התייעצות פעם ראשונה...

הדר126

New member
התייעצות פעם ראשונה...

שלום,
זאת פעם ראשונה שאני כותבת בפורום הזה ואני רוצה לשאול שאלה עבור אמא שלי אני מקווה שזה בסדר שאני שואלת בפורום הזה (אם זה לא מתאים אשמח שתפנו אותי לפורום הנכון..)..ואם כן אז אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור באיזה שהיא דרך או המלצה טובה...
אז ככה-אמא שלי בת 57 כבר למעלה מחודשיים סובלת מכאבים באזור הגפיים שכתוצאה מזה היא טוענת שמרגישה חולשה ממשית ברגל שמאל...בנוסף בזמן האחרון הכאבים התגברו ונוסף כמו תחושת נימלול ברגל וקצת ביד..כאילו תחושה כמו שהרגל נרדמת אחרי שיושבים באותה תנוחה הרבה זמן...משהו כזה...
היא עשתה בדיקת מיפוי עצמות שיצאה תקינה ומעבר לזה רופאת המשפחה לא ממש הפנתה אותה לדברים נוספים...העלו השערה שאולי זה סוג של דלקת כל שהיא..(חייבת לציין שהיא גם סובלת מכאבי גב לא מעטים..לא יודעת אם זה קשור..)
בקיצור הכאבים מחמירים ועכישו המליצו לנו ללכת לנירולוג מומחה אולי אפילו באופן עצמאי או דרך רופא שעובד בהסכם עם קופת חולים (אנחנו בכללית)..
אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור אם מישהו עבר משהו דומה ולתת לנו אפילו כיוון כי אנחנו קצת באפילה לא יודעים אפילו לאיזה מומחה כדאי ללכת ובאיזה תחום...
בנוסף אנחנו מאוד רוצים ללכת לניורולוג אפילו פרטי לא משנה כמה יעלה..אבל אנחנו ני מקווה שזה מספיק ברור ותוכלו לעזור..אנחנו חיי המלצה לרופא טוב מאזור המרכז...
תודה ורפואה שלמה לכלונו :)

Sigal H

New member
כאב ונימול כמו שאת מתארת

נשמעים ממקור עצבי (אבל אני לא מומחית, קחי בערבון מוגבל), ולכך נוירולוג הוא אכן הכתובת.
אני לא מכירה נוירולוגים במרכז אז לא אוכל לעזור בזה, אבל אולי תכף יבואו מי שכן.

בהצלחה, והלוואי שאמך תרגיש יותר טוב במהרה

סיגל

הדר126

New member
אמן! תודה רבה! אני מקווה באמת שיוכלו להמליץ

לי על נויורלוג טוב..

יש לה פריצות דיסק?

אם הייתי רופאה זה הדבר הראשון שהייתי בודקת...
אצלי אבדה תחושה ברגל כתוצאה מלחץ של פריצת דיסק וככל שהזמן עבר הלחץ על העצב גבר עד שהזדקקתי לניתוח, כי אחרת העצב היה מת והרגל היתה משותקת לחלוטין.
אני לא רוצה להפחיד אותך וגם אין לי ידע מקצועי אלא רק נסיוני הפרטי, אבל במקומה הייתי מבקשת מאורטופד הפניה ל-סי.טי.

bimbo.

New member
התאור שלך מעלה בי מחשבה על נוירופתיה.

וזה רק נוירולוג יכול לקבוע, אחרי בדיקת EMG.
בבי"ח מאיר בכפר סבא יש מחלקה נוירולוגית בראשות ד"ר קליין, שהוא מומחה במקצועו ואדם מאוד איכפתי.
נסי להתקבל לשם. אני לא יודעת אם הוא מקבל פרטי.

ואם זו אכן פריצת דיסק כמו שאופה משערת, זה שייך בעיקר לאורטופדיה.

בהצלחה!!

למעלה