התייעצות פאות ~

rocket

New member
התייעצות פאות ~

צאו מנקודת הנחה שבחיים לא עיצבתי פאה, בקושי קניתי פאות XD אני רוצה למצוא את הפאה הכי מתאימה לפורים שתצריך את המינימום עיצוב מבחינתי יש לי כמה אופציות, תביעו דעה מה לדעתכם הכי מתאים ? קודם כל , הדמות - http://www.kidszone.de/screenshots/original/2008/09/Digimon-Kaiser1.jpg הפאות - אופציה מספר 1 אופציה מספר 2 אופציה מספר 3 אני אישית בעד הראשונה כי יש בה גם כחול מעור עם שחור וגם היא כבר מסופרת כמעט כמו שצריך גם השלישית נחמדה אבל צריך לעבוד עליה יותר מה דעתכם? ושאלה נוספת - מישהו עבר פעם עם כרטיסי אשראי בינלאומיים שקונים בדואר ומטעינים? אפשר לקנות איתם באיביי?

קיוויתי שזו תהיה הדמות הזו DDD:

ואני גם חושבת שהפאה הראשונה היא הכי מתאימה, לפחות מהתמונות. גם השלישית לא רעה, אבל נראה שיש לה קצת גלים מאחור, ואולי זה יפריע בעיצוב... אבל הראשונה כבר דיי עומדת כמו שצריך, והמחיר דיי אותו הדבר, לא? אז אני הייתי הולכת על הראשונה. (אבל הזמנתי רק 2 פאות מאיביי אז אולי כדאי לשמוע את המומחים בנושא ם:) ובקשר לאשראי אין לי שמץ, סורי >:

akane

New member
הראשונה בלי ספק~

ולא רק בגלל העיצוב. גם אהבתי שיש בה גוונים והיא כהה מהאחרות.

akirekaeru

New member
אני מכירה את הסגנון של החנויות האלה..

הפאות האלה לא ממש מיועדות ל"עיצוב", אלא לשימוש כמו שהן.. קחי את זה בחשבון. הן בסדר, אבל אם את מתכוונת לעצב - אולי כדאי לך לחפש אחת יותר איכותית. בהתאם לכל זה, אופציה 1.

rocket

New member
תודה :)

הנטיה שלי מההתחלה הייתה כלפיי הפאה הראשונה ואתם רק חיזקתם אותי ~

למעלה