התייעצות לבוש

ששת22

New member
התייעצות לבוש

קניתי היום שמלה בתמנון וכהרגלי אחרי שראיתי אותה בבית התחרטתי
אני אשמח לשמוע מה דעתכן.
נראה לי שאני אחזיר אותה

היא מתוקה להפליא.

למה אני לא ראיתי אותה?

לדעתי היא תראה נהדר עם חגורה מתאימה ונעליים אחרות (לא שחורות). הייתי, למשל, מצרפת לה חגורה בנייבי ואיזה כפכפים מתוקים שטוחים.

ששת22

New member
באמת???

אני מרגישה שהיא ממש ממש לא יושבת עליי טוב
גם לדעתי היא ממש חמודה. יש לה חגורה שמגיעה איתי אבל לא ממש אהבתי אותה.
אני אנסה אותה עם חגורה ומחר אני אצטלם שוב איתה ועם עוד שמלה שקניתי משם ואני לא סגורה עליה.
לגבי כפכפים שטוחים, אני לא הולכת עם שטוח...

michali278

New member
מקסימה

וטוב שלא ראיתי אותה
אחכה לירידות המחירים לשריין לעצמי אחת כזו
כמו אביגיל חושבת שחגורה דקה תוסיף מאוד
לא משנה באיזה צבע העיקר נצנוץ של צבע
ונעלי סירה נמוכות מאוד או שטוחות או לחילופין וודג'ס מהסוג הקז'ואל לא חגיגיות מדי.

לא להחזיר!

האמת?

(כי שאלת)
ראיתי אותך כבר ביותר מחמיאמזה. למשל פה http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2061&messageid=161880838
חוץ מזה, היא נראית קצת "בערך" לדעתי. למשל (אולי זה רק התמונה) המכפלת נראית גבוהה יותר מאחור מאשר מקדימה, והפסים באופן כללי קצת באלכסון. זה לא משהו. וגם הצבע משדר משהו פחות איכותי מדברים אחרים שאת מעלה לכאן לפעמים.
זה לא חד משמעי שצריך להחזיר אותה, אבל אני לא מתעלפת ממנה

סורי.

אפשר גם להתלבט איתכן?

לא לגבי החזרה לחנות: החצאית בתמונה נקנתה לפני בערך 10 שנים (עוד בטרנד הקודם של חצאיות A וחולצות סופר-צמודות ואפילו חושפות בטן
. זוכרות?)אני מאוד אוהבת אותה ולכן שמרתי אותה כל השנים, אבל לא ברור לי אם היא "עובדת".תוכלו לראות אותה מקדימה, מהפרופיל, וגם עם חולצה בפנים, שאני לא חושבת שזה מוצלח. (גם אין לה לולאות לחגורה).מה תאמרו?

pixie lul

New member
לדעתי היא אחלה

הגזרה שלה מקסימה לך. הדוגמה שלה יפה אבל עמוסה, לכן הייתי מנסה עם טופ לבן או שחור למראה יותר רגוע.
זה נראה הרבה יותר טוב עם חולצה בפנים. גיליתי שניתן ללכת עם חגורה גם כשאין לולאות (זה רק קצת יותר מאתגר לשמור על החגורה במקום. אבל חגורת גומי תחזיק בלי בעיה). בכל מקרה - גם בלי חגורה זה אפשרי.
(בארון שלי יש לא מעט חצאיות ושמלות מלפני עשר שנים ומעלה
)

באמת חולצה בפנים?

לי זה נראה מוזר, והאמת היא שהעליתי גם את הלוק הזה רק בשביל לסגור את הפינה... (בתור תשובה מראש למי שתציע לנסות ככה)

pixie lul

New member
לגמרי!

זה הבדל עצום. בפנים זה "שיקי" (המילה הזו שעושה לי גירודים) ובחוץ זה במראה: "רק קפצתי שניה למכולת להביא קוטג' וסבון כלים"...

הנה החצאית במלוא רוחבה

הקולאז' קצץ אותה מדי (אני רגילה לסקיני שמתקאלז' בכיף
)
מותר לשנות את דעתכן לאור העדכון

sheffys1

New member
מצטרפת כמעט לכל מה שנאמר...

אחלה חצאית - ההדפס מאוד מוצא חן בעיני.
עדיף עם גופיה/חולצה בפנים, אבל בצבע אחר (רצוי ניטרלי, כי החצאית היא בהחלט מוקד העניין פה).
דווקא חגורה לא מתאימה פה לטעמי, כי חגורה בצבע בולט תעמיס על העניין, ובשחור תלך לאיבוד.
מסכימה עם פיית מרציפן וחושבת שכדאי לקצר אותה מעט...

יופי של חצאית. נסי אותה עם אחד טופ שחור

לבן או ורוד .
אני אישית גם בעד לקצר מעט כי אני אוהבת לראות את הברך מציצה וכי יש לך שוקיים יפות שמתחשק לחשוף מהן עוד טיפונת

pixie lul

New member
גם אני לא משתגעת עליה

השרוולים שלה קצת חסרי צורה, ואני מסכימה עם פיטנגו - היא נראית קצת לא איכותית (או כמו שאני נוהגת לומר: כמו שמלה לים). בכלל, לדעתי השמלות של תמנון פחות מוצלחות מהחולצות שלהם. עוד לא מצאתי שמלה בתמנון שממש החמיאה לי... לדעתי שווה לך לחכות לסוף עונה ברשתות ולקנות שמלות איכותיות יותר, שאיתן תיראי נפלא

nowonder

New member
לגמרי להחזיר.

זה לגמרי לא. לא לצבע לא לבד ולא לאיכות.
רק הגיזרה עוד סבירה.

Aussie Girl

New member
להחזיר

גם לי השמלה נראית לא ממש איכותית. היא הייתה יותר מוצלחת עם הבד כותנה היה עבה יותר. היא נראית לי מאוד שמלה של בית\לרדת למכולת\לצאת עם הכלב. אם היא הייתה זולה ואת לא נוהגת להתגנדר ליציאות קצרות מהבית, אז תשמרי אבל אם תכננת אותה ליותר מזה אז לגמרי תחזירי כי היא לא עומדת בסטנדרטים לדעתי.

ששת22

New member
עוד התייעצות

בתמונה זה נראה כאילו המכנס מוציא לי את השניצלים אבל הוא לא.
מה דעתכן? להחזיר או לא?

למעלה