בעצם רק את יכולה לתת תשובה
לשאלה שלך. לדעתי, חשוב שהגן יהיה המשך של קו מסוים שיש בבית. הגן שמתאים לי, בטח לא היה מתאים לך ולהפך. לכן, גם המלצה על גן מסוים, אני אעדיף לקבל מהורה שחושב על הדברים פחות או יותר כמוני. נכון ששווה לשמוע דעות נוספות- אבל כמו שקורה כאן, זה לא ממש משכנע אותך. לי אין שום בעיה עם טלויזיה, ולא הייתי שוקלת אפילו לחלקיק שניה להוציא אותה מהבית
הבן שלי אוהב לראות הופ, וכל הזמן אני שמה לב לדברים שהוא לומד משם ומיישם במשחקים שלו או שמעוררים אותו לשאול שאלות. סתם כדוגמא, יש תוכנית עם "אליק ובליק"- בה מסבירים על תכונות חומרים, על מחזור, על ייצור של דברים. תוכנית מאוד מעשירה לדעתי. גם את עצמי אני זוכרת כלומדת ומקבלת המון מידע מהטלויזיה- למרות שכשהייתי נערה היה מבחר הרבה יותר מצומצם.
לשאלה שלך. לדעתי, חשוב שהגן יהיה המשך של קו מסוים שיש בבית. הגן שמתאים לי, בטח לא היה מתאים לך ולהפך. לכן, גם המלצה על גן מסוים, אני אעדיף לקבל מהורה שחושב על הדברים פחות או יותר כמוני. נכון ששווה לשמוע דעות נוספות- אבל כמו שקורה כאן, זה לא ממש משכנע אותך. לי אין שום בעיה עם טלויזיה, ולא הייתי שוקלת אפילו לחלקיק שניה להוציא אותה מהבית