התייעצות קטנה

grizelda

New member
התייעצות קטנה

שלום. לפני שבוע או פחות כתבתי כישוף (אני עובדת באנגלית) שיחזק לי את האנרגיות לשליטה עצמית כדי שאני ידע מה כוונותיו של מישהו מאוד יקר שהייתי איתו בקשר. הכישוף היה מורכב ממשחק בצבעים לבן וצהוב (נרות) ורוזמרין (שמן). זה עבד והצלחתי סוף סוף להגיע לשיחה רצינית איתו וזה הוביל לסוף של הקשר. אני לא בטוחה אם מה שעשיתי היה נכון. אתם חושבים שזה היה צעד נכון להשתמש בכישוף כדי לשחרר רגשות או להביא לתהליך מסויים שיוציא אותי מקשיים בקשר? כי לערב מאגיה בכל הקשור לאהבה בדרך כלל מזיק. בתודה מראש, גריזלדה.

שלום לך:)

לדעתי אי אפשר לקבוע מה טוב ומה רע כי אותו מעשה יכול להביא לתוצאות טובות ורעות, ולכן אי אפשר להגיד מה נכון ומה לא... מה שכן אפשר לעשות זה לנסות לנווט את המעשים שלך לפי מה שאת מרגישה. אם המעשה היה בכוונה רעה, אז הוא רע, גם אם התוצאה הייתה טובה, ולהפך... כלומר אם הרגשת שאת עושה משהו לא בסדר באותו הרגע אז זה היה דבר שלא נכון לעשות אותו... זו דעתי... ירדן

grizelda

New member
תגובה

לא הרגשתי רע ולא עשיתי כלום מכוונות רעות, אחרת הייתי עוצרת את עצמי. אבל התרכזתי רק בעצמי ורק בכך שאני רוצה כבר לדעת לאן הקשר מוליך. האם הריכוז שלי בשאלה הזאת, בכוונה הזאת הוביל לכך שהקסם יצא אפקטיבי או גרר אנרגיות שליליות?

L e s t a t

New member
שלום גריזלדה

אם המצב הוא כזה שאת כבר לא יודעת מה לעשות ואין פתרון אחר באופק אז כישוף להשפעה על היחסים בינך לבין מישהו אחר הוא בהחלט לגיטימי. חוץ מזה, שמה שעשית היה כדי להשפיע רק עלייך בסופו ותחילתו של דבר, כמו שאמרת, מה שבעצם עשית היה: "כישוף שיחזק לי את האנרגיות לשליטה עצמית כדי שאני ידע מה כוונותיו של מישהו מאוד יקר שהייתי איתו בקשר." הכישוף מטרתו הייתה רק לדעת מה כוונותיו, לא לשינוי הכוונות שלו. כך שגם מכשף שמאמין בקארמה לא היה סולד מאותו כישוף (אולי משנה אותו קצת, למשל כדי שידע את כוונותיו של אדם אחר רק אם זה לא יפגע בו או משהו כזה). לערב מאגיה בענייני אהבה לאו דווקא מזיק, אבל לפעמים זה פשוט לא מועיל.

כמה תשובות......... וגם שאלות......

קראתי את השאלה הלך ולא ממש הצלחת לענות....... בגלל שמצד אחד, זה גרם לך לאבד קשר עם אדם מאוד יקר (לפי מה שרשמת) ומצד שני לא עשית שום דבר רע...... לא השתמשת במאגיה כדיי לחפות עליו את אהבתך..... אני חושב, בכל מצב, שאם עברת את כל הדברים שאת יכולה לעשות ולא הצליח לך אז כדאיי לערב מאגיה...... מכל סוגיה......גם למטרות רוע.... אבל מכייוון שאת לא כפית את עצמך עליו ורק רצית לגלות מהן כוונותיו האמיתיות אז לא עשית שום דבר רע! ונראה לי שבמקומך גם אני הייתי עושה את אותו הדבר!! אני ממש מצטער על כך שהקשר שלך איתו נגמר....... אני עצוב בשבילך..... אבל חייבים לדעת שבמאגיה, לא תמיד הכול מסתדר בדיוק איך שרוצים!! (מנסיון.....) אז תתגברי ותתבגרי מהמקרה...... בהצלחה בהמשך..... ועכשיו לשאלות: למה השתמש בצבע צהוב בכישוף שלך? למיטב ידיעתי צהוב מסמל קינאה!! אז נראה לי שיכול להיות שזו אחת הסיבות לפירדה שלך איתו...... וגם לא הבנתי למה רוזמרין?!?! אשמח לקבל תגובות מהירות...... "ניאו המקורי"

לא שאלו אותי, אבל...

אני בקצרה אענה שאין סמלים שחייבים לעבוד לפיהם. כל אחד הולך לפי איך שהוא מרגיש. זה עניין אישי, ופרטי שמשתנה מאדם לאדם. זה כל היופי שבמאגיה. ירדן

grizelda

New member
מצטערת על האיחור...

הייתי באילת בפסטיבל הג´אז (היה מדהים!). תודה רבה על התשובה, היא עזרה לי להבין כמה דברים בנוגע למקרה. אני יסביר על הכישוף: בעצם חיפשתי מרכיבים שקשורים לחשיבה והבנה לעומקים שונים. working with the mind אחד הצבעים שמשיג את המטרות האלו הוא צהוב. הצבע הלבן מסמל אמת כך ששילוב ביניהם קלע למטרה שלי. הרוזמרין קשור לכוחות נפשיים mental powers זה הכל. את הלחש אני חיברתי לפי מה שהתאים לי. מקווה שזה עזר במשהו

למעלה