התייעצות קיץ

אני מסכימה איתך שנכנסים לשגרה חדשה

וברור שאם עושים את זה מדי פעם לא נכנסת שגרה ממש, אלא יש יותר תחושה של משהו חד פעמי שכדאי לנצל במשהו יותר אטרקטיבי מסתם להיות בבית.

למה את יושבת שיש הבדל בין בית ספר לגן? בסהכ נוספים שיעורי בית מעיקים

שרלוקה

New member
בדיוק!

שיעורי בית מעיקים זה משהו שגם לוקח זמן. גם יכול להיות זמן איכות. וגם חשוב לעשות בבית יותר מבצהרון.

ובאופן כללי, ככל שגדולים יותר. נראה לי יותר קל. אז למרות שהיא גדולה "רק" בחמישה חודשים מביתי, היא כבר ב"פאזה" גדולה ובוגרת יותר.

מסכימה שעדיף לעשות שיעורים בבית

וזה גוזל זמן ומעיק (הייתי שמחה אם היו באות ולא היתה המועקה הזו). אבל לא רואה הבדל בשיקולים באיסוף כן או לא, במיוחד שזה קיץ ואין שיעורים כבר ואז באמת אין הבדל.

לדעתי זו הזדמנות שלא תחזור. ולכן אני אישית בוחרת לנצל אותה, למרות שאולי היה לי יותר קל לו היו בצהרונים. אני מאוד נהנית מזה וקשה לי מאוד לחשוב שאצטרך לוותר על זה בקרוב

את משקיעה יותר מדי מחשבה

את צריכה לחשוב מה את רוצה שיהיה. כן צהריים משותפים בבית, או לא. מכאן ואילך - תסתדרי עם כל החלטה שתהיה, בפרט שזה גמיש וניתן לשינויים.

את אוהבת את הרעיון של ימים ארוכים ביחד? לכי על זה, וכנראה שתגלי שנכנסים לסוג של שגרה נעימה והגיונית מבלי להידרש לאטרקציות מיוחדות.
מעדיפה אפשרות להתגמש? תרשמי לצהרון, וכל יום תבחרי מה מתאים לך.

ואגב, השיקול של "אם אני משלמת אני שולחת" בעיני הוא שיקול שגוי. אם את משלמת, ולמפרע התברר שטעית ואת מעדיפה שהות ביחד - למה להיענש פעמיים - גם לשלם וגם להנות פחות? שילמת - שילמת. השקט הנפשי שביכולת לבחור הוא בעיני תמורה מספקת. מפה תזרמי איך שמתאים לך וטוב לכן.

שרלוקה

New member
תכל'ס כבר החלטתי

משבוע הבא אני מוציאה אותן כמה פעמים בשבוע מוקדם.
לקראת סוף החודש אחליט לגבי הקיץ. כרגע אני נוטה לרעיון של להיות איתן מאחת.
לא מאמינה שיהיו לי עוד הזדמנויות בשנים הקרובות. אז כדאי שאנצל את זאת.

ולגבי הסיפא שלך - זה לא עניין של עונש או טעות.
אם אני משלמת, אני שולחת. ואז אין לי מושג אם טעיתי או מה אני מעדיפה. זאת הנקודה.אני אצליח "לנסות" רק אם לא תהיה לי ברירה.

אני הייתי משאירה בצהרון-גם יקל עלייך משמעותית

וגם נשמע שהן נהנות שם.
מקסימום אם יש אפשרות-להוציא פעם פעמיים בשבוע כן מוקדם ולעשות משהו כייפי.

princess66

New member
כמוני כמוך...

סיימתי לפני 3 שבועות חול"ד וכמוך התלבטתי רבות בשאלה האם להוציא את הבנים מהצהרונים.
ניסיתי להוציא אותם כמה פעמים וזה היה קשה.
הגדול צ'יק צ'ק השתגע בבית, (לא יודע להעסיק את עצמו לבד שניה) ואז הקטנה היתה מתעוררת ואני כעסתי בקיצור לא כיף.
הצעיר היה מגיע אוכל ונרדם ואז בערב חגיגה שלמה.
בקיצור החלטתי להשאיר את שניהם בצהרונים ופעם בכמה זמן מוציאה אחד לצהריים של פינוק, היינו הולכים לאכול בחוץ ועושים טיול או משהו כייפי אחר.
בשביל כולנו זה היה פתרון מצויין, גם בשביל הקטנה שיכלה לישון צהריים טוב ואז להיות רגועה אחהצ מה שהותיר לי זמן פנוי לגדולים.

למעלה