התייעצות נעליים

התייעצות נעליים

שלום לכן! בדר"כ סמויה, אך לאחרונה מוצאת את עצמי נכנסת לכאן יותר ויותר ומאוד נהנית! לפני שבועיים נגזר עליי ע"י אורטופד גזר דין לא צפוי: נאסר עליי לנעול נעליי עקב... אני בגובה 1.61, משקל 64 (אבל בדיאטה) מעולם לא נעלתי נעליים שטוחות כך שאין לי מושג איך האופנה בתחום הנעליים השטוחות. אשמח אם תכוונו אותי לסגנון ולנוחות! הכי חשובה הנוחות (אני עובדת בנק, כך שחשוב שיהיו גם מתאימות לסגנון מחויט) תודה

efroch99

New member
וואו, זה פשוט... תסריט האימים שלי

אני נורא חוששת שזה יקרה לי גם. זה יהרוס לי מאוד את הכיף מהבגדים, ויש סיכוי שאצפצף או לפחות אזייף קשות... אכפת לך לשתף למה? הלוקס ולגוס הידוע לשמצה? בכל מקרה, חשבתי על נעלי אוקספורד שטוחות - חמודות מאוד במראה חצאית/שמלה. האם מותר לך פלטפורמה ישרה? כי אז יש את סגנון ה - flatforms, אני לא מתה על זה, אבל אולי עדיף על שטוח רגיל עם חשובה לך ההגבהה - http://www.google.com/search?hl=en&...Q&biw=1280&bih=823&sei=NtlUT-zGMsKF8gPvupX0BQ

קלעת בול: לוקס ולגוס

לצערי, אני לא יכולה לצפצף/לזייף, כי יש לי כאבי תופת ברגל, כך שאני חייבת דחוף לקנות נעליים ומדרסים, אחרת אני מושבתת בבית... בהחלט אשקול אופציה של פלטפורמה תודה

גם אני באסורות העקבים

(הלוקס ולגוס) לא שזה משנה לי כי אני ממילא לא נועלת עקבים
לי הכי נוח עם נעלי סירה. בעיניי זה גם הכי יפה, אבל זה עניין של טעם. הנוחות היא שאלה של מבנה כף הרגל (רחב או צר) ושל הנעליים עצמן (רכות מספיק, רחבות מספיק ובמידה הנכונה): אם יש לך כף רגל רחבה, קני בחנויות כמו אלדו, ספרינג ו-וויקאנד, שיש להן אימומים יחסית רחבים. אם כף הרגל שלך צרה נסי חנויות כמו פול אנד בר וגזית, שהאימומים בהן יותר צרים בד"כ. המידה צריכה להתאים בדיוק: שלא תשפשף בעקב אבל גם שלא תהיה גדולה מדי, כי אז יווצרו שלפוחיות. הנעל צריכה להיות "בול" על הרגל, ואם המידה שמתאימה לא נוחה - סימן שהנעליים לא בשבילך. מבחינת הרכות, זה עניין אישי - אני לא יכולה לסבול נעליים לא רכות, יש כאלה שיותר טולרנטיות ממני. לי הכי חשוב שהחלק האחורי של הנעל יהיה רך ולא יהרוג לי את העקב, ושהחלק הקדמי יהיה מספיק רך כדי שאוכל להזיז את הבהונות במידה סבירה. ומבחינה אסתטית, תכף אני מעלה כמה תמונות של מה לדעתי יפה...

בנעל כזו לא תצליחי להכניס מדרסים.

אגב, לי אין לוגוס ולגוס ויש לי מדרסים שמשמשים אותי בחלק מהנעליים. ואני לא מסוגלת לנעול את הנעליים שמוכרים ברשתות האופנה. האימום שלהם ממש גרוע עבורי.

Shusho

New member
אפשר לשאול איפה את קונה נעליים?

אני פשוט מתענה עד שאני מוצאת זוג נעליים שאני מצילחה לנעול בלי להשתגע. האימום פשוט לא מתאים ברוב המקרים... שלא לדבר על נעלי בובה - אני פשוט לא יכולה לנעול אותן

אני לא קונה במקום אחד, אבל אני לא מתפשרת

ולא חוסכת . קונה רק אם מרגישה נוח ברגע שאני מכניסה את הרגל . יש לי נעלי נוחות של כל מיני חברות. פלייפוט, קומפורט ליידי, רוקפורט,מורן(שמתי קישור לאתר שלהם) ועוד. לא כל הדגמים נוחים לי אני מנסה עד שאני מוצאת.

lisa s

New member
מדרסים הצלחתי להכניס רק בנעלי טבע נאות

משהו בסגנון הזה, אבל יותר עדינות ובצבע יותר נורמלי. ובעצם גם בנעליים שטוחות של קלארקס. פשוט הן הנעליים היחידות כמעט שיש להן מדרסים נשלפים. נעליים שטוחות אחרות בדרך כלל חסרות מדרסים ואם תכניסי אליהן כאלה לא תוכלי להכניס את הרגל כי זה יהיה גבוה מידי. האם הרופא אמר לך משהו על מדרסים? אם כן, שווה לנסות. בכל מקרה, מה שהכי יעזור לך זה פשוט לגשת לחנויות ולנסות נעליים עד שתמצאי את אלה שהכי נוחות לך. לי באופן אישי, קלארקס הכי נוחות, אבל זה עניין אינדיבידואלי ואת צריכה לחוש בעצמך מה הכי טוב לך.

מרחיב בהונות? למה?

ולי היו מדרסים וזנחתי אותם כי לא יכולתי לנעול שום נעל מלבד ספורט או כאלה ממש רחבות ומכוערות ומידה אחת גדולה יותר
של גזית. באסה.

בשביל ההלוקס ולגוס

זה עיוות במפרק האצבע הגדולה, והרעיון הוא שהסיליקון הזה מחזיר אותה למקומה הטבעי ומונע מהמפרק להתעוות עוד יותר.

לי וולף

New member

צר לי שאת 'נחשפת' דווקא בנסיבות כאלו אבל אני שמחה שמצאת פה עניין ומקור לעצה
נכון... מבאס אבל לא סוף העולם. נעליים שטוחות באות היום בכל כך הרבה צבעים וצורות וגם מותגי הנוחות רק הולכים ומשתפרים אם את לא חייבת נעלי נוחות - כמובן שכל נעלי סירה יהיו נפלאות. אם את רוצה או חייבת מותג נוחות ההמלצות הדי קבועות הן: אירוסול (aerosoles), קלארק'ס, פליפוט, ביוטיפיל מקווה שלא שכחתי כלום.... שימי לב שבגלל שלא תוכלי 'להוסיף' גובה, מומלץ - כשאת עם נעליים פתוחות- שיהיו עם מפתח עמוק ככל הניתן, להארכת הרגל (יותר ע"מ שלא לקטוע את הרצף...
)

pixie lul

New member
אם את זקוקה למדרסים המצב מסתבך

(גם אני נאלצתי לנעול שנים רק נעליים שבהן מדרסים). את צריכה לקנות נעליים שניתן לשלוף מהן את החלק הפנימי ולהכניס במקומו מדרס (שבדר"כ תופס די הרבה נפח מהנעל). מראש זה מגביל לנעליים פחות עדינות. נסי ברוקפורט - שם ניתן לשלוף את החלק הפנימי מכל הנעליים.

למעלה