התייעצות קטנה

sapsap113

New member
התייעצות קטנה

היי אני כרגע בשנה א' בלימודי המשפטים בקריה האדמית אונו. מציעים לנו במסגרת המכללה לעשות במקביל תואר שני במנהל עסקים ואז זה יאריך את הלימודים ל-4 שנים.
אני ממש לא יודעת מה לעשות כי מצד אחד תאמת היא שאני לא ממש מתחברת בשלב הזה למנהל עסקים, אבל מצד שני זה רק עוד חצי שנה יותר ומרוב ההצפה בשוק זה דבר שיכול להוות יתרון ואני גם לא יודעת מה יהיה עוד 4 שנים.
אני מציינת שמבחינת הזמנים והכסף אין בעיה זה רק הקטע שאם אני אלמד את זה זה לא כי אני באמת רוצה זה בשביל שיהיה לי יתרון. מה אתם חושבים?

Ariel aka Rel

New member
פשוט מאוד

תחשבי בערך כמה זמן וכסף יעלה לך התואר הנוסף ואם הוא שווה את ה"יתרון" שהוא יקנה לך.
בעיקרון אם באמת אין בעיה של זמן וכסף, אז תעשי...
אני לא הייתי עושה.

לדעתי כדאי לך לחכות ולראות איך הציונים שלך

את צודקת שתואר שני יתן יתרון כלשהו שאולי כבוגרת קרית אונו תזדקקי לו בחיפוש עבודה. אבל היתרון הזה הוא מועט.
אולי תוכלי להמשיך לתואר שני במשפטים, וזה עדיף אם המטרה היא להשיג יתרון בקו"ח.
מתי את צריכה להחליט אם לעשות את המסלול המואץ הזה?

sapsap113

New member
תשובה

תאמת שהייתי צריכה להחליט כבר לפני חודש, הם התחילו את המסלול... (אני מאמינה שעדיין אפשר להצטרף) אני פשוט כבר לפני חודש החלטתי שלא אבל תמיד יש לי רגשות שאולי עשיתי טעות... למרות שכרגע נראה לי יותר קורץ לעשות תואר שני במשפטים כי זה משהו באמת מעניין אותי...מנהל עסקים כרגע לא מעניין אותי
הבעיה מתחילה כשאני צריכה לעשות החלטות כל כך גדולות שמכריעות לי בעתיד, ואף אחד לא יודע איפה הוא יהיה ומה הוא יעשה אחרי התואר...

אז ותרי

חרטה זה רגש שמלווה את חלקנו כל החיים- הרי אם תלכי לזה תצטערי שהלכת, אם לא תלכי תצטערי שלא הלכת...
אין לך שום אפשרות לדעת מה היה קורה אם היית בוחרת בדרך אחרת! וגם אין לך שום אפשרות להחזיר את הגלגל לאחור ולתקן טעויות. אלה החיים.

לא נשמע לי כ"כ משתלם העניין הזה אם לומר את האמת. עדיף שתשקיעי בלימודים ותעשי תואר שני במשפטים, ואם אפשר באונ' זה גם יוסיף (אם המטרה היא כמו שאמרת להקפיץ קו"ח). תואר שני במנהל עסקים מקרית אונו לא יעזור לך יותר מדי בחיים לדעתי, אבל אולי אני טועה.

sapsap113

New member
תודה!! ממש עזרתם לי..

ואת צודק., המטרה שלי היא שיהיה לי ממוצע גבוה ואחרי זה לעשות תואר שני באוניברסיטה...

בכיף

למעלה