תודה לכולן
עוד כמה נקודות
ראשית, חשוב לי להבהיר שהן מסתדרות אחלה, רוב הזמן... יש להן עיסוקים משלהן... לפני כמה ימים הגדולה לא הרגישה טוב ונשארה בבית. מרגע שאחותה חזרה פתאום היה לי שקט כי שתיהן הכינו הצגה בחוץ. אח"כ היה לי עוד זמן שקט כי הן הושיבו את הקטן על הטרמפולינה שלו והציגו לו את ההצגה
אני מאוד מסכימה עם מייסיס (מייס!! תעשי צילום מסך ותשמרי את זה!!
) שזה דבר נרכש. לדעת להיות לבד ולהעסיק את עצמך.
החופשים איתן מאוד כייפיים. שבתות שלמות אנחנו נשארים בבית. אנחנו לא כאלו שחייבים לצאת כל שבת או לעשות אטרקציות....
א-ב-ל
1. יש תינוק קטן בבית.
2. יש את כל אוגוסט לפנינו - באוגוסט יש שבוע אחד עם אמא. שבועיים בנופש משפחתי איכותי :-,) ועוד שבוע וחצי שיש מצב שחלקו יהיה בקייטנה של העבודה של אבא. בעיקר כי הן מתות על העבודה של אבא וזאת נשמעת קייטנה איכותית במיוחד.
הפחד העיקרי שלי הוא שזה באמת יהיה יותר מדי. - זה יתחיל ב"קטנה" ביולי. כי צהריים זה באמת לא סיפור גדול. ואחר כך יהיה אוגוסט שכבר יהיה הרבה יותר קשה ואז בראשון לספטמבר - כל אחד יחזור למסלולו... כולל אמא לעבודה ותינוק למשפחתון
ומצד שני יש לי איזה מוטיבציה פנימית לעשות את זה. ויכול להיות שזה באמת איזה קטע כזה של להוכיח שאני יכולה... לא יודעת. מנסה לתהות עם עצמי אם זה העניין. אם אני צריכה עוד ועוד אתגרים כרגע כי חסרים לי בשוטף
תודה כלולן. אם יש עןד הערות/הצעות אני אשמח.
ואגב, מי שכתבה לגבי היחסים בין האחים (פרת ולא זוכרת מי עוד), ועל כך שבעינכן זה החופשים שעוזרים לזה.... אז הנה עוד שאלה:
אמא שלי היום שמעה על הרעיון הזה וחשבה שהשתגעתי. ולא הבנתי למה כי אני ואחי תמיד היינו חוזרים בצהריים הבייתה. לדעתה הקטנה שלי צריכה להישאר בצהרון. ואם בא לי לאתגר את עצמי אז להוציא את הגדולה. ובאופן כללי היא טענה שאחים צריכים הפרדה ולא להיות כל הזמן ביחד. ואת החופש הגדול צריך לנצל להפרדות שכאלה (כל אחת בקייטנה אחרת, אחת חוזרת מוקדם יותר וכו').
ואני לא יודעת עד הסוף את התשובה מה עושה אחים לאחים הכי טובים. אבל אני ואחי הם מודל לאחים הכי טובים
אז אני באמת תוהה אם היא צודקת. ואני דווקא צריכה להפריד.