התייעצות רגע לפני...

מצב
הנושא נעול.

anguly

New member
היו להם 4 שנים להשתפר...

אצלי הם היו סופר בסדר (אולי אחרי
המקרה שלך??) והתקשרו שוב ושוב והזמינו אותי לייעוצים ואף טרחו ליידע אותי על שינויים בכיולי המכשירים שלהם (מזערי, אבל נותן תחושה טובה, היו לי כמה וכמה דברים שיצאו לא תקינים)
היו להם 4 שנים להשתפר...
לא יודעת מת עשית, אבל אני יודעת שאחרי המקרה שלי הם אמרו ששינו נהלים, כך שאם יש תקלה טכנית מזמנים מיד לבדיקה חוזרת, ולא מנסים לפתור את הבעיה או מחכים שהמטופלת תתקשר לברר. הם הודו בטעות, והתנצלו אבל לי הפריע מעבר לטעות (כולנו בני אדם ועושים טעויות) - סגנון הדיבור. כשאמרתי שאני לא מוכנה לחזור על הבדיקה, היא נלחצה מאד, כי אם חס וחלילה לא הייתי עושה את הבדיקה והיה נולד ילד חולה הם יכלו להתבע על זה. ואז היא עברה לשכנועים איומים - שאני חייבת לעשות כי אם החלטתי לעשות בהתחלה אז זה לא סיבה לבטל את זה עכשיו, ואפשר לעשות מי שפיר גם בשבוע 21, ואם יש בעיה מזריקים חומר לעובר כדי שהוא לא יוולד חי, ועוד כל מיני זוועות בסגנון.

MIF2002

New member
איזה סיפור מזעזע !!!!

בפעם שעברה המכון פישל...
את הבדיקות הקודמות עשיתי במהלך ההריון, אחת הבדיקות התקלקלה (משהו טכני), והסתומים לא הודיעו לי. כשחלף הזמן שהוקצב לבדיקה - התקשרתי לברר, הם התחילו לגמגם, שהייתה בעייה...ואני צריכה לחזור על הבדיקה שוב! בשלב זה הייתי בשבוע 16 - לחזור על הבדיקה היה אומר לפי לוחות הזמנים שלהם (5 שבועות) לקבל תוצאות בשבוע 21, ואם יש בעייה רק אז לעשות מי שפיר - ולגלות אם יש תקלה בשבוע 26 - שזה תינוק חי - אז מה המפלצת ענתה לי - אפשר לדאוג שהוא לא יהיה חי! כתוצאה מזה - התחלתי לצרוח עליה בהיסטריה, למה לא הודיעו לי שיש בעייה, והיא מציעה לי פתרון של רצח !! אז היא אמרה שניסו לתקן את התקלה ולא רצו להטריח אותי לבדיקת דם סתם! צרחתי עליה שעברתי מיליון בדיקות דם כדי להשיג את ההריון הזה, ועוד אחת לא הייתה משנה לי - ושאני לא מוכנה לעשות בדיקה עכשיו כי ממילא התוצאות יגיעו מאוחר מדי. הם נלחצו נורא, וניסו לשכנע אותי דרך מנהל המכון, ואמרו שבעקבות המקרה שלי שינו את הנהלים - כי זו ממש פשלה, והם הבטיחו תוצאות תוך שבועיים. בסופו של דבר הרופא שלי שיכנע אותי שגם אם אני כועסת הוא כן ממליץ לעשות. אז עשיתי, קיבלתי תשובה תקינה אחרי שבוע אחד בלבד!!! אולם כל הסיפור (בעיקר זה שצרחתי) הזיק לי להריון - בעקבות השיחה הנסערת - קיבלתי צירים - שהמשיכו עד סוף ההריון שאת מרביתו ביליתי בשמירת הריון. אפילו תכננתי לתבוע אותם, בסוף לא היה לי כוח להתעסק עם זה, אבל עד היום המחשבה על בדיקות גנטיות עושה לי רע...
איזה סיפור מזעזע !!!!
ממש עשה לי צמרמורת!!! פשוט לא יאומן! בכל מקרה אני ממליצה שלא תתני לטראומה הזו להשפיע על ההחלטה לעשות בדיקות נוספות הקיימות היום ושלא עשית, אלא פשוט תעברי מכון וגם תוודאי מה הנהלים ותספרי להם מה עברת כדי שיבינו שהם צריכים לפעול אחרת. המון המון בהצלחה !!!

