התייעצות שכזו..

birka

New member
אני בת 28...

לא יודעת מה הסיבה... נראה לי שברמה מסויימת אין לו פשוט כ"כ הרבה חברים...

sani48

New member
אוקי,עכשיו נזכרתי(לפי החתימה שלך)

ששאלת פה לא מזמן משהו ועניתי לך,שיהיה המון בהצלחה

PropellerBeanie

New member
השטות היחידה שאני רואה כן זאת ההודעה שלך

אני מקווה שאתה מבין את ההבדל בין לא להסכים את עמדה לבין לבקר אותה בצורה לא משכנעת. אין לי בעיה שלא תסכים איתי, וגם זה בסדר את תרצה להראות לי שאני טועה, אבל לפחות תראה שיש מחשבה מאחורי הטיעון שלך. זה יפה שאתה קובע דברים לגבי החברים שלי; אני מבין שיש לך יכולת לקרוא מחשבות, גם של אנשים שאתה לא מכיר?

במידה וזה לא היה ברור, אני עושה את זה מתוך בחירה אישית ולא מתוך לחץ חברתי או חשש מביקורת. לכן, אין לך אפשרות באמת להגיד משהו על החברים שלי על סמך מה שתיארתי כי האופן שבו אני מתנהג אינו קשור עליהם.

sani48

New member
תגיד,ראיתה שרשמתי גם

שיכול להיות שזה סתם הרגשה אישית שלך,והם לא באמת כאלה?אין לי מושג מי הם חברים שלך(וזה לא מה שניסיתי להעביר בהודעה),אבל לפי שתיארתה מקודם,אתה נותן להם יותר מדי דין וחשבון,אתה אומר עכשיו שמה שאתה עושה זה מתוך בחירה אישית ולא מתוך לחץ חברתי או חשש מביקורת, אבל רשמתה בהודעה הקודמת,ציטוט- אם אני מציג לחברים שלי מישהי בתור בת זוגי, ואז אחרי חודש אנחנו נפרדים - ארגיש בושה מול החברים שלי על זה שהצגתי להם מצג שווא,ואני שואל אותך,למה שתרגיש בושה אם אתה לא חושש מביקורת מהם?
על כל מיקרה מצטער אם נעלבתה מהדברים שרשמתי(במיוחד מהכותרת),כל טוב

birka

New member
ייתכן ויש בנות שעושות את זה,

אבל זה ממש לא המצב..
אני מדברת איתך על השמות של החברים שלו.. והוא מספר לי דברים, אבל הכי בקטנה שיש.. בנתיים עם החברות שלי הוא יושב לצהריים בלימודים.
וחוטף לי את הנייד בשביל לדבר עם אחותי..

עזוב- לפגוש אותם.
חוצמזה- אין לי שום רצון להגדרה, והוא יודע את זה...הוא בן 23! הסיכוי שאנחנו נמשיך למקום רציני, הוא די קלוש.... אבל כיף בנתיים, אז לא מגדירים, כדי שלא נפרק.

PropellerBeanie

New member
בסופו של דבר, מה שאנחנו עושים זה ניחושים

ברור שאף אחד, חוץ מאותו בחור, לא יודע מה הוא באמת מרגיש.

וואי

תאמת אני גם ככה,

אמא שלי שואלת למה אין בחורות

היא לא יודעת שאני דווקא מזיין הרבה אבל עדיין לא תפסתי משהוא רציני

גם אני לא מביא כל אחת הבייתה
גם בחורה שיצאתי איתה 4 חודשים עדיין לא הבאתי הבייתה
רק שזה רציני.

ה ב ז

New member
בזמנו היתה לי שכנה שיצאה עם בחור הצעיר ממנה ב

שש שנים. אריאלה קראו לה, והיא היתה גרושה של שמה על אף אחד
הם התחתנו - עברו לאילת, ונולדו להם לפחות שלושה ילדים.
אה - היא לא היתה אדם רזה. הוא אהב את זה. מאד
אמנם עברו שנים רבות מאז, ואני תוהה היכן הם היום - אבל אני די מאמין שהם ביחד ויש להם חיים טובים
עשי מה שטוב לך - אלו החיים שלך, לא של השכנים ולא של ההורים...

Megie

New member

העלאת כמה דברים שמפריעים לך ובסה"כ כולם לגיטימיים ומערערים קשר יציב..לדעתי את צריכה להבין שכדי שקשר יתנהל בצורה בריאה-את חייבת לנהל תיקשורת עם הבחור.. את אומרת שזה הקשר הכי ארוך שהיה לך.. לא ציינת בני כמה אתם אבל זה כבר מראה שאיפשהו דברים לא לגמרי עברו בצורה נכונה ותקינה בעבר שלך.. לפי דעתי כדאי לך פשוט לדבר איתו על מה שמפריע לך ולמצוא פתרון שיעשה לשניכם טוב.

Danab220

New member
אם זה עוזר

אמא שלי גדולה מאבא שלי ב5 שנים

וחוץ מזה, אני תמיד אומרת שזה לא הגיל - זה הבגרות. ואם את מרגישה שהוא מספיק בוגר ובשל לקשר, שהוא רוצה אותך מספיק... כל השאר זה לא משנה.

KERMIT15

New member
לפי כל מה שאת מתארת עליו עד כה

האפשרות הכי סבירה והגיונית היא שאין לו הרבה חברים אם בכלל...

למעלה