התייעצות מהירה

newKiticat

New member
התייעצות מהירה

בגד גוף מגניב. (
) זה השגעון החדש שלי. אבל התיקתיקים למטה פשוט לא תופסים. אפשר פשוט לתפור את זה, נכון?

efrato1

New member
ומה עם ללכת לשרותים?

את מתכוונת להתפשט מס' פעמים ביום?

newKiticat

New member
בין כה וכה אני עושה את זה

עם בגדי גוף אחרים.
נראה לי שלהתחיל לתפור תפרים יהיה בלאגן. בעוד שלתפור הכל סגור- פשוט יהיה קו תפר אחד...

nowonder

New member
המיתוס של ניוקיטקט

להתפשט לגמרי כל פעם שהולכים לשירותים נראה לי המון עבודה ואנרגיה, זה באמת שווה את זה?

newKiticat

New member
מן הסתם

אני לא לבושה מלכתחילה באלף שכבות.
זה פשוט מעצבן אותי שיש משהו למטה....

innocence

New member
אולי להחליף את התיקתקים בקרסים?

כמו שנאמר מעליי, להתפשט כדי ללכתלשירותים זה בעסה

newKiticat

New member
ועוד שאלה...

יש לי שמלת אסוס. מדהימה. כמה מדהימה? מ-ד-ה-י-מ-ה! אבל בגלל שהיה מדובר בסייל והפחד האישי שלי התבטא, קניתי אותה בשתי מידות ורציתי להחזיר אחת. רצוי שזו תהיה גזרה קרובה לגוף, אבל כמובן שצריך לנשום. ועכשיו אני מתלבטת אם להחזיר את המידה 18 או ה-16. כאמור עליתי במשקל ואני באמת עובדת על לחזור למידה 16. היא עולה, היא נסגרת, אני נושמת בה. ולא בכאילו. באמת באמת. השאלה אם לסמוך על זה שאני ארד 5 ק"ג...

Aussie Girl

New member
אם את גם ככה רוצה לרדת

זה יכול להיות הדחף לזה או הפרס בסוף הדרך. מצד שני אם תשאירי את 18 תוכלי ללבוש אותה עכשיו ולהצר אותה אחרי שתרדי במשקל.

lisa s

New member
אם היית כותבת שאת

רוצה לרדת 20-15 קילו, זה היה כבר משהו אחר ולא תמיד ריאלי, ולא הייתי מעודדת אותך לקנות את הקטנה יותר. אבל 5 קילו נראים לי בהחלט גורם מוטיבציה ויעד סביר ואפשרי. גם אם זה יקח קצת זמן, את תצליחי

newKiticat

New member
זהו.

שאני מחפשת לרדת בחזרה לתוך כל המלתחה שלי.
זה הכל. אני פשוט תוהה כמה אנרגיה וכמה מסובך זה להצר שמלה כזו... (הבעיה העיקרית עם המידה הגדולה יותר- זה שזה לא יושב טוב על הכתפיים.

lisa s

New member
לא מומחית בתפירה

אבל יש לי הרגשה שאחרי הצרה זה לא ישב פרפקט כמו שמלה שמתאימה בכתפיים מלכתחילה. ובכלל אם מדובר על עוד הרבה בגדים במלתחה (וגם ככה את נכנסת לשמלה רק פשוט לא מרגישה בה בנוח), אז לכי על השמלה הקטנה יותר. 5 קילו זה אפשרי, גם אם ייקח לך קצת זמן אל תתייאשי, זה יעד נורמלי ובריא לחלוטין. תנסי לגייס עוד מישהו בסביבתך שמעוניין לרדת ותעשו את זה יחד, להרבה אנשים זה עוזר.

למעלה