התייעצות קטנה :)

Chikkko

New member
יש בחורה אחת שאתה צריך להכיר...

הנה כאן, צפה בה ביוטיוב.
משנוררת כל גבר לארוחת ערב ולאחר מכן, לא רואה אותו ממטר.
&nbsp
בסופו של דבר, היא נכנסה לקשר עם בחור שאותו הכירה באופן ספונטאני ( לא ברשת ).
&nbsp
https://www.youtube.com/watch?v=hLAEGVd77zA
&nbsp

DogsPCI

New member
נו? אז? הכרתי, ולא מתאים לי... אמצא מישהי אחרת :).

&nbsp
בניגוד אליך, אותי לא מעניין כלל מה עושות מאות מליוני הנשים בעולם, כי אני מחפש לעצמי רק מישהי - אחת! שתתאים לי ולמי שאני :). וקיומן של נשים גועליות לא מייד מעיד על כלל הנשים באשר הן.
&nbsp
אין גברים גועליים? בטח שיש! אז? יש גבר אחד לפחות שאנס מישהי? דבר שתסכים איתי - הכי גרוע שיש? אז? מהיום כל הגברים אנסים וחולי נפש? כולל אתה? ואני?
&nbsp
והאמת לומר, יש הרבה יותר מאחת שיכולה להתאים לי... רק צריך לאתר אותן :))

הבוס

New member
נראה שזיהית את הבעיה

ומצאת את הפתרון
רק חסר גרם של אומץ

בהצלחה

מבינה את תסכולך אבל,,

כפי שכבר ציינו היום גם אישה משלמת על עצמה ואפילו חשה נהדר עם זה ובטחון אבל גם אני הייתי מצפה בדייט ראשון שהוא ישלם ולו מתוך נימוס על הקפה שהזמנתי (לא מזמינה ארוחות בדייטים לפחות לא הראשונות) אני לא חושבת שגבר "אמור"לשלם עבורך ואפשר גם לומר בפעם הבאה אני אשלם" כדי שתהייה אווירה נעימה ושיויונית,
למרות שאנני בגילך אם אצא לדייט ראשון והגבר לא ישילם על מה שהזמנתי אנני חושבת שאמשיך את הקשר כי זה גובל בגועל עבורי,
יש נימוס אלמנטרי לאישה.

שבוע נפלא ובהצלחה,
תעשי מה שטוב לך ותפעלי לפי האינטואיציה האישית שלך הדיעות פה תמיד תהיינה לפה ולשם.

Chikkko

New member
היא יוצאת אתו כבר חודשיים

והוא לא משלם עליה.
האם עליו להתחיל לשלם עליה, רק בגלל שכך היא רוצה ?

Chikkko

New member
השרשור הזה, כולו

גורם לי לחוש שיש כאן משהו הרבה יותר עוצמתי מכפי שהיה נדמה לי בעבר.
כלומר, אם פעם היה נדמה לי שיש איזו אפשרות קלושה שלא לשלם על הבחורה, זו הייתה טעות.

כמו שאמרתי, פותחת השרשור מנפנפת רק בציפייה שלה.
יש לה ציפיות.
לא ברור לי אם היא עונה במשהו על ציפיותיו של בן זוגה. אבל אין בדבריה אפילו צל צלו של רמז שזה מעניין אותה בכלל...
רק הציפייה האישית שלה...

פמיניזם ופמיניזם... והאישה היא שוות זכויות לגבר, אבל תמיד טרמפיסטית.

ממש לא

אם הוא לא שילם הוא לבטח לא יעשה זאת ואני תוהה מלכתחילה מדוע זה נמשך עד עכשיו ועדיין יש בה ציפיה שהוא ישלם.
קשרים נבנים על אמון ואהבה וכן על כבוד הדדי ועצם זה שהוא לא שילם עבורה בשבילי זה לא מספיק מכבד כי אני יכולה להבין שמתחלקים חצי בחצי אבל יש לי תחושה שכך הוא נוהג עם כולן.

יש כאן בעיה אחרת

ההתנהלות של הבחור שלך מעידה על בעיה מפושטת ומורכבת בהרבה:

הבחור שלך לא מנסה להרשים אותך.

לאחר X שנים בעולם התרבותי- חברתי (נאמר, בישראל)- הוא י-ו-ד-ע שמצופה ממנו לשלם בדייט ראשון/ מספר דייטים ראשונים.
הוא יכול להניח שסטטיסטית, לרוב הבחורות יהיה נעים יותר אם ישלם, והמנעות ממחווה זו עלולה להוביל לחוסר עניין בו.

כלומר, את יוצאת עם איש עקרונות. (דעתי האישית, איש מעצבן).
איש לא קל.
גבר שלא מוכן "לזרום" קצת, גם אם פחות מתאים לו.
גבר שכנראה לא נסחף, לא מתאהב עד מעל לראש, לא מפחד לאבד אותך, בשל הרושם שהוא עלול להותיר- ק.מ.צ.ן.

אני למדתי במרוצת חיי (הקצרים), שעדיף לצאת עם אנשים "קלים", שאינם "קיצוניים" מידי.

למשל, לא לצאת עם כאלה שלא מציעים לשלם בדייט ראשון, (ולגברים- אל תצאו עם נשים שמצפות שתשלמו עליהן במהלך מספר חודשים ראשונים או נשים שלא מציעות לשלם, לפחות מתוך נימוס).

ואני בכלל לא נכנסת כאן לעניין תרבותי/ חברתי/ פמניסטי וכד'.
כל זה לא משנה כלל.

