התייעצות שכזו..
אני יוצאת עם בחור שצעיר ממני ב-5 שנים.. יוצאים כמעט שלושה חודשים.. זה הקשר הכי ארוך שלי ..
אז.. אממ בקצרה- אני די פחדנית.
קשה לי לסמוך על אנשים, ואני ממש מפחדת מלהמשיך לצאת איתו.
הכל טוב, אפילו כמעט מושלם, אבל אין פעם שאנחנו לא יוצאים שאני לא חושבת על להפסיק את הקשר.
אמרתי לו גם.. הוא יודע. ומתחיל להימאס..
אני בהחלט מבינה למה.. זה מתיש לצאת עם מישהי שמפקפקת כ-ל הזמן.
אני מחבבת אותו ממש, ואני לא רוצה להרוס את זה מפחד. אבל לא מפסיקה לחשוב על העתיד, ועל ה-5 שנים האלה, ושאולי זה סתם קשר ארעי, ואנחנו נפרד בקרוב..
הואגם לא מספר לי על החיים שלו.. כאילו, אני יודעת קצת על המשפחה שלו.. לא יודעת כלום על חברים..
לעומת זאת הוא מכיר את כל המשפחה שלי.
הוא טוען שלא בא לו לשתף אנשים אחרים, שיש לנו משהו טוב, ושאחרים יהרסו לו..
אני מצד אחד ממש מכבדת את זה, ויש בזה משהו.. מצד שני- אני חוששת שאולי הוא מתבייש? בגילאים? או מראה? (אני מלאה). או שאין לו יותר מידי חברים? והוא רואה אותי סוג של מוקפת במשפחה ואנשים וזה מביך?
העלתי את זה פעמיים- הוא מתחמק..
קיצר.. לא יודעת מה לעשות..
אני יוצאת עם בחור שצעיר ממני ב-5 שנים.. יוצאים כמעט שלושה חודשים.. זה הקשר הכי ארוך שלי ..
אז.. אממ בקצרה- אני די פחדנית.
קשה לי לסמוך על אנשים, ואני ממש מפחדת מלהמשיך לצאת איתו.
הכל טוב, אפילו כמעט מושלם, אבל אין פעם שאנחנו לא יוצאים שאני לא חושבת על להפסיק את הקשר.
אמרתי לו גם.. הוא יודע. ומתחיל להימאס..
אני מחבבת אותו ממש, ואני לא רוצה להרוס את זה מפחד. אבל לא מפסיקה לחשוב על העתיד, ועל ה-5 שנים האלה, ושאולי זה סתם קשר ארעי, ואנחנו נפרד בקרוב..
הואגם לא מספר לי על החיים שלו.. כאילו, אני יודעת קצת על המשפחה שלו.. לא יודעת כלום על חברים..
לעומת זאת הוא מכיר את כל המשפחה שלי.
הוא טוען שלא בא לו לשתף אנשים אחרים, שיש לנו משהו טוב, ושאחרים יהרסו לו..
אני מצד אחד ממש מכבדת את זה, ויש בזה משהו.. מצד שני- אני חוששת שאולי הוא מתבייש? בגילאים? או מראה? (אני מלאה). או שאין לו יותר מידי חברים? והוא רואה אותי סוג של מוקפת במשפחה ואנשים וזה מביך?
העלתי את זה פעמיים- הוא מתחמק..
קיצר.. לא יודעת מה לעשות..