אני ילדתי לפני 3 שבועות והילד שלי בן 3 שבוע הבא, ביום של הילדה כשהוא בא לבקר אותי, אמרנו לו שהוא ילך עם אבא לבחור מתנה שאנחנו קונים לו ושהמתנה היא לכבוד זה שהוא אח גדול, ככה הוא גם השיג בילוי עם אבא וגם בחר לבד מתנה. בגלל שילדתי באיכלוב, ויש קניון צמוד עם toys r us זאת לא היתה בעיהץ
אתמול בלילה דיבר איתך ואמר שהוא רוצה לקנות לה מתנה מה היא חושבת שיביא לה ? מה היא רוצה ? ואם תגיד משהו יקר מדי תצחקי ותגידי שתינוק קטן ועוד לא יכול להביא כזאת מתנה אולי הוא יביא משהו אחר, מה לדעתה הוא יביא לה ? בקיצור הייתי קונה לה משהו שהיא רוצה אפילו אם זה בלון או עפיפון (אגב נשמע לי רעיון כייפי מאד) ואז בבי"ח להגיד לה תראי מה זה , התינוק בבטן כשדיברנו כנראה שמע אותך, בואי תראי מה הוא הביא לך, בדיוק מה שאת ביקשת !!! ראית, איזה אח/ות נהדר/ת יש לך !!!!
קנינו כל מיני מתנות זולות - משקל אחד עד 5 שקלים בחנויות צעצועים (כמו מתנות שמחלקים ביומולדת בגן) וגם מתנות גדולות. המתנה שהכי הצליחה היתה מצלמה צעצוע (עלתה בכפר השעשועים 2.5 ש"ח) והוא התלהב שהוא יכול לצלם כמו כולם.
אף אחד לא אמר שמוכרחים לקנות מתנה לכבוד לידת התינוק, אבל כמו כל דבר בחיים, זוהי בחירה ואני בוחרת שכן לקנות משהו קטן וסמלי (מעבר לעובדה שהרעיון מצא חן בעיניי). המתנה אינה התנייה אלא לסמל עבורה שעכשיו היא הופכת להיות האחות הבכורה. קיבלתי את עצתכן ולא אומר לה שהמתנה מהתינוק אלא מאמא ואבא. תודה לכולכן.
תיק ורוד נוצץ עם כל מיני אביזרים ושטויות (היא בקטע עכשיו) ואני דוקא כן אמרתי שזה מהתינוקת והיא ממש התרגשה מזה, לא כך כך נראה לי משנה אם להגיד שזה מהתינוק או מאמא ואבא העיקר זה תשומת הלב והמתנה. עוד מתנה שהיא קיבלה מדודה שלי ואהבה מאוד זה עריסה לבובה