את זו את.
את יודעת מה את אוהבת.
את מעדיפה להיות יותר מחוזרת? כזו שכן מפנקים אותה בהתחלה?
העניין כאן- מידת ההתאמה ביניכם.

יש המון דיונים הנסובים סביב הנושא "האם הוא קמצן, או שאת בעצם קמצנית כשאת מבקשת ממנו לא להתקמצן".
לדעתי, הדיונים הללו מפספסים את המטרה.

רוצה להיות קמצן/ קיצוני? סבבה. מעניין לשאול אותו מה עמדתו בנושא אי גילוח שיערות בית השחי/ שפם וכד'. האם הוא כה שיוויוני ויהיה לו סבבה עם אישה שאינה מסירה שפם ושיער בית שחי?

יש "מנהגים" קטנים שמצופים מאתנו, במיוחד כשהפרטנר מוצא חן בעינינו (במידה שאתה לא רוצה להמשיך איתה לדייט שני- סבבה. אל תשלם. מבינה שאתה לא רוצה להתרושש בדייטים). את מגלחת את בית השחי כשבא לך, וגם לפעמים כשלא.
במהלך חיינו, נעשה המון דברים שמוצאים חן בעינינו, וכאלה שפחות, רק על מנת להשתלב בחברה.
זה גם קורה.
לכן אנחנו יצורים חברתיים.
כל עוד זה לא קיצוני, לפעמים צריך ליישר קו עם הנורמה, כדי לחיות חיים חברתיים נעימים יותר, כדי למצוא בן זוג חמוד וכד'.

יש כאן בעיה אחרת

ההתנהלות של הבחור שלך מעידה על בעיה מפושטת ומורכבת בהרבה:
הבחור שלך לא מנסה להרשים אותך.
לאחר X שנים בעולם התרבותי- חברתי (נאמר, בישראל)- הוא י-ו-ד-ע שמצופה ממנו לשלם בדייט ראשון/ מספר דייטים ראשונים.
הוא יכול להניח שסטטיסטית, לרוב הבחורות יהיה נעים יותר אם ישלם, והמנעות ממחווה זו עלולה להוביל לחוסר עניין בו.
כלומר, את יוצאת עם איש עקרונות. (דעתי האישית, איש מעצבן).
איש לא קל.
גבר שלא מוכן "לזרום" קצת, גם אם פחות מתאים לו.
גבר שכנראה לא נסחף, לא מתאהב עד מעל לראש, לא מפחד לאבד אותך, בשל הרושם שהוא עלול להותיר- ק.מ.צ.ן.

אני למדתי במרוצת חיי (הקצרים), שעדיף לצאת עם אנשים שאינם "קיצוניים" מידי.
למשל, לא לצאת עם כאלה שלא מציעים לשלם בדייט ראשון, (ולגברים- אל תצאו עם נשים שמצפות שתשלמו עליהן במהלך מספר חודשים ראשונים או נשים שלא מציעות לשלם, לפחות מתוך נימוס).

ואני בכלל לא נכנסת כאן לעניין תרבותי/ חברתי/ פמניסטי וכד'.
כל זה לא משנה כלל.
את זו את.
את יודעת מה את אוהבת.
את מעדיפה להיות יותר מחוזרת? כזו שכן מפנקים אותה בהתחלה?

העניין כאן- במידת ההתאמה ביניכם.

יש המון דיונים הנסובים סביב הנושא "האם הוא קמצן, או שאת בעצם קמצנית כשאת מבקשת ממנו לא להתקמצן".
לדעתי, הדיונים הללו מפספסים את המטרה.

רוצה להיות קמצן/ קיצוני? סבבה. מעניין לשאול אותו מה עמדתו בנושא אי גילוח שיערות בית השחי/ שפם וכד'. האם הוא כה שיוויוני ויהיה לו סבבה עם אישה שאינה מסירה שפם ושיער בית שחי?

יש "מנהגים" קטנים שמצופים מאתנו, במיוחד כשהפרטנר מוצא חן בעינינו (במידה שאתה לא רוצה להמשיך איתה לדייט שני- סבבה. אל תשלם. מבינה שאתה לא רוצה להתרושש בדייטים). וסביר להניח שאת תגלחי את בית השחי, גם אם יש רק "קוצים", או שגילחת כבר שלשום וזה עלול לגרום לפריחה.
במהלך חיינו, נעשה המון דברים שמוצאים חן בעינינו, וכאלה שפחות, רק על מנת להשתלב בחברה/ למצוא חן.
זה גם קורה.
לכן אנחנו יצורים חברתיים.
כל עוד זה לא קיצוני, לפעמים צריך ליישר קו עם הנורמה, כדי לחיות חיים חברתיים נעימים יותר, כדי למצוא בן זוג חמוד וכד'.

שלום

הוא לא חייב לשלם עליך, כל אדם צריך לדאוג לעצמו ולא לצפות מהאחרים לדאוג לו. אם הוא רוצה, ישלם עליך וזה נחמד ויפה. גבר לא נעלה ולא נחות מאישה, שניהם סוגים שווים של בני אדם ואמורים לצפות מהם ציפיות זהות. אולי הוא גם במצב כלכלי קשה ולא יכול לשלם עליך, ועליך להתחשב בו. אם הוא טוב ונחמד אליך, הוא כנראה מחבב אותך. אם את רוצה, גם את יכולה להיות נחמדה ולהזמין אותו פעם.
&nbsp

למעלה