anguly

New member
יש לך הצעה למכון חלופי לאיכילוב

איזה סיפור מזעזע !!!!
ממש עשה לי צמרמורת!!! פשוט לא יאומן! בכל מקרה אני ממליצה שלא תתני לטראומה הזו להשפיע על ההחלטה לעשות בדיקות נוספות הקיימות היום ושלא עשית, אלא פשוט תעברי מכון וגם תוודאי מה הנהלים ותספרי להם מה עברת כדי שיבינו שהם צריכים לפעול אחרת. המון המון בהצלחה !!!
אני ירושלמית, וההסדר בשערי צדק הוא שהם לוקחים את הדם ומעביריןם לאיכילוב...

MIF2002

New member
בהדסה עין כרם יש מכון גנטי

אני ירושלמית, וההסדר בשערי צדק הוא שהם לוקחים את הדם ומעביריןם לאיכילוב...
אולי תנסי אצלם? אמנם לא עשיתי אצלם את הבדיקות הגנטיות להריון אלא בדיקות גנטיות אחרות לאיזו מחלה, אבל הם עשו עלי רושם מאוד מקצועי.

anguly

New member
תודה, אני אנסה אחרי החג.

אולי תנסי אצלם? אמנם לא עשיתי אצלם את הבדיקות הגנטיות להריון אלא בדיקות גנטיות אחרות לאיזו מחלה, אבל הם עשו עלי רושם מאוד מקצועי.
תודה, אני אנסה אחרי החג.

הי לימורי ! גם אנחנו שניה לפני....

התייעצות רגע לפני...
שלום לכולן, אני לימור, בת 29, אמא לילד בן חצי שנה (שנולד לאחר IVF ראשון החזרה שניה של מוקפאים) וכבר מציצה לכאן שוב... בוגרת פורום פוריות
וכבר מתכננת את הבא... ורוצה העתק מדויק...
נו טוב... יש לי עוד מוקפאים אז הם למעשה תאומים שלא נולדו באותה הלידה...
אז רגע לפני שאנחנו מתחילים שוב (נו טוב... אם "רגע" נקרא עוד 1/2 שנה... פלוס מינוס
) רציתי לשאול שאלה לגבי בדיקות גנטיות בכדי שאם יש צורך לעשות משהו עדיף עכשיו ב"תקופת ההמתנה"... אז ככה: הבנתי שהיום נוספו בדיקות גנטיות חדשות - האם יש טעם לעשות אותן או שאם יש לי ילד אחד בריא בבית {
}ובידי תוצאות תקינות של X שביר, טיי-זקס, CF, חרשות גנטית זה מספיק
זה מה שביקשו מאיתנו לעשות בזמנו (בשנת 2000). המשך חתירה נעימה וקצרצרה מאחלת לכולן להגיע ליעד במהרה
חג שמח
לימור
(קודם צריך להפסיק להניק...) אין לי מושג לגבי הבדיקות

limor1975

New member
אלמוגי ../images/Emo24.gif

(קודם צריך להפסיק להניק...) אין לי מושג לגבי הבדיקות
אלמוגי

אמרנו שנתכנן ביחד אז קדימה להתחיל ב"חימום" לפני היציאה לדרך...
לימור שולחת לך מסר

limor1975

New member
../images/Emo51.gif לכולן

אלמוגי

אמרנו שנתכנן ביחד אז קדימה להתחיל ב"חימום" לפני היציאה לדרך...
לימור שולחת לך מסר
לכולן
עשיתי את כל הבדיקות ברמב"ם אצל ד"ר גרשוני. אחרי החג אני אתקשר לשאול לגבי הבדיקות שלי (לא ידעתי שאולי יש סיכוי שהן נשמרו... אם לא... מקסימום עוד דקירה.... ת'אמת הורידים שלי התגעגעו...

מצב
הנושא נעול.
למעלה