התייעצות עם המבינים

tantosh

New member
התייעצות עם המבינים

בוקר טוב דיג'יסטים. ככה, אני מתכוונת לקנות ציוד די-ג'י חדש. חשוב לציין שזה יהיה יותר לאירועים פרטיים בחצרות ומסיבות באולמות קטנים. וזה מה שהוצע: רמקול - 15" 400W של חברת RBX (האם החברה הזו טובה? אני לא מכירה אותה בכלל). אמרו לי שברמקול יש מגבר מובנה. וזה במחיר של 2048 ש"ח ליחידה. מיקסר כפול gemini cdm 3600e - במחיר של 1873 ש"ח. אני חושבת לקנות 450W של הרמקולים. ומה אומר ה- 3600E?? תודה רבה (-:

אכן חברה לא מוכרת המחיר נראה סביר

אבל לחצר בית זה מאד חזק לא יודע אם את יודעת שהשכנים יכולים לא לאהוב את הרעש.לגבי הקייס לא ממש הבנתי איזה נגנים תקני.שאלה אחרת זה איך תרימי כל רמקול מוגבר שוקל משהו כמו 25 קילו שזה לא קל לבחורה.נראה פשוט אבל ממש לא אם את תלכי למסיבות מחוץ לחצר שלך.אני הייתי ממליץ לך לקנות משהו משומש פשוט להתאמן ושיתאים לחצר שלך.

tantosh

New member
תודה רבה מאוד

על כל העצות. בעניין ההרמה - יהיה מי שירים לי את זה. אני לא מתכוונת להרים 25 קילו. אז כנראה אלך לחנות אחרת ואדע יותר מה להגיד להם. וזה לא רק לחצר שלי, פשוט מסיבות אירוסים אצלנו עושים בחצר אז שם בחצרות של אחרים ארצה להיות..

יקר ואפרט:

הרמקולים של RBX בינונים ומטה, אינם אמינים במיוחד ובנויים באותו המפעל בסין של סאונד קינג. במחיר כזה גבוה, אפשר להוסיף 50 שח ולקבל את הפרוטק 500A החדש שהוא יותר חזק, הרבה יותר אמין ויותר איכותי ממש רמקול נהדר ביחס למחיר, חדש עם אחריות. כמובן שאפשר לקנות משהו שווה ערך לרמקולים האלה בכמה מאות שקלים פחות, גם מוגברים, גם חדשים וכמובן עם אחריות. בקשר למיקסר, טוב דבר ראשון זה לא בדיוק מיקסר, זה קופקט כפול משולב מיקסר בפנים. זול יחיסת לפלטות אחרות, אבל זה המחיר מחירון שלו בשוק. האמת? לא הייתי ממליץ לגעת בקומפקטים שלהם, במחיר כזה לא תשיגי פלטה טובה יותר חדשה, אבל אני הייתי מעדיף לקנות זוג פיוניר 100 יד שניה מאשר לגעת בגימיני חדש, ואם תעבדי עליהם חודש-חודשיים גם תחשבי אותו דבר, ותחפשי את הפראייר הראשון למכור לו את זה (בהפסד של יד שניה) מכשירים לא אמינים, תגובות איטיות, CUE לא מדוייק ומה לא.

dj mango

New member
קודם כל תתחדשי ו...

הרמקולים הם ברמה מאוד מאוד ירודה לא הייתי ממליץ בכלל כמו שכבר הציעו לך הייתי הולך אם כבר באותה מסגרת תקציב ובאותו סגנון אז על הפרוטק 500W החדשים שימי לב לא לקנות את הדגם הישן ts360a הם שוקלים 35 קילו פר יחידה וגם לאנשים חזקים זה כבד!!!!! ובקשר לפלטה עדיף לקנות "מותג" [פיוניר,דנון וכו'] ולא לקנות ג'ימיני חדש מכשירים מאוד לא אמינים וחבל לקנות ולהתבאס אם תחפשי היטב תוכלי למוא אחלה של פיוניר CDJ 100S או דנון DN-S1000 מכשירים באמת לפנים כנ"ל מיקסר פלטה זה דבר שילך איתך הלאה תמיד והכי כייף שיש משו כייפי וטוב לעבוד עליו חלק ניכר מהעבודה כדיג'י זה ההנאה שבדבר מקווה שעזרתי בכל מקרה המון בהצלחה!! 3600E-מאמין שזה הדגם לא??

למעלה