התייעצות לגבי שמלה

yardencfs

New member
התייעצות לגבי שמלה

היי

אני מוזמנת בקרוב לחתונה של חברה מאוד טובה.
האם השמלה הזאת נראית לכם מתאימה, או שבגלל שיש מתחת לתחרה לבן היא יושבת על גבול השמלה הלבנה שאסור לחתונה?

זאת שמלת תחרה של מארק ג'ייקובס, ועם משלוח תעלה מאי ביי כ- 800 שקלים.
והאם לפי דעתכם היא שווה את המחיר?

זאת השמלה

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=360463056103

אשמח לחוות דעת,

תודה רבה!

innocence

New member
היא לא נראית בכלל כמו שמלת כלה,

אז מבחינה הזו את מכוסה לחלוטין.

בנוגע למחיר והאם זה שווה את זה, זה עניין אישי.
כמה את אוהבת את השמלה? (אני למשל ממש לא אהבתי)
מה התקציב שתיכננת לעצמך? (מצב כלכלי, כמה שימוש יהיה לך בשמלה אח"כ וכו...)

בכל מקרה, בגדי מעצבים זה יקר, אז אני מניחה ש800 שקלים זה לא ממש יקר עבור שמלת מעצבים. מצד שני, אני לא יודעת את המחירים הרגילים של מארק גייקובס

Aussie Girl

New member
מבחינת לבן אין שום בעיה

היא ממש לא לבנה ולא רואה בעיה ללבוש אותה לחתונה.
מבחינת מחיר, זה ממש עניין אישי אבל אני לא הייתי מוציאה כל כך הרבה כסף על שמלה שלא מדדתי אלא אם כן יש אפשרות של להחזיר בלי בעיה ויש מספיק זמן למצוא תחליף.

@יעל@

New member

הלבן כמעט ולא מורגש שם, מה שלא אהבתי את החלק העליון, כשהדוגמנית מצולמת מאחור, זה נראה כמו חולצת בטן וחצאית...

בקיצור לא אהבתי.

אבל למה שחור למה??

kikush4

New member
לא הייתי קונה פריט של

MARC JACOBS מאיי ביי. זה מחיר לא הגיוני לשמלה שלו. יש סיכוי טוב שמדובר בזיוף

מסכימה עם הדעה הרווחת

אין שום בעיה עם הלובן. זו בהחלט לא שמלה שאפשר לטעות בה כשמלת כלה.
אבל גם אני לא מתה על העיצוב שלה, ולדעתי זה סיכון גדול מדי לקחת על שמלה שאולי לא תתאים.
לדעתי אם תחפשי אצל מעצבים ישראלים או אפילו בחנויות וינטאג׳ בתל אביב, תמצאי שמלות מעצבים שוות לא פחות במחיר דומה או נמוך.

@יעל@

New member
הבעיה היא...

שחלק מהמעצבים הם אפילו לא מעצבים, והמחירים מופרזים ביחס לסחורה שאת מקבלת.

אבל אני באמת מסכימה שאפשר למצוא שם דברים יפים.

צודקת, אני בהחלט לא חושבת

שרוב המעצבים הישראלים גובים מחירים הוגנים ביחס לאיכות הסחורה שהם מספקים בתמורה.
אני באופן אישי קניתי את השמלה שאני הולכת ללבוש לחתונה קרובה במנגו, ולדעתי היא מושלמת, אז אני האחרונה שתגיד שעדיף ללכת על שמלות מעצבים.
אבל היות ונראה שזה מה שהיא מחפשת, לדעתי לפחות רצוי למדוד שמלה כזו לפני שמוציאים עליה סכום כזה.
אני, בתור חובבת חנויות יד שנייה ווינטאג׳, הייתי מתחילה בלבדוק חנויות כאלו - יש ביניהן כמה שמחזיקות שמלות של מעצבי על מחו״ל במחירים נמוכים בהרבה.

@יעל@

New member
גם אני קניתי שמלה לאירוע

שהיה לי בספט' במנגו. הצבע היה צבע אבן משעמם שהיה מאוד טרנדי בחורף, אבל היא הייתה קלאסית ונקייה. חבל שלא היה אותה בוורוד או סגול בהירים....

וגם חברה של אחי, לאירוע משפ' שהיה לה חרשה את כל ת"א, ובסוף קנתה שמלה של מנגו.

yardencfs

New member
תודה! לגבי האמינות ומקוריות השמלה

האמת היא שהגעתי לשמלה הזאת בעצם דרך האתר של בלומינדלס.
גיליתי שהם שולחים לארץ... ויש להם באתר שמלות מדהימות (אבל לא זולות של מותגי יוקרה וגם לא).
האתר גם מראה את החישוב בשקלים לכל דברים, אז ראיתי שם את השמלה ב כ 600 שקלים במחיר סייל.
הבעיה היא שכשהגעתי לדף התשלום, זה כבר יצא קרוב ל 900 שקלים עם משלוח ועם מיסים(עם שולחים בדואר אקספרס עד הבית עם חברת שילוח).
אז פשוט חיפשתי אותה באיביי.
תודה על הצעות
אולי באמת אני אלך למנגו.
יצא לי כבר לחפש בת"א בחנויות מעצבים, והשמלות שראיתי שמצאו חן בעיני פשוט היה ממש קצרות... שחושפות יותר מידי רגליים.
אני דווקא מחפשת שמלה שתגיע עד לברכיים או קצת מעל.

למעלה