבע והגזרה.
&nbsp
איזה באסה שאת לא מוצאת כלום בקניון....
את זוכרת מה שסיפרתי לך שאני עשיתי לחתונה של גיסתי? הלכתי על הכי בסיסי וקליל
Without putting the dress on a pedestal
כלומר, מראש אמרתי שאני הולכת לבחור שמלה מחמיאה אבל פשוטה, קלאסית וזה הוריד ממני כ"כ הרבה לחץ בחיפוש ובבחירת השמלה. ידעתי שאני אלך לעשות איפור ושיער, אז השמלה רק הייתה צריכה להיות "קנבס חלק" ומסביב הוספתי אקססוריז עדין ונעליים פנסי.
מפעילים עליך לחץ להפגיז בשמלה? כי אם כן תגידי לגיסתך ולחמתך שפורום אופנת נשים אומר להן להירגע!

&nbsp
&nbsp

haych

New member
חחחח

עדיף שלא אשלח אותן לפורום אופנת נשים, כי אז הן עלולות להתגלגל איכשהוא להודעות קיטורים שלי עליהן בפורומים אחרים

לא לוחצים עלי בקול, אבל ברור לי שלוחצים עלי בלב. הם יודעים שאני מאוד אנטי כשאומרים לי מה לעשות... אבל מההיכרות שלי איתם מצופה ממני להשקיע בלבוש. בכל מקרה, אני אהיה בצילומי משפחה וכאלה, אז אני עצמי מרגישה צורך ללבוש משהו יותר מרשים.
העניין הוא שאני לא מתאפרת (אודם זה המקסימום) ולא הולכת לעשות שיער, ואין לי יותר מדי אקססוריז כי אני יכולה לענוד רק זהב ויש גבול לכמה תכשיטי זהב בן אדם יכול להרשות לעצמו
ככה שהשואו צריך להיות בשמלה.
זה רק הפרומו, בעוד קצת פחות משנה אחותו השניה מתחתנת...

בקניון מצאתי מלא שמלות יפות - אבל כולן היו בשחור ואני לא רוצה ללבוש שחור. מצאתי עוד אחת יפה בזארה (נראה לי), אבל היא לא ישבה יפה, ובינתיים גם ראיתי משהו באסוס בהרבה יותר זול, אז אין סיכוי שאתן לזארה לעשות עלי קופה

Rosie52

New member
ללא ספק השמלה השנייה הרבה יותר יפה

לדעתי (ממה שקראתי ושמעתי) שלושה שבועות זה ריסקי מאוד מבחינת משלוח לארץ ולא חשוב מאוזה אינטרנט סטור.
סתם זורקת רעיון....
תקני בד (שיהיה לך נעים) וחגורה בצבעים של השמלה הזאת
בוודאות יש המון תופרות פרטיות שבכמה ימים תופרות לך את השמלה הזאת בול.
לא יודעת עש כמה זה יהיה יקר כזה דבר אבל...
1. תלבשי משהו שאת אוהבת וישמש אותך גם בעתיד
2. תוכלי לבדוק כמה נעים לך הבד
3. יתפר למידתך
4. תוכלי להרגיע את הלחץ המשפחתי "לסתום" לכולם את הפה כי זה הכי מושקע כשתופרים בשבילך.

כנסת להמשך ישיבות שלא נגמרות (התחילו אתמול וימשכו עד מחר בערב) ככה שתגובות ללוקים של היום רק בלילה כשאגיע הביתה.

רוזי

haych

New member
תודה, אבל זה לא בשבילי :)

אני לא מבינה מספיק בשביל לקנות בד בעצמי, ומדידות הספיקו לי לכל החיים אחרי המדידות לחתונה...
אין לי סבלנות להסתובבויות, הכיכייף להסתובב אונליין

שתיהן יפות ומרשימות

ושתיהן עשויות פוליאסטר.
(תכלס, אין מה לעשות, בדים נושמים ונעימים כמו כותנה וויסקוזה גם ייראו פשוטים וזולים יותר בשימלה.)
מן הסתם יהיה מזגן בריקודים, אם לא נותנים שלכלה יהיה חם אז גם לך לא יהיה חם.

haych

New member
תודה לכולן.... הזמנתי!

בחרדה רבה הזמנתי את הכחולה.
אחותי אמרה שבמציאות היא יכולה להראות כמו חלוק... אני מקווה שלא.
שילמתי 10 פאונד נוספים על משלוח אקספרס כי היה כתוב שהרגיל היה יוצא עד ה-4.8, והחתונה ב-6.8... אני מאמינה שהיו שולחים עוד לפני, אבל פחדתי לקחת סיכונים. גם ככה זה סיכון.

עכשיו רק נשאר להחזיק אצבעות שהשמלה לא תאכזב, וש*צב* ישראל יתן גז!

שרוני1ש

New member
גם אני

חושבת שהשמלה השניה יפה יותר, ומחמיאה.
אין לי שום נסיון בהזמנות מאתרים מחו"ל (2 פעמים שכן הזמנתי, יצא שהגיעו די מהר הדברים... אבל הבנתי שכנראה היה לי ממש מזל...) אבל מאחלת לך שיגיע מהר, תמדדי ויהיה נפלא.
וכמובן מזלטוף...!!

למעלה